Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
blattida
üzenetére
Tudod az a helyzet, hogy énhányan is hibáztam, mert nem néztem be például ebbe a topicba. Különben ha látom azt a hozzászólásodat amire aztán válaszoltam is, akkor 1,5 KM távolságból nem vágok bele a dologba, és nem kezdek neki a távtelepítésnek. Azért kellett átgurulnom a másik lakáshoz - ahonnan most tértem vissza -, mert miután a Comodo Firewall feltelepült, aa rendszer totál használhatatlanná vált. Megjelent egy figyelem widget, elindítani nem lehetett, és eltávolítani sem. Annyi hasznom volt a dologból, hogy legalább egy tisztatelepítés lett a Windows 7-ről frissített Windows 10 helyett. A mostani Windows 10 meg még gyorsabb. Eredetileg úgy terveztem - mivel anyum még nagyon kezdő -, hogy felteszem a Comodo tűzfalát, aztán az is maradt volna. Neki annyira nem jött be az Agnitum Web-felügyelet modulja ami sok rejtett keretes dolgot is kivágot,és amik miatt nem jelentek meg bizonyos beágyazott videók. Most fent van egy NAV + a Windows tűzfal.Valószínűleg mióta kiírták, hogy kompatibilis voltak benne lényeges változáso,és elvégre tényleg nagyon friss még a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest