- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszteltem ma a comodo AVfree-t.
Az összefoglalóban szereplő Teszter programot futtattam, úgy hogy bandizipből egyből megnyítottam és futtattam. lefutott, majd bandizip-et bezártam. Újra rányomtam a futtatásra a teszten, majd valamelyik lépésnél kékhalált adott win 10-en.
121115-7015-01.dmp 2015. 12. 11. 18:39:09 FLTMGR_FILE_SYSTEM 0x000000f5 00000000`0000006d ffffe001`3a354070 ffffe001`3a354010 00000000`00000000 FLTMGR.SYS FLTMGR.SYS+1102c Microsoft Filesystem Filter Manager Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 10.0.10586.0 (th2_release.151029-1700) x64 ntoskrnl.exe+142460 C:\Windows\Minidump\121115-7015-01.dmp 4 15 10586 136 801 2015. 12. 11. 18:39:53Nyugodtan ismételje meg virtualis gépben aki hozzáértő, szerintem ez bug.
-
blattida
nagyúr
Megjelent a CCAV harmadik béta kiadása :1.0.376043.87
Újdonságok:
- Application Categories Filtering :
An easy way of classification of trusted applications! If you select trusted for the categories, applications in the categories will run out of sandbox; if you select untrusted for the categories, applications in the categories will run in Sandbox.- Alert for Untrusted Files in Auto-Sandbox Settings :
Once you select this option for Auto-Sandbox settings, for each unknown file detected; you will be asked to run this file in Sandbox, out of Sandbox or block the file. It is up to you !- File Rating Settings:
New Trusted Vendor List ; New Submitted File List.- Valkyrie submission:
Submit unknown files to Valkyrie server for analysis in background. [Please kindly note that service will be ready by 20th of December; it will be available after this date]- Actions log:
Log scan type, path, start time and end time.- Multi Language Support:
Multi Language support options has been added in this built. More Languages will be supported with the next releases.- Option to scan the Executable Only:
When performing manual scan, this option will make the scan faster.Változások (csak a fontosabbak):
- Performance Fixes.
- AV option to scan pe and scripts only in manual scan is added.
- When disconnected network, notification given below the Security Status.
- Sandbox alert popup (¬ification) with action recommendation.Javítások (csak a fontosabbak):
- File hash validation error on first reboot after install
- When you run a quick scan, it is not logged in AV logs
- When the windows taskbar located to top, CCAV maximum size have problem.
- Full scan is slowHa valakinek fent van a kettes béta, akkor azt távolítsa el, mielőtt ezt telepíti.
-
Fandango
veterán
Mitol lehet az, hogy a CIS egyszer csak gondol egyet es elfelejti az osszes HIPS szabalyt? Sajnos mar nem az elso eset, hogy elofordul, es qrva idegesito.
-
blattida
nagyúr
A win 10 használók számára jó hír, hogy megjelent egy kifejezetten a win 10 miatti cis bugokat orvosló hotfix kiadás, a 8.2.0.4792
Javítás:
Windows 10 Support:
Support improvements for Microsoft Windows 10 Version 1511.Lehet használni a belső programfrissítőt is, de a tiszta telepítés a legjobb megoldás.
Letöltés: CIS, CAV, CFW -
saelin
veterán
válasz
blattida #9779 üzenetére
Már megint van valami a comodo-val. Ébresztem a laptopot - ismét egy hosszabb, egész estés - alvás után, és egy pillanatra megjelenik a comodo tray ikonja a tálcán, majd eltűnik. A háttérfolyamatokat megnézve pedig fut több internet security is. Itt egy screenshot a feladatkezelőről.
Szóval maga a process fut, csak valamiért a tray ikonja tűnik el a tálcáról.
-
csabi10
senior tag
Feltettem Windows 10-re eddig minden rendben, de minden indításnál a windows dob egy éteresítést, hogy kémprogramok elleni védelem és ha rákattintok ez az oldal jön be. Vajon miért?
-
csabi10
senior tag
válasz
csabi10 #9781 üzenetére
Még egy kérdés, szerintetek jobb a Comodo AV mint a 360 Total Security? Mert a 360 LiLxWaYnEx tesztjén sokkal jobban szerepelt mint a Comodo.
-
savior
őstag
comodo.com
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Felszeretném tenni a Comodo Av-t, honnan kell letölteni innen: www.comodo.com vagy innen: antivirus.comodo.com?Bocsánat a buta kérdésért de a kettő nem tűnik azonosnak illetve az utóbbinál Comodo Antivirus 2016 van írva.
-
saelin
veterán
Ma történt velem egy tök fura dolog. A CIS Premium nem indult el magától a rendszer indításakor, még 20 perc múltán sem. Ezért elindítottam én parancsikonból és úgy már jó volt.
CCleaner-el megnéztem, hogy van-e autorun-ja és van...
Altatásból lett ébresztve a gép, ha számít valamit, a többi auto-start program, mint a skype, torrent, dropbox ment magától.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #9774 üzenetére
Igen, a zöld keret ott van alapból, csak sajnos vannak olyan jól megírt programok, mint ez a NAV-os, hogy teljes képernyőn pont az a zöld rész nem látszik, ezért fogalmam sem volt, hogy Sandboxban fut. Elsőre pedig nem is gondoltam, hogy egy ilyen hivatalos program nem megbízható. (persze számomra eleve a Java miatt soha nem is lesz az és rendes gépemre nem is telepíteném
de ez én vagyok)
Ezért jobb lenne, egy figyelmeztető ablak, ahol jelezné, hogy szerinte nem biztonságos a program és Sandboxban akarja futtatni, de lehetőségem lenne ezt felülbírálni.A megosztott mappa sajnos szintén nem működik ilyen egyszerűen. Ugyanis oda csak akkor lehet menteni, ha valaki konkrétan ennek a mappának a helyét adja meg mentési helynek. Vannak programok, pl ez a kis NAV-os, ahol alapból a számára kijelölt mappába menti a dokumentumot, így hiába volt már kitöltve, utólag nem volt lehetőségem Sandboxon kívülre helyezni.
blattida: Igen, arról a programról van szó.
Én sem szeretem, ha ennyire automatizálja magát valami, ezért szoktam kikapcsolni, csak azt vettem észre, hogy a HIPS nem jelez ezekre az általa nem biztonságosnak tekintett programokra, hanem simán elindítja és csak utána kérdez rá egyes folyamatokra. Szerintem jobb lenne, ha már a programra is jelezne induláskor (ő már akkor úgyis tudja, hogy az szerinte nem megbízható). Bízom benne, hogy az is elég, ha csak a folyamatra kérdez.Kipróbáltam az előbb több ilyen mentést is és ott maradt a fájl a megosztott mappában, de csak akkor, ha konkrétan már oda mentek. Ez is jó sok esetben, csak ügye ilyen NAV féle programoknál a saját mappájába menti a dolgokat és nem jelezte, hogy valójában mégsem mentett oda semmit. Ilyenkor is jó lenne egy figyelmeztetés. Persze most már tudom, hogy majd ilyenre is figyelnem kell.
-
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #9773 üzenetére
Szia!
Gondolom, hogy az abev a kérdéses program.
Mindig is utáltam az auto sandboxban azt, hogy csak utólag lehet reagálni és módosítani, éppen ezért, ha nem akarsz ilyenbe belefutni, akkor ki kell kapcsolni az auto sandboxot és bekapcsolva kell hagyni a hips-et, ilyen kor ugyanis kap egy értesítést és dönthetsz arról, hogy mi legyen a teendő. -
válasz
Krystal_s #9773 üzenetére
Elméletben (mert alapbeállítás) egy keretet kellene látnod az adott alkalmazás körül, így jelezve, hogy SB-ban fut valami.
Emlékeim szerint, van olyan lehetőség, hogy a Megosztott terület megnyitása(vagy hasonló) és úgy kimásolhatod a szükséges állományokat, de majd blattida kijavít, ha nem így lenne. -
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #9772 üzenetére
Szia, sokszor dilemmában voltam, hogy mire is állítsam az Auto Sandbox-ot (aktív HIPS mellett). Van, amikor kikapcsolom (mert arról volt szó, hogy HIPS úgyis jelez. Rájöttem, hogy nálam nem jelez azokra a programokra, amit Auto Sboxban futtat.), vagy teljesen virtualizáltra állítom. Viszont a napokban a teljesen virtualizált bekavart a NAV-os programnak. Nem jelezte, hogy abban futtatja. A teljes kijelzős képméretben pedig nem lehetett látni a zöld keretet, ezért nem tudtam, hogy abban fut a program és amikor szerettem volna kimenteni a dokumentumot, akkor sehol nem találtam. Nem írta, hogy héé ezt nem is menti ám rendesen, nem akarnád Sandboxon kívül is menteni?
1.Teljesen virtualizált Auto Sandboxban nincs olyan lehetőség (én nem láttam), hogy felugró ablakban is jelezze, amikor Sandboxban kezd futtatni valamit?
2. Vagy, ha már abban futtatja és menteni szeretnék belőle valamit, akkor rákérdezzen, hogy hova akarom menteni? -
blattida
nagyúr
válasz
blattida #9768 üzenetére
Ma kijött egy hotfix a ccav-hoz, gyakorlatilag orvosolták a durva lassulási problémákat és az általános keresési tempót, plusz, bekerült néhány beállítási lehetőség, ám még sokat fog változni, mire kijön a végleges...
- User Interface :
A brand new user interface in which we aimed to increase usability, navigation , effectiveness and keep the simplicity.- Run as Trusted Application option:
Right click an application and select “ Run as Trusted Application” , the app runs as trusted application. Simple !- An new - easy to apply Sandbox setting: “Run only Safe Applications”
Block all the malicious and unknown applications.- Actionable Lists:
The option to select an action and apply it easily on seperated or all applications in the Detected Threats, View Quarantine and Sandboxed Application lists. -
blattida
nagyúr
válasz
szatocs1981 #9769 üzenetére
Szia!
Az IS konfig esetén aktív az av rész és a viselkedés alapú blokkoló is. IS konfig esetén használd átmenetileg a hips és a tűzfal tanuló módját.
-
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok,
azt meg tudja valaki mondani, hogy mi a különbség a "konfigurációban" a Comodo- Internet SEcurity ill. a Firewall Security között?Ha az internet Securityre állitom, majd a tűzfalat "egyedi szabálykészletre" (buborék figyelmeztetések kikapcsolva, automatikus elutasitás) állitom, a szabálykészlethez hozzáfűzöm a kivánt alkalmazásomat, beállitom----> nem megy (blokkolja az adatforgalmat)
Ha viszont Firewall Security-n ugyaenezeket megcsinálom, működik az alkalmazásom. -
blattida
nagyúr
Valószínűleg egy gui bogárral találkoztál, remélhetőleg majd őt is elkapják és nem lesz belőle több.
Más:
A tegnap megjelent comodo cloud av-t érdemes kipróbálni, mert viszonylag jól működik, viszont az ellenőrzések, vizsgálatok meglehetősen lassúak és még funkcionális szempontból kissé hiányos. Ám jól látszik a gui új irányvonala és már dolgozik benne a viruscope 9-es változata, ami úgy tűnik, hogy hatékonyabb és kevésbé lassít, mint az elődje... -
Beren
aktív tag
válasz
blattida #9763 üzenetére
Üdv!
Ööö... Akartam én, de valamiért nem ment fel. Majd így: http://kepfeltoltes.hu/151026/comodo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg. Mondjuk sok nem látszik a képen...
Ja, még annyi, hogy pár napja ezzel még nem volt semmi gond, működött rendesen, a Comodo beállításaihoz nem nyúltam, nem installáltam semmit, szóval tanácstalan vagyok...
-
atti1985
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítene megmondani,hogy Comodo Internet Security programba,hogy lehet kivételbe rakni bármi fájlt anélkül,hogy öröké vissza venné,karanténba vágná? Már kissé fel bosszantott..
Nem tudom leszedni se lemezről,se pendriverről amiről elő szeretettel szintén karanténba vágja,nagy nehezen sikerült vissza helyeztetnem. Nem vírusos,se semmi...Speciális beállítások - Antivírus - Kihagyottak részbe bent van,de mégsem jó.. Vagy valahol máshol kell kivételbe helyeztetni vagy szimplán be hülyült?
Illetve jeleznie kellene ha kártevőt észlelt,de nem teszi,háttérbe ügyköd.Elvileg be van állítva,hogy mutassa a riasztásokat,de közbe látom megint ott a pipa,hogy ne mutassa,na fene érti ezt.Nem jegyezte meg?
Ez a zavar lehet azért mert Win 10 van alatta vagy 7esen is erre számíthatnánk?
Köszönöm előre is a segítséget. -
Beren
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy érdekes gondom támadt a Comodo tűzfallal (8.0.0.4344). A progi kezdő oldala mutatja, hogy van néhány beazonosítatlan fájlom, de ha meg akarom nézni ezeket, akkor üres az oldal, mint ahogy azt a mellékelt kép is mutatja. Ha éppen fut valami azonosítatlan fájl, akkor a sandboxban viszont megjelenik. Ilyennel találkozott már valaki?
Beren
-
blattida
nagyúr
válasz
bivalyolo #9757 üzenetére
Szia!
A virtuális asztal nélkülük is működik, ám a teljes virtualizáció minden előnyéhez azért a silverlight-ra szükség van, még ha a dragonra/chromodora nem is. Az sl nélkül is biztonságos, de a teljes potenciálhoz szükség van rá, ám aggódnod nem kell, ha nem telepíted.
-
bivalyolo
őstag
válasz
blattida #9756 üzenetére
Hali
Hagytam a bd freet, és felraktam a comodot. Teljesen jól működik, a boot időt sem lassítja jobban mint mondjuk egy avira..talán még annál gyorsabb is.
A virtuális asztallal kapcsolatban lenne viszont olyan kérdésem, hogy írta indításnál, hogy a comodos böngésző vagy silverlight kéne a teljeskörü működéshez. Ha ezeket nem telepítem fel, mennyivel lesz gyengébb védelem?
-
daimonion
senior tag
Melih
CEO - Comodo
Comodo Cloud AV -- only 3 MB--- with full containment and sandboxing included« on: Today at 12:04:56 PM »
I love it already!!!! and its only alpha (CEO Edition
)
You guys are going to LOOOOOVVVVEEEEE it!!!
Sajnos ezzel csak ez a baj, hogy még CEO verziós alpha
-
ƵøŁĭ
veterán
Hoppá.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #9751 üzenetére
Szia!
Persze, hogy van, olvasd el az eula-t.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Most olvastam ezt [link] .
Mivel a Comodo is használható ingyenesen vajon van benne is valami hasonló? -
Reiki
csendes tag
Sziasztok!
Régen mintha a Comodo a frisstelepítésnél lelőtte volna a Windows tűzfalat, de most ez nem történt meg. Van, ennek valami oka, hogy nem tiltódott le? Menjen a 2 tűzfal együtt vagy kézzel nyugodtan letilthatom a Windows falat? Milyen galibát okoz ha mindkét tűzfal fut?
Köszönettel: Reiki
-
blattida
nagyúr
-
RpPRO
őstag
Drága Comodo rendületlenül NAPONTA dobálja fel az ablakot, hogy frissítsem, igaz, beállítottam, hogy 7 naponként keressen. Most megnéztem, h mikor volt a nagy frissítés, hát, régen volt az aug 6.
blattila sem szereti felrakni a nagy változások utáni új verziókat, én sem.
Mik a tapasztalatok, érdemes frissíteni vagy érdemes várni egy komolyabb frissítésre / javításra?
-
Misi 007
őstag
-
Zola007
veterán
Sziasztok
van egy kis gondom, a Chrome összeomlik BEX error-ral
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: chrome.exe
Alkalmazásverzió: 45.0.2454.85
Alkalmazás időbélyegzője: 55df881b
Hiba – modul neve: guard32.dll
Hiba – modul verziója: 8.2.0.4674
Hiba – modul időbélyegzője: 55c148a3
Kivétel – eltolás: 000269c9
Kivételkód: c0000409
Kivételadatok: 00000000
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038Gugliztam és találtam rá megoldást, ami annyit tesz, hogy a Comodo 8.2.0.4674tűzfalban a Defense+ -> HIPS -> HIPS Beállítások -> Shellcode injektálás érzékelése résznél hozzáadtam a chrome.exe-t mint kivételt
De szeretném tudni a miértjét ha tud valaki válaszolni, hogy alapvetően mi okozza a hibát, mi az a BEX error és mi is ez a shellcode injektálás vagy mifene?
-
Beren
aktív tag
válasz
fojtviki #9736 üzenetére
Én ennek a topiknak a harmadik hozzászólása alapján szoktam beállítani.
-
Sziasztok. Legyszi segitsen valaki, hogyan tudnam az utorrent portot megnyitni? Leirna valaki lepesrol lepesre, ha nem nagy keres? A comodo a 8.2.0.4674. Koszonom elore is!
-
Dévacsen
senior tag
válasz
< CyberBob > #9731 üzenetére
Szia,azonnal működik minden,mikor nincs jelen az ikon,nézd meg a feladatkezelőben,minden folyamat megy,azt fogod látni.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a Win indulásakor azonnal megy a Comodo védelme (pl. tűzfal szabályok) vagy csak az után amikor megjelenik az ikonja az óra mellett? Csak mert sokszor utoljára jelenik meg. -
ƵøŁĭ
veterán
-
bivalyolo
őstag
válasz
Dévacsen #9724 üzenetére
"a napokban a Windows 7, 8 és 8.1 is megkapott két frissítést, név szerint a KB3075249 és KB3080149 frissítéseket, amik szintén tartalmazzák az adatszivárogtatáshoz szükséges komponenseket" dirtywindowsról
nálam ezek win 8.1-nél a választható frissítések között vannak.
-
blattida
nagyúr
-
Dévacsen
senior tag
válasz
blattida #9723 üzenetére
És ha ehhez hozzá vesszük a jelenlegi álláspontot,miszerint olyan hogy végleges windows 10 nincs,és nem is lesz,ahogy olvastam a frissítések akár hetente is jöhetnek,teljesen kiszámíthatatlanul,ezenfelül 3 havonta jönnek az uj funkciók,hiába az 5 millió teszt alany,véleményem szerint súlyos problémák lesznek sok programmal,főleg az antivírus fejlesztők dolgát nehezítették ezzel meg.Jómagam leszedtem a win 10 et,és nem használom,olyan szinten erőltetik rá az emberre az akaratukat,hogy számomra.....nem írom inkább nem akarok senkit megsérteni,de nekem ez már sok,már a 8.1 elindult ezen az úton,de ezt még kordában tudom tartani.egy példa:nálam mindig ki van kapcsolva az update,és vele együtt a windows modulok telepítője,ezt akkor kapcsolom be mikor jön a havi update,utána ki,megszoktam,minden programomat kézzel frissítem,nem szeretem ha programok a háttérben mászkálnak a netre.No a win 10 nél ezt már nem tudom megcsinálni,legutóbbi updete óta a win8.1 re is került egy frissítés ami már ezen sem teszi lehetővé hogy kikapcsoljam,letiltottam,és még is fut,azt vettem észre hogy 30% kon tekeri a processzort a modulok telepítője,fogtam leszedtem a frissítést azóta minden oké,tehát a 8.1 re is ráerőltetik a 10 es dolgait,és hiába kapcsol le az ember minden adat küldést a telepítéskor,szakemberek utána néztek,akkor is küld mindent amihez semmi köze,ha te letiltottad.Most ott tartok hogy van egy Voyager Linux disztro ami tetszik,ez egy Francia disztro,annak várom egy friss változatát,ezt teszem fel majd a fő gépemre,és végeztem a Win nel,játékra meg,ritkán még szoktam ott a win 7.Például a CIS mit szól majd ha jönnek az új redszer fájlok össze vissza,dobálja majd be a sandboxba,ezt megunják majd az emberek,a végén marad a defender,bár ne legyen igazam.Mondjuk ha így lesz a CIS esetében ajánlatos lesz ujra le futatni a fájlbesorolást,bocs hogy ilyen sokat írtam,kijött belőlem.
-
blattida
nagyúr
Nyugodtan vitatkozhatunk.
Az eset/nod az pont az a védelmi megoldás, ami aztán tényleg nem egy bugos és a rendszerbe mélyen beépülő program lenne, nem is meglepő, hogy rájuk ez annyira nem jellemző.
Viszont, szinte az összes, hivatalosan win 10-et támogató védelmi szoftverrel vannak gondok win 10-en.
Ezzel egyáltalán nem védem a comodot, csak egy puszta tényt írtam le. -
riki
senior tag
válasz
blattida #9721 üzenetére
Mester,soha nem szállnék veled vitába , de az / Eset béta 9 / gond nélkül áttelepült windows 10 -re,az összes foltot az Ms részéről gond nélkül tűri,nem produkál hibát. Szerintem ,ha a Comodos srácok odaírják ,hogy win10 kompatibilis,akkor legyen is az,ne a felhasználón gyakoroljanak. Nyomják addig zárt bétában,míg nem jó. Elértek, egy magas elismertségi szintet ,nem kéne lerombolni.
-
blattida
nagyúr
válasz
#41133696 #9720 üzenetére
Ez oké és érthető.
Mondjuk én Sosem voltam olyan, hogy egy totál friss és még gyakorlatilag nem kész win op rendszerre azonnal föltegyek egy szintén totál friss védelmi programot fölrakjak, pont a szinte biztos kompatibilitási és egyéb okok miatt. Érdemes megvárni a valóban stabil kiadásokat. -
törölt tag
válasz
blattida #9719 üzenetére
Tudod az a helyzet, hogy énhányan is hibáztam, mert nem néztem be például ebbe a topicba. Különben ha látom azt a hozzászólásodat amire aztán válaszoltam is, akkor 1,5 KM távolságból nem vágok bele a dologba, és nem kezdek neki a távtelepítésnek. Azért kellett átgurulnom a másik lakáshoz - ahonnan most tértem vissza -, mert miután a Comodo Firewall feltelepült, aa rendszer totál használhatatlanná vált. Megjelent egy figyelem widget, elindítani nem lehetett, és eltávolítani sem. Annyi hasznom volt a dologból, hogy legalább egy tisztatelepítés lett a Windows 7-ről frissített Windows 10 helyett. A mostani Windows 10 meg még gyorsabb. Eredetileg úgy terveztem - mivel anyum még nagyon kezdő -, hogy felteszem a Comodo tűzfalát, aztán az is maradt volna. Neki annyira nem jött be az Agnitum Web-felügyelet modulja ami sok rejtett keretes dolgot is kivágot,és amik miatt nem jelentek meg bizonyos beágyazott videók. Most fent van egy NAV + a Windows tűzfal.Valószínűleg mióta kiírták, hogy kompatibilis voltak benne lényeges változáso,és elvégre tényleg nagyon friss még a rendszer.
-
Dévacsen
senior tag
Az a baj hogy a saját uninstall programok sem mindenhatók,például jómagam soha egyik programét sem használom,a CIS konkrétan 14-16 mappát hagy maga után a regisztrációs adatbázisban,itt megtalálod,keresőbe beírod regedit,itt az első mappa-HKEY_CLASSES_ROOT erre kéteszer katt megnyílik,és a C betűknél találsz 14 -vagy kinél mennyi CIS kezdetű mappát,azt kézzel szépen egyenként törölni,ezek a mappák itt maradnak akkor is ha már mindenhonnan kitöröltük a CIS-t,a registrar registry managert használom,de ezek akkor is itt maradnak,ezt kézzel kell.Egy ruppót nem érnek a saját eltávolítók ezt tapasztaltam az évek alatt,hogy miért ne kérdezd,AVG után is találni pár mappát de már más helyen a regeditben,ha végig megy az ember majdnem minden után találni olyan mappát amit csak kézzel lehet a regeditben eltávolítani,eldugottabbnál eldugottabb helyeken.Nem csoda a sok anomália egyeseknél,kinek van erre ereje hogy bogarásszon,az meg hogy saját program összetevőket a "saját eltávolító"nem szed le,szégyen.Hiába a revo uninstaller meg a program file mappák,meg stb..ezek után is marad bőven,de ha egyszer megtalálod,tudsz segíteni másoknak tovább adni az infót,és mindig tudja az ember hol keresse.
-
Orgi
addikt
-
Dévacsen
senior tag
Hát ha már leszedted mindegy,de azt eltudom képzelni hogy egy online játékba bekavarhat a honlapszűrő,én azt kilőttem volna ha nálam ilyesmi jelentkezne,mondjuk lehet meg is tetted.Amúgy érdemes minden esetben ha gond van ilyen összetett programmal mint a CIS,szépen egyenként kiiktatni az összetevőket,és mindig megpróbálni,külön külön hogy nem változott e a helyzet,nem egyszerű program ám,ki kell sakkozni.
-
Orgi
addikt
válasz
Dévacsen #9708 üzenetére
Köszi, korábbi játékos problémám nem oldódott meg bárhogy állítottam át a Comodot (az egyetlen játék amivel játszom a The Secret World MMO és random fekete képernyő, hang megy továbbal kifagy a játék, Comodo nélkül meg nem ), szóval sok év után most uninstalláltam a programot és kénytelen vagyok vmi mást nézni
-
blattida
nagyúr
Csak a fontosabb változások:
• Network firewall is not functioning properly after update from Windows 7 to Windows 10
• Cycle BSOD on Windows 10 x86 with CIS in proactive security
• Sandbox doesn’t support junction points
• Application that launched by 'LNK'-file is absent in File ListAki win 10-re rakná, azért még ne kapkodja el, mert nem mindenkinél megy, illetve indul el a tűzfal.
Amúgy gyorsabb és simulékonyabb is lett az új build.
-
Dévacsen
senior tag
Szia,megmondom neked őszintén a 3 as-CIS nél tapasztaltam ezt amit írsz,azt nem tudtam meg hogy mitől volt,de azóta,egész a mostani verzióig én egyből az elején mikor érzékeli a hálózatot telepítés után,bejelölöm hogy otthoni,és kipipálom hogy többet ne érzékelje és kész,persze nem azért van a programba rakva hogy kilőjem de negem hidegen hagy,így a 3 mas óta nem látom csak telepítéskor azt az ablakot.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
újraraktam teljesen a CIS-t és azóta állandóan új hálózatokat érzékel random, a saját UPC-s netemet, csak úgy, egymás után többször is. Ez mitől lehet? -
daimonion
senior tag
válasz
Dévacsen #9702 üzenetére
securedns.dnsbycomodo.com/
Ez a hivatalos oldal itt nézelődj a szolgáltatással kapcsolatban. Ha regisztrálsz akkor több lehetőséghez jutsz -
Dévacsen
senior tag
Az első hozzászólásban megakartam nézni a secure dns 2.0 linkjét,hogy mi van vele fejlesztik e stb.. erre föl egy kínai dns szolgáltató oldalát adta be,ez vajon miért van?Nem linkelem ide is,nézzetek már rá légyszi hogy mi ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged