- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
válasz
Tyutyu88 #8973 üzenetére
Kész is van. Új hős statok
-
Mike
veterán
válasz
Tyutyu88 #7941 üzenetére
ja, LR-ben kiváló
a sprint helyett még jobb az 5/5 berserkmás: végre esett valami
láttam, hogy megint van 2k-s talent, és már úgy is markszám szórtam a gemet, szal pörgettem még 1+3-at és besett egy orcszerintetek kinek a helyére tegyem majd be? Immo, TG?
(#7942) Depression
méghozzá 170-es
16-os szint -
-
IIIZIII
tag
válasz
Tyutyu88 #3061 üzenetére
Pörgettem
Soha nem szoktam keresőt használni...nem azért mert olyan hú de sok XP-t ad a raid.
Viszont sokan ráálltak a keresőre, ez látszik is. Pörgetéssel egyre gyakrabban találok 3-700 ezres raidokat. Szóval nekem tetszik ez az új felállás...én nem sajnálom a 250 aranyat pörgetésenként...sokszorosan visszajön. -
IIIZIII
tag
válasz
Tyutyu88 #3043 üzenetére
Remélem megint jól szétcseszik a HBM AI-kat, mint általában lenni szokott, mikor nem írják ki előre, hogy mi lesz a következő maintetnance-ban.
...aztán majd jönnek sorban a post-ok, hogy mindenkinek eggyel gyengébb HBM-et kell tolni az új AI miatt...Na jó....remélem nem ez lesz.
Viszont a 600 gemnek nagyon örülök, ez most nagyon kell a sok revive miatt.
-
hey73
tag
válasz
Tyutyu88 #2382 üzenetére
Hát most fut egy a forumon, mivel taiwaniak nem erösitették meg ezért ott se kerülhetett bevezetésre.
Állitólag ezek jönnek:- 6, hős bázis akkor lehet ha legalább 4 db mindegyikből: manamalom, aranybánya, manatároló , aranytároló illetve army camp 16 szinten.
- növelik a garrisonok szintjét 7 re
- Hero altarban 60 hely lesz (nem biztos hogy ingyen)
- a gyöngyvásárlás ösztönzésére további ajándék szintek kerülnek bevezetésre (itt reménykednek, hogy megkapod PD v. Cupidot)
bevezetés április utolsó hetében várható.
-
csuzda
aktív tag
válasz
Tyutyu88 #662 üzenetére
Én is így vagyok vele. A falum úgy néz ki mintha egy adag kék-lilás festéket ráöntöttem volna... Szerintem undorító
Viszont 1-2 dolog sokkal jobban néz ki, a kék portál menüje, a hősök, a térkép is jobb, csak nem jelöli, hogy merre halad az "út"
Viszont ezek a nagy betűk-számok szerintem nagyon csúnyák lettek. Ha jól olvastam akkor csak ideiglenes. A szerver idő jelzése meg csak szimplán vicces, főleg azért mert 1-2 ember bepánikol hogy mi az a visszaszámláló a sarokban
Az új karakter tetszik, szerencsére pörgettem egyet, így már a Ninjám nem fog egyedül álldogálni legendaryként -
hey73
tag
válasz
Tyutyu88 #146 üzenetére
Hát a városháza fejlesztés csak az épithető dolgokat engedélyezi de nem építés miatt nem korlátozza a más épületek építhető szintjét. A torony 10. szint után fejleszthetsz 3 irányban és további 10 szintet növelheted
Egy kis leírás róla bár angolul de ha oldalt fordítasz kb érthető úgy is
http://castle-clash.wikia.com/wiki/Defensive_Buildings
Visszamenni vkihez szerintem felesleges .... de ilyen funkció nincs szerintem
-
kiborg11
újonc
válasz
Tyutyu88 #125 üzenetére
szia!
beléptél előtte valamelyik klánba és utána próbálsz másikba lépni?
klánt váltogatni nem lehet csak úgy mert ha kilépsz 24órát várni kell azt hiszem hogy belépj egy másikbavagy
a klán megszabott might értékét nem éred el
mert a klánok megszabhatják hogy mekkora might érték után tudsz belépni csak -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest