Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnyy
tag
válasz vv5204 #10198 üzenetére
Köszönöm az infókat. Egyre tisztul a kép.
Próbáltam nézegetni videókat, de nem derült ki sajnos, hogy mi történne. (Habár szerintem ha úgy van beállítva, hogy ne virtualizálja a hozzáférést azokhoz a mappákhoz (alapértelmezetten így van beállítva), akkor a valós rendszerben is letitkosítaná, egy titkosítós vírus.)
[ Szerkesztve ]
-
vv5204
senior tag
válasz Johnyy #10197 üzenetére
A "Mehet" és a "Kezelés mint engedélyezett alkalmazások" között van egy kis különbség, de mivel most nincs fent a CIS a gépemen, így fejből nem vágom pontosan. A lényeg, hogyha "Kezelés mint engedélyezett alkalmazások" opciót választod, akkor nem korlátozza semmilyen módon alkalmazás internethez való hozzáférését. A "Mehet"-nél van némi szabályzás, ha az Alkalmazás szabályoknál megkeresed és kiválasztod a szerkesztést, akkor meg tudod nézni részletesen. Általánosságban azt javasolnám, hogy válaszd a "Mehet" lehetőséget és csak akkor tedd át "engedélyezett alkalmazásokra", ha hibásan éri el a netet.
Viszont a services.exe-t, és system-et érdemes az engedélyezettek közé rakni, kül. ott előfordulhatnak gondok.A Firefoxnál hasonlóképpen teszteld nyugodtan a "Kezelés mint webböngésző" beállítást, ha oldalak nem jelennek meg rendesen, olyan hibák lépnek fel böngészés közbe amik eddig nem, akkor azt is full-ba engedélyezheted.
A zsaroló vírus titkosítás jó kérdés. Ezt virtuális masinán egy ilyen zsaroló károkozóval kéne tesztelni. De hátha valaki másnak van evvel tapasztalata. Ha van rá időd és energiád, esetleg nézhetsz Comodo-s videókat a youtube-on, elég sok van belőlük.
-
Johnyy
tag
válasz vv5204 #10196 üzenetére
Rendeben a globális szabályokat nem piszkálom.
Az alkalmazás szabályoknál viszont lenne néhány kérdésem.
Ha felugrik egy kérdés ott lehet választani, hogy mehet, tilt, vagy kezelés mint (és akkor itt van olyan, hogy engedélyezett alkalmazások).Mit érdemes választani? Mehet, vagy kezelés mint engedélyezett alkalmazások?
A firefoxnál nem érdemesebb a kezelés mint webböngészőt választani?
Mindig sandboxban szeretném futtatni a firefoxot.
A sandbox beállításoknál van egy olyan hogy ne virtualizálja a hozzáférést a meghatározott fájlokhoz/mappákhoz. Ez jó, mert így a könyvjelzők, meg a beállítások megmaradnak. De ha bekapnék egy zsarolóvírust, akkor ezeket is titkosítaná vajon? -
vv5204
senior tag
válasz Johnyy #10195 üzenetére
Tapasztalatom szerint a globális szabályokat nem szükséges állítgatni, mert pont úgy jó, ahogy van. Az alkalmazás szabályokat pedig akkor érdemes konfigurálni, ha az adott alkalmazásnak gondjai vannak az internet kapcsolattal. Nekem plö egy online tankos játéknál volt, hogy nem tudott rendesen kapcsolódni a szerverhez, csak ha mindent engedélyeztem neki.
-
Johnyy
tag
Sziasztok!
Avast Free vírusirtó mellé telepítettem fel a Comodo tűzfalat.
Az Otthon vagyok opciót választottam, plusz az Auto-Sandbox-ot kapcsoltam be. Na meg ugye néhány kérdésre mit feldobott próbáltam válaszolgatni, de nem vagyok benne biztos, hogy teljesen jó-e így.
Alkalmazás szabályok
Globális szabályokSzerintetek jók ezek így?
-
vv5204
senior tag
válasz Semplar #10190 üzenetére
Igen az idén elindult a Valkűr szerver oldala. Már ideje volt, mer jó sokáig nem működött. Azért még mindig csak fél gőzzel üzemel. Én webről tesztelgetem most fájlokkal, ott részletesen látni mi a stájsz, de a Valkűr egyik fontos része a viselkedés elemző (CIMA) jelenleg nem működik, így amit a CAV-ba látsz eredményt a Comodo vírus adatbázisán és a szerver oldali heurisztikán (Static Analysis) alapszik. Azért már ez is valami.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Tapasztelet bárki problémát a CIS 8.4.0.5165 és a Steam-kliens között? Ezért kérdezem. Ha a CIS a baj, mit tehetek?
Annyival kiegészíteném, hogy azóta egyszer sikerült elindulnia, de a netet nem érte el, majd fagyás, ahogy illik.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Nekem még a 8.4.0.5165-ös verziójú CIS van. Érdemes már a 10-esre frissíteni? Nem tűnik egy főnyereménynek egyelőre. A jelenlegi tökéletesen működik.
-
blattida
nagyúr
válasz Dévacsen #10176 üzenetére
Comodo Internet Security 10.0.0.6092
Újdonságok:
Interim Offline Installer:We are still working on proper offline installer, in the mean time based on high demand, we are providing CIS Premium installer, it doesn't come with Secure Shopping by default but you can always install Secure Shopping from main interface via clicking on Secure Shopping task !
New Internet Security Essentials version with Windows 10 compatibility issues fixed
Fejlesztések:
Updated Internet Security package compatible with Windows 10 1607
Updated Notification settings as integration with Windows Security Center for Windows 10Javítások:
Microsoft Edge crashes
Files installed by trusted installers are added to file list as trusted when file rating setting is disabledFrissíteni még nem lehet, újra kell telepíteni.
Letöltések: CIS, Offline CIS telepítő, CAV, CFW,
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Dévacsen
senior tag
Megjött a hotfix..[link]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Dévacsen
senior tag
Szépen működik a program.
-
Johnny Cage
addikt
válasz Fandango #10170 üzenetére
Köszönöm. Eddig pöpec!
(ez alapján sikerült úgy beállítani, hogy az internet kapcsolatot sem találta többé.. )
-
blattida
nagyúr
válasz Fandango #10172 üzenetére
Az esetenkénti telepítési, frissítési problémákban, az esetenkénti magas cpu használatban.
Nálam még a második béta build fut, gyakorlatilag hiba nélkül. ráadásul, érezhetően gyorsabb és gördülékenyebb a működése.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
A héten érkezik egy gyors hotfix a cis 10-hez, remélhetőleg utána nem lesz vele ennyi gubanc. A végleges változatot egy kicsit elcseszerintették az utolsó béta buildhez képest...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Fandango
veterán
válasz Johnny Cage #10169 üzenetére
A CIS is lightweight, nem terheli a gépet egyáltalán. Az MSE pedig nem egy életbiztosítás, nem túl erős védelmi program, ha lehet így fogalmazni.
Szerintem érdemes lenne egy próbát tenni a CIS-el, szerintem nem bánod meg. Én nagyon régóta használom, kisebb megszakításokkal (még amikor Firewall+HIPS volt csak, akkor már használtam, az pedig sok éve volt).A linkelt videó amibe a beállításokat mutogatja jó lehet, bár szerintem felesleges ennyire bele menni. Alap beállításon is jó a program, és alig kérdez. Aztán ha ennél jobban érdekel a dolog, és jobban akarod kontrollálni, akkor el lehet merülni a beállításokban.
-
Johnny Cage
addikt
-
Fandango
veterán
válasz Johnny Cage #10167 üzenetére
Érdemes, az AV része sokat fejlődött. A HIPS a Comodo legnagyobb erőssége, azt miért kapcsolod ki?
-
Johnny Cage
addikt
sziasztok, érdemes a legújabbra frissíteni win7 alatt? nyújt valamiben többet és/vagy van valami hátránya, hogy régebbi verziót (7.0.x, HIPS kikapcsolva) használok?
-
alfa20
senior tag
A CIS 10-hez nincs egy jó konfiguráció leirás/videó?
vagy EZT használhatom nyugodtan?"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
Tetete1
senior tag
Nekem se frissít automatikusan, ezért manuálisan végzem a frissítést.
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Fandango
veterán
Nálam nincs semmi probléma vele egyelőre. Még az első bétanál volt olyan hogy indokolatlanul darálta a vinyót egy darabig, de az is megszűnt a 2. bétaval.
-
Alveus
tag
Nálam gond nélkül megy 4 különböző gépen. Frissít is szépen ahogy kell, egyedül az a hiba lépett fel amit Csicso82 is írt, hogy nincs digitális aláírás. Ez a böngészővédelem lenne, egyelőre csak azt nem raktam fel.
-
Cs1csó
félisten
Passsz hogy mikor de írtam, ha kijön a CIS 10-es akkor felteszem és kijött, pesze meglepődtem, úgyhogy tolom is fel, az első izgalom már meg is volt valami security driver vagy minek nincs digitális aláírása ezért nem telepíthető na mindegy még tölti le az adatbázist majd kiderül.
-
vv5204
senior tag
Az új CIS 10-be még egyáltalán nem került bele a valkűr integráció?
-
blattida
nagyúr
Csak hogy itt is rendesen olvasható legyen:
Megjelent a CCAV 1.8.405758.403
Comodo Cloud Antivirus team is currently working hard both on improvements about system architecture of Sandbox and the Valkyrie server side; as well as on the improved usability with a new designed user interface which will be released by the beginning of 2017.CCAV is now even more Powerful !
The major aim of today’s new release is now CCAV is using CIS Sandbox Engine instead of Portable Sandbox ! With the new version CCAV has the identical Sandboxing mechanism we have on CIS application. We also now have a new option to detect PUA(Potentially Unwanted Applications) !
Újdonságok:
New option to detect PUA(Potentially Unwanted Applications)
Show alert to prompt user to enable file submission when it is disabledFejlesztések:
Using CIS Sandbox Engine instead of Portable Sandbox.
Valkyrie internal improvementsJavítások:
GUI Bug in Scanner WindowSzerencsére a ccav is egyre jobb és használhatóbb lesz...
-
-
-
blattida
nagyúr
válasz netpeti98 #10151 üzenetére
Már miért ment el a kedved tőle?
Gyakorlatilag nem tudod megfertőzni a gépedet vele. Lehetnek esetleges nyomok az éles rendszeren, de tényleges veszélyt azok nem jelentenek (ezért nincs jelentősége a dolognak).[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
-
Tetete1
senior tag
Mit kéne állítani a Comodon, hogy engedje a Windows frissítéseket. Régóta használom, de több, mint egy hónapja nem engedi telepíteni a Windows fissitést. Ha eltávolítom, megy rajta a frissítés.
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
vv5204
senior tag
CIMA-val mi lett, megszüntették? Nem találom, a valkűr jön be helyette.
-
Cs1csó
félisten
válasz blattida #10134 üzenetére
Ott a pont, a szombat estét szeszes italok fogyasztásával töltöttük a barátokka és másnaposan ültem le a gép elé, mire rájöttem hova irtam már lejárt a szerk idő, - akartam rajta valamit módosítani és nem találtam a virkergető topikban akkor esett le hogy hova írtam - mindegy de tényleg vicces. duplán.
Lenne egy kérdésem, a CIS stabil verziója a 8-as és most 10-es béta jött ki hogyisvanez? A CIS-el egy kicsit lemaradtam, valamit rosszul tudok?
-
Cs1csó
félisten
Csúcs, az avast fórumon az AVG bétáját ajánlják tesztelésre, értem én hogy összebútoroztak de ez akkor is vicces.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Hogyan menthetem el a CIS teljes beállítását (kizárások, tűzfalas dolgok, kompletten minden)? Vagy hol, milyen fájlban tárolja ezeket, hogy elmenthetném egy újratelepítés esetére?
-
Dévacsen
senior tag
Jól muzsikál ez a béta is,mint az előző.Örülnék egy fekete vagy valamilyen sötétebb árnyalatú témának,pl: az AVG béta színvílága bejön.Nem tudom mi lett az erdménye a CCAV téma szavazásnak,ha ott lesz, hátha majd a CIS is kap egyszer.De ez legyen a legkevesebb,nem ez a lényeg.
-
blattida
nagyúr
Megjelent a Comodo Internet Security V10.0.0.6071 Beta, azaz a 10-es második béta változata.
Változások az első bétához képest:
1- Run applications installed on your endpoint
Users have the ability to run not only browsers but any application in Secure Shopping. The protection set for applications opened in Secure Shopping is:Process isolation (Anti Injection)
Keyboard protection
Copy/Paste protection
Desktop isolation
Remote check
Screen capture protection2- Remote Connection Protection
Users receive an alert if CIS detects a remote connection during a Secure Shopping session.3- Screenshot Protection
Any screenshots taken of the Secure Shopping environment will be automatically blacked-out, preventing hackers and malware from taking captures of sensitive online information.Újdonságok :
Secure Shopping - Now included in the free package!
This unique tool provides extreme security for online banking and shopping by allowing you connect to the internet from within a highly secure, virtual environment.New “Lycia” UI theme
Simplicity and usability are the focus of this new themeInternet Security Essentials
Real-time SSL certificate checker protects against the Man in the Middle(MitM) attacks and thus protects you from fake websites that try to steal your confidential informationWeb Installers
Our new installers mean users always get the most up-to-date version of CIS, even if you download an old build from a 3rd party website.Unblock Applications
Our new ‘unblock applications’ feature allows you to release application with a single click irrespective of security component that blocked it. This way whether application is blocked by Sandbox, Antivirus or Firewall component, you can manage that blocked list of applications from single interface.Fejlesztések :
Additional Secure Shopping features.
Wordings, icons, navigation, consistency, usability.
Internal improvements to file hash tracking.
Internal improvements to file rating system.
Various bug fixes and tweaks.Javítások:
We have addressed many issues reported by our users in this release; here are a few selected important bugs :
Drop-down boxes from 'User Interface' tab on 'Advanced Settings' window do not present user-set value if tab changes.
Incorrect display text on error Message "Security Agent could not be started"
Run cache builder when computer is idle' present in AV settings
CisTray' hangs while launching 'mainUI' under high CPU
"Close" button does not immediately break "Please wait..." phase when adding files to QuarantineMindenképp tiszta telepítés ajánlott!
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz Fandango #10126 üzenetére
Azt csicsergik arra felé, hogy hamarosan érkezik a tízes cis végleges változata...hiszem, ha látom.
Már csak azért is, mert a tízes régi bétája azért koránt sem tökéletes (viszont, nem annyira bugos, mint a korábbiak) és elvileg a cis is megkapja majd a valkyrie válaszait, nem csak a ccav.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Fandango
veterán
blattida van valami infód arról, hogy mikor lesz új béta vagy végleges?
-
blattida
nagyúr
válasz mrszitya #10124 üzenetére
Valóban egyre jobb lesz, de még mindig nagyon gyakori a kommunikációs hiba. Most már azért tényleg jó lenne, ha ez a gond valóban megoldódna/megszűnne, mert már hónapokkal ezelőttre ígérték a végleges megoldást...
-
mrszitya
senior tag
CCAV legfrissebb kiadása esetében úgy tűnik, már egész jól megy a kommunikáció a szerverekkel. Nálam hiba/szakadás nélkül végigmentek a keresések.
-
Tetete1
senior tag
Nekem mostanában nem frissít a Comodo Is Pro. Sokszor kell kézzel frissíteni. Mi lehet az oka?
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
1. Pár napja telepítettem a CIS-t, azóta 2-szer is lefagyott a gépem, de úgy, hogy csak a reset mentette meg. Ez a gép még sosem fagyott le, pedig már pár éves. (A kurzor mozgott egyedül, semmi más életjel nem volt tapasztalható.) Van valami ötletetek, hogyan lehetne azt kiküszöbölni?
2. Ha a homokozós böngészőt használom, hogyan tudom onnan kimenteni a letöltött dolgokat?
3. Miután bezárom a böngészőt, továbbra is fut néhány fájl. Hogyan állíthatom le?
-
Joker88
őstag
nemtudom mennyire friss az összefoglaló ( mielőtt megkérdeznétek,átolvastam )
de tudtok nekem adni egy "alapbeállítást" a Comodo Internet Security-re ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
mrszitya
senior tag
CCAV leendő kezelőfelületére egyébként szavazás vagyon kiírva, elvileg utolsó kör megy a hiv. fórumon. Ha nem jönne be az 5-ös design, akkor még most gyorsan lehet próbálkozni.
Ha a szerveres kapcsolódás problémáit nem is képesek orvosolni, legalább egy kivételesen fontos dolog, az UI tekintetében látszik a szándék/törődés.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
Az állapottartó vizsgálat esetén csak frissítések után nézi át a már megvizsgált fájlokat, illetve csak a megváltozottakat ellenőrzi, míg a valósidejű mindig, így ez utóbbi egy picit nagyobb biztonságot jelent, de az auto sandbox miatt nincs különösebb jelentősége, mivel oda mindig bekerülnek az ismeretlen fájlok a futtatásuk előtt.
-
C. s.
addikt
-
blattida
nagyúr
Szia!
1. Az felhasználói szokásoktól függ, de alapesetben elegendőek az alapbeállítások.
2. Úgy, ahogy írtad. Ha telepítéskor kivetted volna előle a pipát, akkor föl sem települ.
3. A névjegyén, illetve frissítéskor is látszik.
4. A tűzfal szabályok között tudsz módosítani vagy hozzáadni.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Ma este telepítettem a CIS-t, még csak most ismerkedünk.
1. Az alapértelmezett beállításokon érdemes változtatni bármit is?
2. A Comodo GeekBuddy-tól hogyan lehet megszabadulni? Ugyanúgy, mint bármelyik programtól vagy van valami trükkje?
3. Hol tudom megnézni a CIS verziószámát?
4. Hogyan tudok letiltani egy konkrét programot a netről?[ Szerkesztve ]
-
Semplar
őstag
Az előző fent volt egy hétig, annál még 5 és félóra alatt lefutott a teljes keresés, de aztán nem akart fogyni az ellenőrizendő fájlok száma az egy hét alatt.
CIS-10 -el szemezgetek én is, ha magyarul is tud már felrakom.Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Dévacsen
senior tag
válasz Semplar #10106 üzenetére
Sajnálatos valóban,jómagam is bejártam ezt az utat,most az utóbbit nem raktam már fel,de felraktam volna,ha nem használnám a CIS 10 bétát,ez 2 hete megy nálam,tökéletesen rendben..azzal a félelmetes 15 megás ram fogyasztásával nem is tudom hogy lehet egy ilyen komplex védelmi program ennyivel el..nem veszem észre hogy fent van.
-
blattida
nagyúr
válasz Semplar #10106 üzenetére
Elég csak a fórumukat olvasni, valamiért nem oldják meg rendesen a szerverrel való kapcsolat szarakodását...addig viszont elég problémás, akkor is, ha a sandbox miatt nincs veszély...
-
Semplar
őstag
Gondoltam kipróbálom sokadszorra a CCAV -t,(tegnap adtak ki új hotfixet).
Hát az eredmény egy kép, ami többet mond ezer szónál:
Teljes keresés egy éjszaka alatt 10%. Masszívan nem kapcsolódik a szerverhez...
Ahogy elnézem egyre kevesebb a hozzászólók száma is, kár érte.
https://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-ccav/comodo-cloud-antivirus-16401581355-hotfix-version-is-released-t116896.0.html[ Szerkesztve ]
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Krystal_s
addikt
válasz blattida #10104 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Shellkód injektálás kivételeihez, AV - archív fájlok vizsgálat ki... A fájlbesorolásnál megbízhatónak jelzi a telepítőt.
Telepítőt indítom, 15mp múlva felugrik a Win biztonsági ablak, hogy engedélyezem-e. Igen. Közben CIS nem jelez, nem kérdez semmit (pedig a riasztás ablak részletesre van állítva, 555mp-re).
11 perc telt el mire végül a Win hozzáférés hibát írt ki:
Közben végig a cmdagent.exe 50-70% között ette a cpu-t, semmit nem lehetett megnyitni.
Megnéztem a naplót, ahol érdekes módon a blokkolt behatolásoknál szerepel 2 folyamat létrehozás:
2016-09-23 23:49:21 D:\Ashampoo Home Designer Pro 3\Ashampoo Home Designer Pro 3.exe Folyamat létrehozás C:\Users\nevem\AppData\Local\Temp\is-L82J5.tmp\Ashampoo Home Designer Pro 3.tmp
2016-09-23 23:48:52 D:\Ashampoo Home Designer Pro 3\Ashampoo Home Designer Pro 3.exe Folyamat létrehozás C:\Users\nevem\AppData\Local\Temp\is-L82J5.tmp\Ashampoo Home Designer Pro 3.tmpÚgy néz ki a HIPS-nek nem sikerül kérdezni, felugró ablakokat megjeleníteni ennél, ezért tiltásnak veszi.
Nem tetszik neki ez a program. Remélem ez nem gyakori nála, mert akkor bugos ez a 8.4 verzió.Próbáltam, hogy ne mutassa a buborék figyelmeztetéseket, hanem magától engedélyezze...
30mp múlva Win biztonsági kérdés, majd 1 perc múlva elindul a telepítés. Már ez is haladás. Viszont a cmdagent.exe még futott dolgozott 5-6 percig és közben nem nagyon tudtam semmit megnyitni.[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz Krystal_s #10103 üzenetére
Csak ötletelek:
Próbáld meg, hogy a d+ beállításainál hozzáadod a shellkód injektálás kivételeihez, illetve az av beállításaiban az archív fájlok vizsgálatát is érdemes lenne kikapcsolni...
A fájlbesorolásnál milyen státuszú a telepítő, ugyanúgy ismeretlen, mint a hetes gépen?
Ha igen, akkor ott állítsd át megbízhatóra...
Valamint, próbáld ki, hogy a d+-t átállítod tanuló módra...[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz Krystal_s #10100 üzenetére
Áh feladom, ez már tényleg abnormális, amit művel. Szívem szerint visszatenném a 7-est, csak nincs türelmem.
Fájl besorolás - Fájl listában megbízhatóként jelzi. (ismert megbízható program Ashampoo Home Designer Pro 3)
A több perces sz@rakodás után, amikor elindulna a telepítő (de leállítom, mert most nem akarom telepíteni) utána a cmdagent.exe kb fél órán keresztül dolgozik valamit- Na de mit??? Közben az egész gép használhatatlan. Semmit nem tudok megnyitni. Melyik összetevő kavarhat be, ami a 7-ben még jó volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest