Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Igyekszem "tömöríteni"
Hát, nemtom... Végül is, CL5-ben elindul ez szépen 1100-on is, persze, ha nem akarsz tuningolni...
Szóval tudja ez a ram, amit kell neki, meg nézd át az Everest-es képeimet.
Ott van, hogy bírja a gyári, ráírt beállításokon az 1066-ot, simán.
Szóval a ram elvileg rendben van, meg nem is alaplap-függő (mert te Gigán én meg Asuson tesztelek, ami azért homlokegyenest más platform), hanem egyszerűen arról van szó, hogy talán a többi 800-assal ellentétben, ez egy alapon futtatott procihoz (próbáld meg szinkronban emelni a proc. fsb-vel) szépen ajánlja az 1066-ot.
Az idegesítő az egészben, hogy amiatt vettem, hogy legyen egy kis +OC, erre kaptam vagy 5fsbt
Kevesebb a modul, legalább ennyi..., meg végül is nem Kingmax v. Kingston.
Az tényleg érdekes, hogy nem látni a gyártónál, viszont a "newegg"-en, meg "ebay"-en szintén rendelhető..., ott ugyanaz a specifikáció, mint a kapott ramra és dobozra írva.
Tehát 1,8-2,2V-ig 800, 2,2V 1066. Mondjuk, ezzel nem lettünk okosabbak...
Sokan azt csinálták, hogy kézzel állították be az értékeket, úgy jobb lett... mondjuk, én azt sem tudom, mik a CL6-os értékei...ezt le tudod írni?
Egyébként, ha CL6 1066-on fut, akkor az gyengének számít? (Látványos lassulás, vagy gyorsulás észlelhető a CL5 899-hez képest?)
Bár..., akkor valszeg. feljebb tudom húzni a procit is...
Nem hinném, hogy átverésről van itt szó, sokkal inkább arról, hogy azt nem közölték, hogy ez az érték a ram húzott értéke, s ezzel együtt nem érdemes mást is húzni...Gondolkoztam, hogy egy moddolt biost bepróbálok, mert ott sokkal tágabb az "fsb-játék", hátha..., de ez a mod-bios elég kockázatos, úgy tudom, meg most frissítettem az 1 hetes, hivatalos biosra.
Új hozzászólás Aktív témák
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest