Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Mobil flották
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Szia!
Gondolom, hogy az abev a kérdéses program.
Mindig is utáltam az auto sandboxban azt, hogy csak utólag lehet reagálni és módosítani, éppen ezért, ha nem akarsz ilyenbe belefutni, akkor ki kell kapcsolni az auto sandboxot és bekapcsolva kell hagyni a hips-et, ilyen kor ugyanis kap egy értesítést és dönthetsz arról, hogy mi legyen a teendő. -
válasz
Krystal_s
üzenetére
Elméletben (mert alapbeállítás) egy keretet kellene látnod az adott alkalmazás körül, így jelezve, hogy SB-ban fut valami.
Emlékeim szerint, van olyan lehetőség, hogy a Megosztott terület megnyitása(vagy hasonló) és úgy kimásolhatod a szükséges állományokat, de majd blattida kijavít, ha nem így lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- VGA kibeszélő offtopik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- TCL LCD és LED TV-k
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest