- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
-
The_Shrike
csendes tag
válasz
pulffy #11429 üzenetére
Pulffynál a pont. Teljesen szubjektív ez a dolog. Nem tudom, hogy nem lehet megérteni kedves Einsteinnek, hogy szerintem a Pala, TG lófüttyöt nem ér. Képtelenség elvonatkoztatni a jelen helyzettől. Havonta új hero, sok közte az op, ennek tükrében kell nézni a dolgokat.... Egy SB-t például nem lehet egy lapon említeni egy TGvel, vagy egy Immot egy Ghoulemmel. Ennek a szavazásnak így nincs sok értelme. Esetleg úgy lenne, ha Einstein a meglevő heroit írná le és azt osztályoznánk. Így globálisan nem működik szerintem ez a dolog...
-
e=mc²
őstag
válasz
pulffy #11391 üzenetére
Na ez kezdetnek nem rossz.
Osszedobtam egy Google kattintos urlapot, amelyet barki kitolthet ha akar: [link]
1-10 ig lehet csak pontozni a hosoket (csak legendary). ha kello szammal erkeznek velemenyek, akkor megosztom az eredmenyt.
repeek: nem vagyok hallaskarosult, de olvasni sokkal kenyelmesebb, gyorsabb a sajat tempomban, atugorhatom azt, amit egy pillanat toredeke alatt elolvasok, mig video eseten kattintani a savban, betolt, szaggat, pont mondat kozepe visszateker, meg a lofszt... 53 percen keresztul, te viccelsz. Nem veled van bajom, hanem magaval a videokkal amik olyan informaciot kozolnek, amihez folosleges, hogy a savszelessegigenye, idoigenye, minosegigenye nagysagrendekkel nagyobb legyen, mint azt a minosege igenyelne. Tovabba lexikalis informaciok joban megmaradnak, (tudod a szo elszall az iras megmarad), es kulonbenis egy leirt sorrendet szerettem volna latni, nem holmi videot megnezni ami nem naprakesz, nem arrol szol, amire nekem szuksegem lenne egy olyan stilussal, ami aztan nem hogy videon, de meg eloben sem toleralom nem hogy 53 percen keresztul, de fel percig sem. Nem en vagyok a celkozonseged, ennyi.
-
e=mc²
őstag
válasz
pulffy #11386 üzenetére
pd, tg, immo, gr, champ, dru, suc, pala, snow amiket elso sorban huztam, mert mas nem volt. (a pd is kb. kezdes utan 2 evvel esett)
Aztan porgott az utobbi idoben wl, ork, atl, sk, valentina, pixie, santa. Ezekbol santat wl-t sk-t fejlesztem.Egy lista kellene (altalanossagban a hasznalatot tekintve), hogy milyen sorrend van legkozelebb az idealis fejleszteshez ha megvan minden hero. Igy ha kesobb esik valami mas akkor be tudom loni a sajat kis elkepzelesemben.
repeek: bocs, de a videok nem nagyon erdekelnek.
-
TheHessian
tag
válasz
pulffy #10940 üzenetére
Én rohadtul várom, szeretem a kihívást is tehát pvpbe jó lesz. Hbmbe meg tuti mindenki fog lépni 1-2szintet tőle.
Totem egy új fajta ''tower '' lesz. Elvileg úgy néz eddig ki, hogy ha beleraksz egy herot annak a képességét fogja megkapni. Azt hogy milyen gyakoriságall, minek a hatására illetve milyen távolra, a heroval azonos erősségűen vagy butitva lövi el egyenlőre pasz.. De mindenképpen izgin hangzik..
-
-vitya-
őstag
válasz
pulffy #10550 üzenetére
skullom van, life drain is van rajta, de nem hiszem, hogy az a fecske meghozza a nyarat...
mert ugye PD az kell, mert gyorsítás nélkül csak pár millát lehet sebezni - és akkor már két közelharci támad, a slow ilyenkor nem annyira lényeges, mivel úgyis egyből átfordul a másikra és kész.vagy hogy képzelted?
-
TheHessian
tag
-
Mardel
őstag
Enyémen lvl 5 revive talent van, crest nincs neki, mert annyira nem fejlesztem.
Azért revive mert ha úgy hal meg hogy nem skillezett akkor nem volt hatékony.
Viszont most reggel pörgött free gemekből egy 5/5 revit de nem tudom hogy mire tegyem.
Eddig ezek vannak:
Aries 5/5 revit
Aries 4/8 war god
Atlanticore 4/5 revit
Champ 4/5 revit
Cupid 4/5 revit
Death Knight 4/5 revit
Destro 5/8 bulwark
Dread Drake 4/8 war god
Druid 5/8 zerk
GR 5/8 life drain
Harpy 5/8 scatter
Immo 5/8 bulwark
Mino 5/5 revit
Moltanica 5/8 bulwark
Moltanica 5/5 revit
Ninja 5/8 self destruct
Orksbane 5/8 zerk
Paladin 5/8 tenacity
Pixie 4/8 zerk
Pixie 3/5 revit
PD 8/8 zerk
PD 5/5 revit
Santa 6/8 wargod
Siren 5/8 heavy blow
Snow Zilla 5/8 bulwark
Spirit Mage 6/8 bulwark
Skull Knight 5/5 revit
Succubus 5/8 sprint
Thunder God 4/5 revit
Treantaur 5/8 revive
Vlad 5/8 life drain
Warlock 5/5 revit -
repeek
tag
Santa . Mivel csak a statok nőnek ( Base attack/HP ) Jó ha valami olyant evózol amivel ennek hasznát is veszed . Pl Santán pont jó az extra attack ugye.
Csak az jön vissza ami az evohoz előírt szint felett van a herodon .
Pl evo 1-hez ugye kell hogy, herod 10star/180 legyen ugye .
De ha pl herod 185 akkor azt a +5 szintet visszakapod xp könyvekben .
Persze amit beleteszel az a might elveszik . Meg 1 lvl az evozott hero újra , de skill/talent/inscribe/crest megmarad .
Mindenképpen érdemes megcsinálni . Már 80lvl narancs eléri egy 180-200 legend statjait . -
Mardel
őstag
A fontosabbakból már megvan a revites (mino, aries, warlock, cupid, pd, egy kis molti).
Lehet SK-ra is jó csak még kicsike, és 6/8 skillje van.
Viszont 5/5 revittel ő is automatikusan nyomja a skillt a csata elején mint a Harpy meg a Warlock.Harpy kapott egy 5/8 scattert. HBD ellen pixievel megtámogatva talán jó lesz hogy a demon ne skillezzen annyit, arenaban meg nem kell pixiet vinni ha a másik fél Aries-e magasabb szintű ezáltal gyorsabb.
Mert 140-esen van 250 speedje a Harpynak, kapott egy lvl1-es sprint crest sort, így előbb ér az ellenséghez mint a 160-as lvl3 sprint crestes Ariesem aminek 160-on a base speedje 205.
Ha nem sikerül a Harpynak lelassítani Head2Head-nél az Ariest, akkor még mindig ott a scatter, ami miatt az ellenfél aries-e nem fog előbb skillezni hiába gyorsabb és 5/5 revites.Harpy érdekes még, nem próbáltam de azt olvastam, hogy 5/5 revit talent is működik rajta, mert indulásnál nem 1x hanem 2x fog skillezni, de egyelőre jobbnak láttam neki a scattert.
-
robertinyo70
tag
Szia!
Szerintem iszonyú szerencséd volt,nagyon kicsi az esély.
Sokan Scorch,Flame Guardot és Self Destructot kaptak belőle.
Szinte senki nem kapott használhatót.
Én inkább fejleszteném a meglévő jó talentet,bár az már meg van és bármikor fejleszthető lesz.
Én akkor is inkább a Minotauruszon lévő War God-ot vittem 7/8-ra.igy 45% helyett már 65%kal sebez többet.
Nekem jelen pillanatba a fejlesztés hasznosabb mint a használhatatlan 5ös talent egyike. -
Padawan333
tag
Tökmindegy mert ha Jézus is a heroid között van akkor is ledöglik mindenki😀
Mardel:
Nekem szinte mindenki ezt játsza.4 sarokba vagyunk...3..2..1 és bedobja magát valaki mellé.Kicsikkel kell vigyázni azok a retardok lvl80 druid meg ilyenek.Pont ezzel dögleszti le a runt amúgy mert miatta a Pd csinál egy kanyart és pont keresztülvágtat a bombákon.Mondjuk én úgy is leverem ha csak az én pd-m marad de magas lvl heroknak kell a többinek is lenni.Egyedül is próbáltam Mesa2-t le is pucolom csak bossba nem tudok beleverni annyit hogy pusztuljon.Kb felére tépem meg és lejár az idő.
-
robertinyo70
tag
Szia!
Azzal tudsz egy véletlenszerű ötös szintű talentet pörgetni.
A runák segítségével fejlesztheted tovább az 5 majd a 6os (és így tovább) talenteket.
Szépen sorba.
Lost Battlefieldnél kapott pontok után kapod a Fame nevezetű új fizetőeszközt.
Sőt,ha gemért pörgetsz is kapsz bónuszba pár darabot.
Ezt láthatod a hero altarban
150 gemes pörgetés jutalma 3 Fame -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest