- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
"Miért használja az erőforrásokat egy szolgáltatás, ha úgysem használom? Ha letiltod az ilyeneket, azzal jó eséllyel memóriát, illetve felesleges processzorterhelést és merevlemez tekergetést spórolhatsz."
Ezt csak gondolod vagy van mérhető, számszerüsíthető bizonyítékod erre?
-
-
blattida
nagyúr
A kérdéses telepítés előtti mondat nem egy fordítás, hanem több fordított részletből rakja össze a telepítő, amikor megjeleníti, ezért van az, hogy összességében nyelvtani hibák is vannak benne, ezen azonban most módosítottam, eddig ugyanis nem vettem észre, így a későbbiekben már rendesen lesz olvasható.
Köszönöm, hogy szóltál!Az más kérdés, hogy az összetevők kiválaszthatóságára rendesen is fölhívhatná a figyelmet, hiszen korábban is alapesetben mindent fölrakott a telepítő és szintén, ha nem figyeltél, minden települt...
-
Dévacsen
senior tag
Pedig te is sok éve használod már,emlékszem rád régebbről,a nevedre,engem is becsapott, ilyen nem fordult elő velem még,alulról felülre került a részletes beállítás telepítésnél és megszokásból alulra nézek,no mondom nincs ott semmi gyerünk,és felpakolt mindent,van ilyen.
-
daimonion
senior tag
Ez nem igazán oké egy tűzfalnál, mert amíg leszedem a régit és települ az új, mi védi a gépet? A Windows saját tűzfala ki van lőve, mert minek a kettő egyszerre...
A Windows tüzfalát szépen kapcsold be és majd a comodo ki fogja lőni. Azt már van is védelem arra a kb 1 percre míg feltelepül az új comodo3. Azért megpróbáltam, hátha az online telepítő leszedi valami mappába a teljeset, de ahogy elindítom, rögtön fenyegetőzik, hogy akkor most telepíted a GeekBuddy-t, a Dragont és mindent, amit ő akar. Nu, én itt kissé megriadtam és bezártam a cuccost, mert úgy éreztem, hogy nem találkozik az ő akarata az enyémmel.
Ezt valahogy rosszul csinálod ugyanis a Comodóéknál minden telepíthető plusz dolog mellett ott van egy kis négyszög amiből ki lehet venni a pipát, hogy ne lehessen feltelepíteni azt amit nem akarsz.
Egyébként tessék az offline installer
Comodo Internet Security Premium Offline Installer v10.0.0.6092 (Interim)
ez a 10-es
ez pedig az előző verzió
Comodo Internet Security -
blattida
nagyúr
Szia!
Szerintem a tízes nem rossz, de természetesen messze nem olyan kiforrott, mint a 8.4-es. A nyolcas sorozatból nincs offline telepítő, viszont a tízesből már van, az összefoglalóban is belinkeltem.
Mindenképp tiszta telepítés ajánlott, ha a tízest szeretnéd használni.
Egyébként telepítés előtt kiválaszthatod, hogy mely összetevőket akarod telepíteni, ugyanúgy, mint a korábbi változatok esetében. -
Cs1csó
titán
Offline telepítőböl még csak ideiglenes van. Szerintem érdemes lehet kipróbálni de sajnos ahogy itt is visszaolvasol - mindenképpen tedd meg vagy pár oldalt legalább - láthatod, vannak anomáliák de mivel sok újdonság van én ha CIS-t használnék mindenképpen belevágnék. Ha megteszed szerintem kockáztatnod kell és nem rátelepítést választani, hanem gyaluld le a régit és utána tedd fel az online istallerrel, tisztán.
-
blattida
nagyúr
Valószínűleg egy gui bogárral találkoztál, remélhetőleg majd őt is elkapják és nem lesz belőle több.
Más:
A tegnap megjelent comodo cloud av-t érdemes kipróbálni, mert viszonylag jól működik, viszont az ellenőrzések, vizsgálatok meglehetősen lassúak és még funkcionális szempontból kissé hiányos. Ám jól látszik a gui új irányvonala és már dolgozik benne a viruscope 9-es változata, ami úgy tűnik, hogy hatékonyabb és kevésbé lassít, mint az elődje... -
blattida
nagyúr
Visszatér az ürít (purge) gomb, csak nem tudom, hogy pontosan mikor, ám pont a felhasználói visszajelzések miatt lesz ismét, hogy a második kérdésedre is válaszoljak.
Ha a korábbi build neked szimpatikusabb, akkor használd azt, de biztonsági szempontból jobb a frissebb build, mivel elég sok hibát és biztonsági rést javítanak folyamatosan...Hamarosan, ezen a héten jön a win 10 miatti hotfix, majd augusztusban érkezik a 9-es első bétája, amiben nem kevés változás lesz, valószínűleg az eltűnt gomb is abban tér majd vissza...
-
Beren
aktív tag
Ha már senki, akkor legalább én...
Szóval az első kérdésre - az ATI driver telepítése után eltűnő összes szabály - nem leltem választ. Ez még idegesít egy kissé...
A második probléma nagy eséllyel amiatt lehet, hogy mégsem egészen ugyanazt a Comodo 5-öt tettem vissza, amit előtte használtam. Most feltettem egy 5.10-est, ezzel nincs ilyen ilyen gond. Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem úgy tűnik, hogy az 5.12 valamiért a tűzfal esetén is megbízhatónak veszi a D+-ban megbízhatónak jelölt fájlokat, szoftvereket. Az 5.10-es nem, itt a tűzfalon egyedi házirend módban csak az megy át, amit engedek.
Érdekes módon a harmadik probléma, a hibernálás utáni fagyás is megoldódott a régebbi verzióval.
Szóval most minden oké, köszönöm, jól vagyok...
Beren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest