- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a Comodoval kapcsolatban.
Először is szeretném leszögezni, hogy azért ezt választottam, mert rengeteg utána olvasás után, úgy gondoltam ez nyújtja a legteljesebb biztonságot, annak meg külön örülök, hogy ennyit kérdez, nem szeretem az automata módokat, szeretek tudni róla, hogy mi történik a háttérben.
Szóval ezért döntöttem a comodo mellett.
Évekig az MSE-t használtam, majd az ESS 7et, kiegészítve EMET+sandboxie. Vírust évek óta nem láttam, tudom hogy a leggyengébb láncszem a user, ezért a netezési szokásaim is megvannak, tehát nem vagyok lv 1 user.Viszont, a Comodo beállításai közt elvesztem, valaki tudna segíteni, miket kell az automata beállításokról át állítani, hogy a lehető legnagyobb védelmet elérjem? Továbbá az antivírus miért teszi magát mindig vissza "szinten tartás"-ra mikor átállítom valósidejűre?
Igazából megpróbáltam magam bekonfigurálni, de a CLT teszten a 200/340 nem valami biztató, szeretném elérni a lehető legmagasabb pontszámot.
Ja igen még valami, elég a tűzfalat tanuló módba tenni eleinte, vagy a HIPS-et se árt?
Ja és az EMET-tel nem kompatibilis jól látom?
Meg még 1 kérdés, a DNS átállításos dolog után, a google nem tölt be, ezt hol kell kivételhez adni? (Minden más oldal betölt)Amúgy ami az első hozzászólásba vannak beállítások azokat mind elvégeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Path of Exile (ARPG)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest