Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz daimonion #10753 üzenetére
Rengeteg törlendő mappát adtam már hozzá, ezért nagy meló volna belakni egy új programot, és azt sem tudom, hogy abban egyáltalán föl lehet-e venni saját útvonalakat.
Fandango:
Nem a telepítőre ugrott, hanem a programra. Ma már nem csinálta egyiknél sem, nagy baj nem lehet. Az IAStorIconLaunch.exe az Intel könyvtárában van, a SensorDetector.exe a Gigabyte-hoz tartozik.
Köszönöm mindkettőtöknek!
Valaki az 1. kérdésemre tudna válaszolni?
-
félisten
válasz daimonion #10659 üzenetére
Daimonion, Blattida:
Köszönöm, sajnos valóban reális, hogy nem pontosak a beállításaim -- az évek alatt kicsit összetett lett a rendszer.A Secure DNS tiltásán amúgy hogyan tudok esetileg átjutni? A blokkoló ablak nem enged át, a rendszerben oda-visszaállítani a DNS-t pedig elég macerás.
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Beren
aktív tag
válasz daimonion #10241 üzenetére
Akkor itt lesz a kutya elásva... Az online telepítőt csak azért indítottam el, hogy hátha leszedhetem vele offline-ba az újat, viszont a 8.4 itt van a gépen - ezek szerint a telepítő azonnal ellenőrzi, hogy van-e fenn valamilyen Comodo verzió és ha igen, akkor más ablakot jelenít meg.
-
Dévacsen
senior tag
válasz daimonion #10205 üzenetére
Ne tedd még fel,az része a dolognak hogy több száz fájl hetekig marad ellenőrzés alatt, eltűnt.De így is többször megszakadt a teljes ellenőrzéskor a szerverrel a kapcsolat,teljes ellenőrzés ami kb 28 000 ezer fájlt jelent neki,és ehhez kellet kb 1 óra,nem ajánlom senkinek még mindig.Másodlagos gépre raktam én is próbaképp,ment vissza a defender.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Dumi86
senior tag
válasz daimonion #9979 üzenetére
Sziasztok. Az imént feltettem próbaképpen ezt a Cloud Antivirust. Első percekbe kicsit felhúzott hogy jópár telepítőmet szó nélkül beletette ebbe a Sandboxba és utána nem is engedte máshogy inditani( vagy csak én nem jöttem rá akkor még,hogy hogyan lehet). Viszont nézegettem ezután a beállításokat és az "Auto-Sandbox engedélyezése" résznél én átállítottam erre" Kérdés a nem megbízható alkalmazásoknál". Kérdésem hogy így teljes biztonságba vagyok? Csak ingyenes/freeware programjaim vannak,régóta beváltak.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Cs1csó
félisten
válasz daimonion #9977 üzenetére
A Comodo fórum jó én is fent vagyok nincs vele gond, de akkor sem tartom a legjobb megoldásnak az igazán átlag felhasználóknak hiszen különböző topic címeken keresztül jutsz el végül a letöltéshez. Ha keresőbe beírja az ember hogy comodo letlöltés akkor az első a comodo főoldalára visz de a többi között van érdekes dolog is. Na mindegy kicsit parttalannak érzem a vitát mintha elbeszélnénk egymás mellett. Továbbra is tartom hogy pl. egy rendszer reinstall után egyszerübb felmenni egy nagy letöltő oldalra és onnan letölteni mint végigjárkálni a különböző saját honlapokat, itt a hangsúly "egyszerű" felhasználókon van, és nem csak a comodo programról beszélek.
-
Cs1csó
félisten
válasz daimonion #9975 üzenetére
A fórumot nem mindenki ismeri, függetlenül a regisztrációtól. Az egyszerűbb felhasználóknak lehet praktikus egy ilyen letöltőoldal használata. Továbbra is az a legbiztonságosabb ha a sorrend - az adott program hivatalos honlapja vagy az a link amire a honlap navigál (ami sokszor egy nagy letöltőoldal) vagy a korábban írt oldalak. Ezekről az oldalakról való letöltés a gyártóknak is fontos hiszen a konkurens termékekkel szemben a több letöltés előrébb sorolja őket, és a vélemenyekből, hozzászólásokból is sokat le lehet szűrni. Az Avast, Avira, AVG vírusírtók mind elől vannak ezeken az oldalakon pedig gondolom a saját honlapjukról is tölthetőek, mégis sokan innen szerzik be.
Még annyit hogy én inkább általánosságban írtam a különböző programok telepítőjéhez való hozzáférés módját, nem kizárólag a COMODO termékeiről volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz daimonion #9911 üzenetére
Még mindig ez a helyzet, csak nem mindenkinél és nem minden vonatkozásban, azaz a biztonsági központ már csak a kémprogramok miatt akarja bekapcsolni, antivírust már nem hiányol...
A következő frissítéssel majd azt is megoldják, comodoéknál lassan megy az ilyesmi, mármint az, ami nem biztonsági bug, az nem élvez prioritást.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
-
Narxis
nagyúr
válasz daimonion #9878 üzenetére
Nem kapcsolnak ők ki semmit. Idézek az oldalukról.
The test procedure:
The products are installed, updated and started up using standard/default settings.
An on-demand scan is then carried out for the respective test amount, during which the product has full Internet access.
After the scan, the report files are evaluated in detail in order to log detection and scan errors and to determine the overall result.
Ennyit erről.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
blattida
nagyúr
válasz daimonion #9849 üzenetére
Nem normális, de jelenleg ez van. Amíg nem sikerül normálisan összefésülniük szerver oldalon a camas-cima-valkyrie triót a programmal és meg nem szüntetik a bugot a ccav-ban, addig ilyen dög lassú lesz. Az első két béta sokkal gyorsabb volt.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz daimonion #9755 üzenetére
Ez már a rég meglévő Cloud av, csak kapott egy saját felületet és sandboxot, amit helyben lehet használni. Persze, jópofa meg nem rossz dolog, ennél azért vannak náluk fontosabb dolgok is, amikkel foglalkozni kell(ene)...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz daimonion #9516 üzenetére
Jaa, hogy Te a blokkolandó oldalak listájára gondoltál... az folyamatosan bővül, de nem tudom, hogy fog alakulni, részben a privdog miatt is kérdéses...
Fire
Köszi, kis eufemizmust vélek fölfedezni, de igazad van, ezek bogarak, javítani fogják őket.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Dumi86
senior tag
válasz daimonion #9275 üzenetére
Azóta már megtörtént amit irsz Szerintem mostanába nem lesz a gépemen Avast. Ég és föld a kettő. Felfrissült a gép most. Nincs akadozás,nem tölt annyit,böngészés is gyorsabb. Jól sikerült az új Comodo
Ami miatt cseréltem az avastot az mind javult látványosan. Gondolom friss rendszeren még látványosabb lenne.
[ Szerkesztve ]
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
válasz daimonion #9273 üzenetére
Nem tiszta rendszerre ment. Elötte Avast volt(eltávolitójával szedtem le),regisztrybe nem szoktam kézzel belenyúlni. Ennyire érzékeny lenne a Comodo ?
-
RpPRO
őstag
-
Vadászmenyét
aktív tag
válasz daimonion #9207 üzenetére
Nem ez volt a kérdés. Köszönöm, hogy kioktattál, de korábban használtam már comodot és semmi problémám nem volt vele. Most össze lett állítva az asztali pc-m, szerettem volna felrakni a comodot, de problémába ütközött a dolog, ahogy azt fentebb is írtam. Ilyen formán máris többet ér a Defender, nem igaz? Mindenesetre várom továbbra is a megoldást ezzel kapcsolatban. (Telepítést követő restart után nincs értesítési ikon. Defendert és a win tűzfalat is kikapcsoltam elötte.)
-
blattida
nagyúr
válasz daimonion #9187 üzenetére
Egyelőre saját adatbázist építenek, csakúgy, mint az av-jük esetében s mivel az url szűrőjük gyakorlatilag még gyerekcipőben jár, ezért még nagyon sokat fog változni és javulni a közeljövőben.
-
-
daimonion
senior tag
-
blattida
nagyúr
válasz daimonion #9181 üzenetére
Amennyire tudom, igen, de amint olvasom, Te is látod már.
Passz, de azt gondolom, hogyha nem lesz sok bug ebben a bétában, akkor még egy várható, aztán jön a végleges, amennyiben a szokásos comodo hozzáállás nyilvánul meg.
2010 július óta egyedül csinálom a fordítást.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
daimonion
senior tag
válasz daimonion #9166 üzenetére
Telepítettem a Comodo secure böngészőt és teljesen értetlenül állok a dolgok előtt..Igaz nem látok bele a böngésző lelkivilágába de így most átnézve kaptamm egy Chome Verzió: 36.1.0.6 böngészöt a "szokásos " comodo kiegekkel.. Még a beállítások is pontosan ugyanaz mint a Chome ban..semmi de semmi extra nem látható még a secure DNS bekapcsolási lehetőség sincs benne mint a dragonban
Priv dog
Comodo Web inspector
Comodo Media downloader
Comodo Drag and drop
Comodo socoial share button ezek maradtak ..
Mitöl lett ez Secure Browser...? passz... -
blattida
nagyúr
válasz daimonion #9042 üzenetére
Nézd, azzal egyetértek, hogy ez a konvertáló program és annak telepítője nem egészen korrekt viselkedésű és sokszor jogos lehet, hogy valamely védelmi program ugrik bizonyos összetevőire vagy viselkedésére.
Agresszíva viselkedése , ráadásul nem választható valójában, hogy mi települjön, így az ellenérzés abszolút jogos.
Én sem fogom ezt a konvertert használni...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Matthewus
őstag
válasz daimonion #8750 üzenetére
Nálam bejön rendesen: https://forums.comodo.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest