Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
válasz
The_Shrike #12183 üzenetére
Akkor rosszul értelmezem. Tehát ha TG villámozik akkor nem annyi ellenfélre megy amennyire rálőtt?
-
Sanchez638
addikt
válasz
The_Shrike #12180 üzenetére
Egy TG-nek pl jól jöhet ha nem akarja előni a semmibe. Meg aki több cuccot sebez.
-
vendingo
veterán
válasz
The_Shrike #12167 üzenetére
Anubis, vagy gunslinger nagyon kéne nekem is.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
The_Shrike #12145 üzenetére
Na ezt jó tudni! Köszönöm a választ!
-
Sanchez638
addikt
válasz
The_Shrike #12136 üzenetére
Amióta megvan a berzi, azóta a SK repül mint az ágyú golyó. Arénába pedig letoltam egy 180-as evo-s csapatot
. Druidát viszont nem használok. Max majd akkor ha megvan a 6. Base
(#12134) e=mc² Köszönöm.
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
The_Shrike #12121 üzenetére
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
The_Shrike #12115 üzenetére
Ez igen, grat ! Én most elnapoltam a dolgot amíg lesz megint pár fölös HBM card, GF már devo200 és egy stone skint is kapott (meg a második lvl4 wg crestet) úgyhogy jövő héten remélem meglesz
-
keszo
őstag
válasz
The_Shrike #12119 üzenetére
Ezek szerint nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a PD-nek a sárkány vagy a hal, esetleg a csirke a legjobb.
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
The_Shrike #12112 üzenetére
Mivel mentél AF ellen? 5ik waveig eljutottam 5x a 20 próbálkozásból de nem akartam több tryt a kukába dobni úgyhogy félre tettem. Gh Anubis Pd Val Vlad Pk-val mentem, Gf nem rég óta van és még nem devo, HB meg nincs
-
Shokkolo
addikt
válasz
The_Shrike #11916 üzenetére
De te függő vagy
-
KohanTroon
tag
válasz
The_Shrike #11636 üzenetére
Bakker !!! ez mááár megint mi a csuda ???? Köszi a linket .
-
TheHessian
tag
válasz
The_Shrike #11623 üzenetére
En 2arrowt viszek mert sok a hpja, könnyebben életben marad és 4 stuner tornyot
-
Shokkolo
addikt
válasz
The_Shrike #11616 üzenetére
6 lnne az ideális egyébbként...
-
Mike
veterán
válasz
The_Shrike #11613 üzenetére
az túlzás, de 4 kell, az biztos
-
Broky007
csendes tag
válasz
The_Shrike #11465 üzenetére
17 TH de nincs meg 6. most arra gyúrok... Jól látom h a top is inkább lightning towert használ?
Sajnos ezt a crests -es dolgot se nagyon értem... Pedig elég fontos lehet ahogy itt olvasgatok...
-
Broky007
csendes tag
válasz
The_Shrike #11463 üzenetére
Köszi az infot FK ra!
Nos az arenat nem érzem... Igazából a leguniverzalisabb SETUP... Raid/Dungeon, HBM, HT, Lost realm , Storm Mesa.. Így már majdnem mindegyik az arenan és guilden kívülde akkor inkabb az első 3 (raid dungeon hbm)
-
laca17kecske
csendes tag
válasz
The_Shrike #11436 üzenetére
Szerintem a TG is jó hős, nekem egészen jól teljesít, az igaz, hogy kevés hp-ja van, de a skillje jó
-
e=mc²
őstag
válasz
Elolvastam ujra a hozzaszolasod es nem ertem ezt a negativ iranyvonalat erre a kezdemenyezesre.
Ha az en hoseimet lehet rangsorolni, akkor masok hoseit is. Akkor mindenkiet lehet. Akkor minden host lehet. Ha nem lehet egy lapon emliteni ket herot azt megertem (tehat maris rangsorolod), de ha egyszeruen nincs mas csak a rendelekezesre allok?
De mondjuk ezek koze kapok egy Snowzillat, vagy Treantaurt netan Pixiet vagy Sirent. Akkor hogy dontsem el, hogy meliyket is fejlessszem? Nem egyszerubb, ha ranezek egy sokak altal "velemenyezett" listara es az alapjan sajat magam dontom el?
Jon uj hero? Nem gond, megbeszeljuk kozosen, hogy hova is lehetne besorolni. Ork utan, Netan Ghoulem ele? Inkabb ilyenekrol kene itt beszelgetni szeritem.
-
Sanchez638
addikt
válasz
Vártam és várok hátha jön valami.. De "egy helybe" toporgok mert nem jön semmi és mert nem tudok egy két cuccot megcsinálni.. Ezért neki álltam a mostani hőseimet fejleszteni, mert haladni is szeretnék kicsit.
-
e=mc²
őstag
válasz
Te tenyleg nem erted.
Tehat azt mondod, hogy en egy tok hulye vagyok, mert a TG-m, GR-em, Immom, Druidom 8as skillekkel rendelkezik es 180+ lvl, ahelyett, hogy 0 szinten varnam, hogy porogjon jobb hero? de mibol porogjon, ha nincs herom, amivel tudnek egyaltalan jatszani?
Ha igy gondolod, akkor igazad van es nem ertem.
-
e=mc²
őstag
válasz
The_Shrike #11423 üzenetére
Az elmeleted addig ervenyes, amig valaki szerencses (es kap jo herot) vagy vasarol gemeket (es roll ezerrel). Nem ugy mint en, hogy 2 ev utan kaptam eloszor non-shard herot. Habar en is azt mondom, hogy egyszer ugyis meg lesz mindegyik, de!
Addig valamit kell fejleszteni, hogy azert haladj elore, hogy legyenek shardjaid, dungeonok, HBM-ek, tudj ertelmesen mesazni, lb-t gw-t, stbstb nyomni. Ehhez elengedhetetlen, hogy ha csak pala, dudu, tg, ninja meg champ van, akkor azokat huzod. Ezek kesobb mar jok lesznek toronyba is.Mai szemmel ugy latom pont hogy az kell azoknak, akik kis szintuek, hogy tudjak, mit fejlesszenek a meglevo herok kozul. Ehhez pedig kell egy sorrend, hogy a szukos eroforrasait mire forditsa.
Keresztkerdes: ha kapsz egy 5/5 revitet kis szinten, es a heroid kozul a druid a "legjobb", akkor inkabb hagynad elveszni (kovetkezo talent roll quest vagy update miatt) vagy rarakod?
Termesztesen aki optimalisan szeretne haladni, az utana olvas dolgoknak, igy ki tudja bogaraszni, hogy melyik rendelkezesre allo herojanak jobb az 5/5 revit.Mindegyik hos jo valamire a maga fejlettsegi szintjen. Csak nem mindannyian vagyunk azonos might szinten. Ezert en sokaig nem is mesaztam, most meg nem is goerge-zok, se lavazom...
-
e=mc²
őstag
válasz
The_Shrike #11419 üzenetére
Akkor meg egyszer, utoljara:
Egy sorrend felallitasa a cel az osszes legend herok kozott, hogy akinek ha nincs meg valamelyik es nem tudja, hogy melyiket fejlessze, akkor ranez, es ad neki egyfajta segitseget. Ez nem azoknak szol, akik evos herokkal rohangalnak, hanem azoknak, akik meg nem, de a te segitsegedre is van ehhez szukseg, mert te mar tul vagy azon a szakaszon, ahol mar ezek a herok oke, hogy nem nyomtnak latba, de te sem evos cupiddal, moltanicaval kezdtel szerintem.
-
The_Shrike
csendes tag
válasz
The_Shrike #11419 üzenetére
-
Sanchez638
addikt
válasz
The_Shrike #11405 üzenetére
"A shardból érdemesebb skilleket húzni a meglevőknek" ezt hogy vagy mi?
-
Mike
veterán
válasz
The_Shrike #11377 üzenetére
evo2, 191-es még jó hogy jó, vicces lenne ha nem
-
Land
veterán
válasz
The_Shrike #11244 üzenetére
+1
-
vendingo
veterán
válasz
The_Shrike #11183 üzenetére
Talent.
-
vendingo
veterán
válasz
The_Shrike #10663 üzenetére
Igen ám, csak ha eladom a könyveket, akkor a befolyt HB-ból tudok több herot is evozni. Nem az XP szerzéssel van a gond, hogy a hb termeléssel.
-
TheHessian
tag
válasz
The_Shrike #10622 üzenetére
Bonyult téma boncolgatás ez. 2 akármilyen hero boncolgatása melyik a jobb szinten lbn tök szitu függő. Én berakom 5/5revittel destrot az elso sorba DDt a másodikba és sokszor úgy jön ki egy 3as stun hogy az enemy meg se mozdult nagyon addig. Ariest mindenki az elso sorba rakja tehát őt is targetelik a heroim legtöbbször ő az első aki elhalálozik és néha még az 5/5revites se tudja elnyomni a skilljét. Arénába én nem viszek ariest egy ideje a sok slow és dd stunja sokáig elég.
Ezért is írtam hovy szitu függő nem lehet azt mondani 5-6 herora hogy na ez nyerő. Mert pvpbe mindegyiket le lehet verni egy másik setuppal. Pvebe meg megint változó hogy hova mész kell e stun kell e silence vagy csak slow kell esetleg.
-
dreta
tag
válasz
The_Shrike #10608 üzenetére
A fizetés a játékban telenoros előfizetéssel is lehetséges. Számlás vagyok, veszek gemet a játékban, majd a következő csekken megjelenik az összeg.
Tarak: Azért, mert rossz a helyesírása, máris csak a szülei kártyáját használhatja? Micsoda logikád van. -
TheHessian
tag
válasz
The_Shrike #10610 üzenetére
Kit érdekel az auto attack?
-
Mike
veterán
válasz
The_Shrike #10517 üzenetére
el kell keserítselek titeket. Androidon 200 ms-onként van a lépés, mivel túlmelegedtek a telefonok a 100-nál. ott a wikin a táblázat, érdemes tanulmányozni. a 1/8, 2/8, 3/8 egy 1000-es hősön semmiféle változást nem okoz.
-
TheHessian
tag
válasz
The_Shrike #10522 üzenetére
Stratégiai szempontbol kell a slowdown, sok dungeonban és 4es bosson is jól jön ha minél több minél nagyobb van
-
vendingo
veterán
válasz
Már mindegy, sikeresen lecseréltem a hasznos tanács után life drainre
-
TheHessian
tag
válasz
5/8 berserk a legjobb pdre, mert crest sorbol csak 5ig lehet vinni.. nekm most lesz meg a 4es revit sor.. igaz még legalább 2év az 5os sor
most 8/8as berserkes a pdm 5ös blitzel 3as revit sorral ami elég fain ^^
Egy szó mint száz én pdre nem raknék 5ös revitet. Inkább cupidra
-
Mardel
őstag
válasz
The_Shrike #9330 üzenetére
Ha nekem jönne 5-ös ld tuti skull knightomra tenném.
Ork után neki van a legtöbb hpja, alapból 600-as attack rateje van, mivel elég gyors ezért mindenhova szinte ő ér oda előbb szóval fontos hogy bírja hpval. Crestben még egy 3-as revit soron gondolkozom ha majd lesz olyan akció.
Orkom kapott egy 5-ös zerket, meg a druid is. Vladom most kapta meg a 6/8 reviveot, spirit mage meg a 6/8 bulwarkot.
5/5 revitet meg cupidra, dkra és warlockra tennék már csak.
-
xltt
tag
válasz
The_Shrike #9328 üzenetére
Szia!
Mindenképpen olyanra rakd, aminél már nem cserélnéd tovább. Tehát ha neked Moltnál az 5-ös Revit az elképzelésed, akkor még véletlenül se tedd rá. Így csak elpocsékolod. Nekem Orkon, meg DK-n van life drain (igaz mindkettő csak lvl 4-es sajnos) és nagyon hasznos rajtuk. 8/8-on 15% visszatöltésnél, meg gyakorlatilag elpusztíthatatlanná teszi őket. Ork mellett szól még, hogy a legmagasabb HP-val rendelkezik a játékban, szóval rajta tudod legjobban kihasználni. Szóval én az Orkra raknám. De ez csak egy tanács.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Macrodroid
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest