Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dévacsen

senior tag

válasz blattida #9723 üzenetére

És ha ehhez hozzá vesszük a jelenlegi álláspontot,miszerint olyan hogy végleges windows 10 nincs,és nem is lesz,ahogy olvastam a frissítések akár hetente is jöhetnek,teljesen kiszámíthatatlanul,ezenfelül 3 havonta jönnek az uj funkciók,hiába az 5 millió teszt alany,véleményem szerint súlyos problémák lesznek sok programmal,főleg az antivírus fejlesztők dolgát nehezítették ezzel meg.Jómagam leszedtem a win 10 et,és nem használom,olyan szinten erőltetik rá az emberre az akaratukat,hogy számomra.....nem írom inkább nem akarok senkit megsérteni,de nekem ez már sok,már a 8.1 elindult ezen az úton,de ezt még kordában tudom tartani.egy példa:nálam mindig ki van kapcsolva az update,és vele együtt a windows modulok telepítője,ezt akkor kapcsolom be mikor jön a havi update,utána ki,megszoktam,minden programomat kézzel frissítem,nem szeretem ha programok a háttérben mászkálnak a netre.No a win 10 nél ezt már nem tudom megcsinálni,legutóbbi updete óta a win8.1 re is került egy frissítés ami már ezen sem teszi lehetővé hogy kikapcsoljam,letiltottam,és még is fut,azt vettem észre hogy 30% kon tekeri a processzort a modulok telepítője,fogtam leszedtem a frissítést azóta minden oké,tehát a 8.1 re is ráerőltetik a 10 es dolgait,és hiába kapcsol le az ember minden adat küldést a telepítéskor,szakemberek utána néztek,akkor is küld mindent amihez semmi köze,ha te letiltottad.Most ott tartok hogy van egy Voyager Linux disztro ami tetszik,ez egy Francia disztro,annak várom egy friss változatát,ezt teszem fel majd a fő gépemre,és végeztem a Win nel,játékra meg,ritkán még szoktam ott a win 7.Például a CIS mit szól majd ha jönnek az új redszer fájlok össze vissza,dobálja majd be a sandboxba,ezt megunják majd az emberek,a végén marad a defender,bár ne legyen igazam.Mondjuk ha így lesz a CIS esetében ajánlatos lesz ujra le futatni a fájlbesorolást,bocs hogy ilyen sokat írtam,kijött belőlem. :)

Új hozzászólás Aktív témák