- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #9772 üzenetére
Szia, sokszor dilemmában voltam, hogy mire is állítsam az Auto Sandbox-ot (aktív HIPS mellett). Van, amikor kikapcsolom (mert arról volt szó, hogy HIPS úgyis jelez. Rájöttem, hogy nálam nem jelez azokra a programokra, amit Auto Sboxban futtat.), vagy teljesen virtualizáltra állítom. Viszont a napokban a teljesen virtualizált bekavart a NAV-os programnak. Nem jelezte, hogy abban futtatja. A teljes kijelzős képméretben pedig nem lehetett látni a zöld keretet, ezért nem tudtam, hogy abban fut a program és amikor szerettem volna kimenteni a dokumentumot, akkor sehol nem találtam. Nem írta, hogy héé ezt nem is menti ám rendesen, nem akarnád Sandboxon kívül is menteni?
1.Teljesen virtualizált Auto Sandboxban nincs olyan lehetőség (én nem láttam), hogy felugró ablakban is jelezze, amikor Sandboxban kezd futtatni valamit?
2. Vagy, ha már abban futtatja és menteni szeretnék belőle valamit, akkor rákérdezzen, hogy hova akarom menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest