- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Baulu81 #5688 üzenetére
Szia, ezt honnan veszed? En a renoban vagyok,de ilyen nincs,olyankor szokott ilyen lenni amikor fejlesztes van es nem marad shard,akkor kell berakni mindenkinek annyit amennyit tud, van aki csak 10 et tud van aki 100, az a lenyeg hogy onkentes alapon megy,nem kotelezo. Volt olyan hogy kellett a shard hogy megvegyem imot es akkor nem kellett beadnom shardot,addig mig meg nem lett imo, es nem is kellett bepotolni sem
mindent meg lehet beszelni. Most is van rengeteg shardunk, nemsokara fejlesztes lessz
akkor megint nem lesz 1-2 napig
Zaszlo mesa az szerintem alap minden klanban vagy nem ?mi a bossnal megvarjuk mig a kicsik lenyomjak vagy 40 millioig aztan indulunk, hogy mindenki tudjon rendesen utni es igy is mi nagyok megkapjuk a max hb pontot.
-
xltt
tag
válasz
Baulu81 #3720 üzenetére
Könyvek: EXP-et tudsz adni a Heroidnak. Úgy mint a Hero Skillnél, csak itt a TP csíkot nyomja.
Edit mód: rámész és vagy csak bizonyos épületeket, vagy az egészet letudod szedni, hogy újra rakd (a játék alján van egy lista amiből választhatsz, hogy mit szeretnél lepakolni). Épületeket nem lehet eltüntetni, tehát amit már a múltban megépítettél, azt muszáj leraknod újra. Amúgy egész jó, csak a falakat megoldhatták volna jobban, mert elég rossz egyesével pakolgatni.
-
Tuvix
tag
válasz
Baulu81 #3309 üzenetére
HBM-re tényleg jó lehet, de Dungeon/Raidre nem annyira, mert általában a falat bontja a skilljével.
Más: Min múlik, hogy TG skillje mit üt? Nekem nagyon random, van amikor egy Vaultot a tér másik sarkában, van hogy egy full Army campet kiírt. De amikor engem támadnak 1 db TG-vel, HBM-es elrendezés, rengeteg kis sárkány, mégis a középen lévő heroimat és tornyokat üti skillel -
Land
veterán
válasz
Baulu81 #3097 üzenetére
Lassítja.
Én nagyon szeretem a Snowzillát. Akinek van, annak bossra szerintem kötelező.
6/9 skillel magas szinten PD/Druid buffal 90k körül üt a bossra. És rá nem vonatkozik a 35k-s dmg limit a bossnál (ahogy hey is írta), mivel nem egyben süti el a skilljét, hanem 8 részletben. Dungeonre is használom egyelőre. Sokkal jobban túléli 100-as szinten, mint a 138-as Champion.IIIZIII: Lassan nekem is érik, hogy rápróbálkozzak, de szerintem immot addig fel kell húznom hozzá.
-
-
IIIZIII
tag
válasz
Baulu81 #2129 üzenetére
Sajnos egyre gázabb a HBM...nagyon bolygatják az AI-t...szóval G-n lehet hogy tényleg változott valami.
Én 1-2 hete próbálkoztam G-vel..talán már menne is...de inkább nem csinálom mert ha csak egyet is elbukok a napi 8ból akkor már nem éri meg.
Úgyhogy én F-et nyomok..és még szerintem egy JÓÓÓ darabig azt is fogom. Mondjuk engem csak a shard érdekel belőle. -
shuttle
tag
válasz
Baulu81 #1957 üzenetére
ott van az
Az Ámor egy legendás hős. Ő egy gyógyító és távolsági támadásokat. A Skill Ámor nyíl növeli az energia barátságos hősök, és növeli a kárt egy rövid ideig.
Az Ámor egy repülő egységet, és nem támadja meg a szárazföldi csapatok és a Cannon Tower.
Annak ellenére, hogy a Cupid csoportjába tartozik a gyógyítók, Ámor nyíl egy buff, és nem gyógyul szövetségesei.
google fordito :-) -
Szabolcs4
csendes tag
válasz
Baulu81 #1904 üzenetére
Rendben van,köszönöm. Ahogy elnézegettem a 'nagyokat' én is hasonló következtetésre jutottam.
Olyan kérdésem volna hogy érdemes -e vennem ezt a bizonyos 'Thunder God'-ot. Nagyon sokan szaladgálnak vele innen gondolom ,hogy jóÉs még valami, érdemes -e szerencsét próbálnom és szörnyeket nyitogatni? Van esély arra ,hogy én Legendás szörnyet pörgetek ki? Vagy tartsam meg a szörnyek fejlesztésére? Milyen képesség az amit a szörnyeknek pörgetnem kellene?
-
nubyy
aktív tag
válasz
Baulu81 #1562 üzenetére
Lv4 (eddig ugyis felhuzza mindenki elobb utobb
):
Damages target by 26% of Max HP and reduces its attack by 26% for 5 secsLand: En megtartanam. TG-n berserk volt de le akartam cserelni heavy blow-ra, revit lett belole
Szerencse is kell heavy blow-hoz, de nekem assasin 4/5 heavy blow-ja rohadt sokat szamitott boss kozben. 1ik fo ok amiert tudom solozni a bosst.
-
Mike
veterán
válasz
Baulu81 #1423 üzenetére
nem tudom te mondtad e jó a Champion, szerintem te, de lehet mégsem
ami a lényeg: tényleg jó, főleg Arénában. ha exe-vel ketten sikeresen kábítják a brigádot, akkor simán leverem a 70-eseket is, a 80-as csapatot meg megakasztja annyira, hogy elég előnyt tegyek szert a 2 gyors hőssel
ám van 1-2 hős ami nagyon durva, pl a hóember, nagyon durvákat sebez
-
Mike
veterán
válasz
Baulu81 #1360 üzenetére
ok, tök igazad van, de éppen van most készleten 450k amivel nem tudok jelen pillanatban mit kezdeni, mert 4 army base-m van, az fejenként max 10k, szal 4x10k az is, meg igen, lehetne fejleszteni, ha volna szabad építőm, de most éppen 12 órán át azok sem érnek rá. ergo jön valaki és elviszi
ezért vetettem fel, hogy hátha kell vkinek
-
ZseZseZse
újonc
-
nubyy
aktív tag
válasz
Baulu81 #1141 üzenetére
Nincs meg GR, baromi lassan gyulik a shard. Mindig elqrom v.mire
V.mi 2200 korul jarok meg csak, messze van meg. Toronyban a herokat felhuztam 60-ra, skilleket kell felhuzni 3-ra, de az megtobb shard
Saskakas18: Itt nezz szet, General es Guide. Eleg sok Base design van ott kepekkel es infoval, h milyen TH kell hozza milyen szintu tornyokkal.
-
nubyy
aktív tag
válasz
Baulu81 #1083 üzenetére
Koszi, eddig lv1 volt mind nem volt ertelme feljebb huzni, de HMB F-hez kelleni fog mar sztem, csak nem voltam benne biztos, h dob-e rajta sokat. A 60% extra xp meg odab@sz. 1ik palamnak az van, 20-rol 33-ra ment 1 HMB utan, mig az osszes tobbi kicsi csak 28-ra. Elotte meg osszeszedem a shardot reaperre, de qrva sokaig fog tartani
V.ki szokta tolni a HMB F-et? Ott mennyi xp-t ad? D-rol E-re eleg nagy ugras volt. -
hey73
tag
Attól függ kitől... Amúgy a boss1 6000 körül ütöget a druidom 18240 élettel volt, hogy csak 4 ütéssel szedte le szóval 3 ütést tutira ki fog birni.
A TG szerintem a dungeonokba nagyobb szolgálatot tesz bár neked a SM ugyanúgy tolja le az ellent csodálom, hogy nem támogatják egymást jobban egy druiddal és 80 felett már a 5ds1 is csak kézi munkának kéne lennie e 3 hőssel
-
nubyy
aktív tag
Arenaban en nem is vedekezek, ha eleg gyakran ranezel akkor jobban jarsz a fix 40-el mint a magasabb HB/ora-val. Egy ido utan ugyis elered azt a pontot, ahol mar alig tudsz nyerni, az orankenti HB pedig nem fog noni jelentosen majd csak rank 100 alatt.
Am. ha v.ki kivancsi kb. milyen a Pumpkin skillje, probalja ki az Ares' Frenzy magicet. LV2-on kb. az az effekt mint a Lv4 Pumpkin skill. -
nubyy
aktív tag
Hm, herok mar rendben vannak, en nem foglalkoznek AC-val v. GR-el. Shardokbol inkabb vegyel Paladinokat es rakd be oket Legendary garrisonnak a tornyokba. Viszont egy Pumpkin Duke-ot probalj porgetni. Nagyon imba a skillje. Sztem legalabb annyira fontos mint a Druid v. TG.
-
nubyy
aktív tag
Rosszat kerdezel, GR-em nincs, AC pedig csak egy Lv1 az 1ik accomon amivel nem jatszok, igy max azt tudom mondani amit olvastam/lattam raid soran az enemynel. Milyen Legendarykat hasznalsz most? Paladnak mi a talentje? AC-hoz es Palahoz is jo talent kell. AC nagyon durva ha eltolja a skilljet, a baj ott van, h raidek soran meg eddig 1x volt ideje eltolni az enemy AC-nak a skilljet, mindig meghalt mielott tudott volna akarmit csinalni. Kell neki a Revit. GR-nek annyi elonye van, h tavolsagi. HBM-en falon tulrol tud daralni. Speed miatt arenaban nem tul jo. Raid soran talan, de ott is hatrany az, h NAGYON lassu. Egy 5/5 sprint megoldja a problemat, akkor viszont zsir
-
-
vendingo
veterán
Ja, nagy mákom volt, egyedül a nijaból és a succubusból van dupla
Tökfejet sajnálom nagyon, azt nem adta, helyette lett snowzilla, de ez is aprít rendesen.Nem tudom, hogy befojásol-e valamit, de mindig rolloltam egy triplát, majd kiléptem, rákattintottam egy épületre, vagy beléptem másik menübe és megint rolloltam.
Volt hogy nyomtam egy dungeont 2 roll között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest