-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen értem talán a működését a vizsgálatnak, ezért megkérdezném, mit rontok el. Szóval ha indítok egy gyors vizsgálatot, akkor feldob egy kártevőt, mint nem felismerhető autorun bejegyzés. A "művelet"-nél eltávolít van, de a végrehajtás szürke, csak a "bezár"-ra tudok kattintani, hiába van a bejegyzés kijelölve. És minden vizsgálatnál újra megtalálja, a tmp könyvtárban... Mit kéne ezzel tennem szerintetek? Köszi előre is! -
Orgi
addikt
Sziasztok,
az miért lehet hogy az elmúlt 2 napban kb 6. alkalommal telepíti fel ezt az új frissítést? Mindig rendben befejezi, újraindítást kér de aztán ismét megtalálja és ugyanúgy telepíti ugyanazt a frissítést
-
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
vizsgálatkor a Comodo Internet Security av része mindig megtalálja a külső DAC-om meghajtóját, mint nem felismerhető autorun bejegyzés. A műveletek menübe nem enged kattintani, csak "eltávolít" van, így sose működik a "kikapcsolom a gépet ha nem találtam semmit", amit használnék.
Hogy lehetne megmondani neki, hogy engedje el azt a bejegyzést? Előre is köszi! -
Orgi
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek! Miután beírtam kb egy fél órával kiderült, hogy ütemezett teljes vizsgálatot futtatott a gép, áttúrtam a beállításokat és megtaláltam a kapcsolóját, amit blattida mondott, kikapcsoltma és meglátjuk mire jutunk így egyelőre
Ha nem segít, kikapcsolom azt a másikat is...
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
ezer éve használok Comodot, már többször akartam kérdezni erről, de most meg is teszem
Szóval időnként képes ilyen 100%-os processzorhaszálatot és vinyóhasználatot okozni a program, de nem tudom mit csinálhat. Nem frissít az tuti. Van esetleg vmi beállítás, hog yindítson egy full tesztet a háttérben hetente vagy ilyesmi? Magam szoktam elindítani a vizsgálatokat, nem igényelném ezt a funkciót... vagy esetleg vmi mást csinál ilyenkor? Szeretném kikapcsolni ha lehet
-
Orgi
addikt
-
Orgi
addikt
válasz
Dévacsen #9708 üzenetére
Köszi, korábbi játékos problémám nem oldódott meg bárhogy állítottam át a Comodot (az egyetlen játék amivel játszom a The Secret World MMO és random fekete képernyő, hang megy továbbal kifagy a játék, Comodo nélkül meg nem ), szóval sok év után most uninstalláltam a programot és kénytelen vagyok vmi mást nézni
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
újraraktam teljesen a CIS-t és azóta állandóan új hálózatokat érzékel random, a saját UPC-s netemet, csak úgy, egymás után többször is. Ez mitől lehet? -
Orgi
addikt
Sziasztok,
nagyon régóta szenvedek azzal, hogy ha elindítok egy játékot (HoTS és The Secret World MMO) előbb-utóbb fekete képernyő és a hang megy tovább dologgal kifagy a gép. Legális 8.1 és minden Catalyst driverrel előjött... a Catalyst topicban másnak hasonló problémánál a CIS volt a ludas. Mit érdemes állítanom esetleg, illetve hol tudom a CIS verziószámát egyáltalán megnézni? -
Orgi
addikt
Korábban írtam ide de megoldást igazából nem sikerült találni (naplózás is kikapcsolva), nálam is jelentkezik ez a folyamatosan kerregtetem a vinyót és írok rá probléma a legfrissebb Comodonál
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
sok éve Comodot használok, a komplett csomagját, az Internet Securityt. Tökéletesen tette a dolgát eddig, mostanában viszont állandóan azt látom, hogy akad a gépem, folyamatosan dolgozik a vinyó és feladatkezelő szerint a Comodo szuttyog, teljes vizsgálatot végez. Akárhogy túrtam a beállításokat, nem igazán láttam hol tudom kontrollálni ezt a dolgot, pl hol lehet beállítani, hogy ha már minden nap vizsgálni akar legyen elég a gyors neki és heti egy teljesen beérem vagy ilyesmi... előre is köszi! -
Orgi
addikt
Frissítettem a 4-es verzióra, azóta dc++ letöltés nem megy (feltöltés igen, időtúllépést dob vissza) és Total Commander ftp kapcsolódás is csak úgy, hogy passzív módot bekapcsolom neki. Oké tűzfal csinálja, beállítottam hálózati biztonsági házirendben, hogy a TC és a DC trusted application, mindent szabad - és így sem megy. Mit kell még beállítanom szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest