Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
válasz
TheHessian #11788 üzenetére
Napokba kezdte el. De van, hogy nem tudok befejezni egy két dolgot.
És havi kártyából kaptam druidát, és gondolom, az első napi is az lesz
.
-
-vitya-
őstag
válasz
TheHessian #11680 üzenetére
akkó két hét,
, de nincs annyi...
mondjuk te mostanában lava2zöl, és nem jön shard onnan, én meg a mesa4-est számoltam, ahonnan meg az jön főleg - szóval akár igazam is lehet
-
FrankyShogun
csendes tag
válasz
TheHessian #11680 üzenetére
Az komoly.. Köszi a válaszokat srácok
-
Sanchez638
addikt
válasz
TheHessian #11605 üzenetére
Elég feledékeny vagyok és a GW ről sikerül most is lekésni. De van olyan magyar klán akik nem véresen veszik?
-
Tockos25
tag
válasz
TheHessian #11586 üzenetére
PD, Cupid, TG vagy Druid négyesből melyiket választanád? Evozásra gondolok!
-
Sanchez638
addikt
válasz
TheHessian #11581 üzenetére
Okés, csak jött egy kettes, vagy lvl2 re akarom feltolni, akkor mehet-e a settbe, nehogy eladjam véletlenül.
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #11559 üzenetére
Sknak akkor is a stun a legnagyobb ellenfele azt meg ldvel sem éli túl.
Ld talentet akkor már orkra vagy ghoulemre tennék őket legalább nem fogja a stun.
Corrodeot meg aktiválja a tower vagy a troopok.
-50 energia 3 heron azert jobban hangzik.
És nincs cdje. -
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #11550 üzenetére
Mondjuk ld-ből is bőven elég neki a 3-as crest.
Mert ugye 10/10en csak 3000et sebeznek rajta mikor aktív skillje.Akkor már 8/8 Heavy Blow + LD crest, vagy heavens wrath + ld, scatter + LD.
Vagy Corrode SK pl GWre.
[link] -
Sanchez638
addikt
válasz
TheHessian #11552 üzenetére
Érdemes a Lost Battle/Realm nem tudom hirtelen, ládákat nyitogatni amikor Treasure van?Vagy jön annyi crest a sima ládákból?
-
FrankyShogun
csendes tag
válasz
TheHessian #11547 üzenetére
Miért Hess? Talentbe nem jobb a deadly strike?
-
FrankyShogun
csendes tag
válasz
TheHessian #11535 üzenetére
Köszi. Csak expert 5/7-nel már nem bírok tovább jutni.. :/
-
kebabos
csendes újonc
válasz
TheHessian #11495 üzenetére
Köszönöm szépen.
Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy melyik crest-et érdemes megtartani? Rengeteg helyet foglalnak és már nincs hős, akibe crest-et tehetnék.
-
-vitya-
őstag
válasz
TheHessian #11513 üzenetére
én pont most értem el a mino szintjét, azaz 153ezer gemet vettem összesen, 17 hónapnyi játék alatt. Most jelentős ideig nem tervezek többet költeni.
-
TheHessian
tag
válasz
TheHessian #11512 üzenetére
Mondjuk álszentség csak másokról beszélni
én személy szerint 1,2millánál járok szerencsére nagyobb részét a régi '' árfolyamon '' vettem
-
AntAngel
csendes tag
válasz
TheHessian #11492 üzenetére
Köszi Hess!! Akkor tolok rajta egyet
Az enyémen jelenleg 55 revit van. Egyből üt egyet majd a cupid segíti a másodikat. Persze így kissebbet de majd meglátjuk. -
NandorHUN
addikt
válasz
TheHessian #11472 üzenetére
-
e=mc²
őstag
válasz
TheHessian #11459 üzenetére
Mondjuk igen, a 8/8 fel sem merult bennem. 5os crest revit sor pedig csak ido kerdese es meglesz
-
e=mc²
őstag
válasz
TheHessian #11457 üzenetére
Lehet, hogy hulye felvetes, de 5/5 -os talentet hamarabb fogok kapni, minthogy oszegyuljon a 4-es crest sor barmelyikbol, igy en elonyben reszesitenem a revitet a berserkkel szemben, mert szerintem inkabb hamarabb susse el a skilljet, mint hogy gyorsabban usson. Velemeny?
-
pulffy
őstag
válasz
TheHessian #11368 üzenetére
A mostani lessz ujjab, vagy lessz még 1 uj?
-
kebabos
csendes újonc
válasz
TheHessian #11298 üzenetére
Köszönöm szépen. Akkor death knight-ba megy.
-
Herczi
senior tag
válasz
TheHessian #11287 üzenetére
Én Warlockra gondolta, szal az lesz. Köszi a megerősítést.
-
Shokkolo
addikt
válasz
TheHessian #11261 üzenetére
Köszönöm
Nekem is 6 magic van (bár kék és zöld herok még nincsenek a 6. -ba, de szép lassan dolgozok az ügyön).
S és T -t nagyon szeretném 1x lenyomni, bár attól tartok amíg nincs ghoulemem vagy orkom addig cska álmodozhatok róla -
-vitya-
őstag
válasz
TheHessian #11248 üzenetére
vagy de-buff hősöket is tehetsz, akik leszedik a rosszat a tieidről, mikor közel ér az ellen - ilyen valentina szerűeket ;-)
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
TheHessian #11237 üzenetére
lehet , hogy igazad van , de akkor minek kiírni hogy az adott szinten hányszor aktiválódik , ha csak 1x aktiválódhat bármely szinten ...
-
Mike
veterán
válasz
TheHessian #11228 üzenetére
mi az a DD?
-
repeek
tag
válasz
TheHessian #11228 üzenetére
Nem zárja ki a kettő egymást .
Szal 1 basera és egy totembe . És a dmg redukcot megkapja egy közeli hero ha totem proccol akkor is . -
repeek
tag
válasz
TheHessian #11226 üzenetére
Ja hogy , Nekem eddig a DD Santa páros jön be
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #11205 üzenetére
Én már azon gondolkozok dupla evozam vagy ne.
Ha már úgy se jön semmi.
Ma 2500+ gemet pörgetem el semmi lila . -
Raphouse
csendes tag
válasz
TheHessian #11090 üzenetére
Az IGG ID nem ugyanaz csak valahogy mégsincs email cimhez rendelve, mint pl facebookon lévő CC sem.Szóval ilyen lehetséges?Mert ha hozzá lenne rendelve akkor elvileg telefonon fiókot váltanék és azt is tudnám használni.
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #11086 üzenetére
Azon nem 5/8 sprint talent volt, vagy azóta lecserélted 5/5 enlightenre?
-
Potirimi
csendes újonc
válasz
TheHessian #11076 üzenetére
Ezzel csak arra akartam kijonni, hogy lehet kevesebbet kapsz egy kisebb guildban, de sokkal tobbszor nyerhetsz, igy ha osszeadjuk, lehet nem - ba jonnenk ki. Vezetonk a maga 146k mightjaval utott 1998at, es kapott 900 famet, nem rontott semmit, tenyleg nem megerolteto. De mindenki maga donti el, hol akar lenni, nekem mar a 120k mighthoz boven eleg a 750+ fame, amellett hogy jo a hangulat es csapatmunka is el, az mar csak hab a tortan.
-
robertinyo70
tag
válasz
TheHessian #11078 üzenetére
Korrigáltam.
Köszi hogy figyelsz. -
Potirimi
csendes újonc
válasz
TheHessian #11048 üzenetére
Nekuk van osszesen 1.8M mightunk, 1600at utok (egyet el is rontottam most) es 800famet kaptam 6200hbval, pedig teljesen lazan vettem, mire elerem azt a might szintet,.amin te vagy ugyanannyi famet tudok szedni igy, es tenyleg nem eroltetem meg magam.
-
Csixi68
tag
válasz
TheHessian #11034 üzenetére
Ah... értem.
Új quest mióta van 7 óránként? Eddig észre sem vettem...
-
AKPH420
újonc
válasz
TheHessian #10997 üzenetére
Bocsi tesó de legenda007 a legjobb magyar klán! Csak kb 500 helyel vagyunk a végzet előtt most talán 140 ik vagyunk.a végzet meg 600 körül!
-
Land
veterán
válasz
TheHessian #10997 üzenetére
Ilyen nem fog megtörténni. Előbb mennek a nagyobb, magányos tagok mindenféle "sityisutyi" szedett vetett giga mightos tagokból álló nemzetközi klánokba. Nem vitatom erős klánok, de mennyivel szebb lenne ha magyar klán is ott lenne a Top klánok között... De nem, ez tipikus magyar hozzáállás.
-
xltt
tag
válasz
TheHessian #10957 üzenetére
Hát pedig van új hero...
-
pulffy
őstag
válasz
TheHessian #10948 üzenetére
Na ez má beszéd... ezzel kellet volna rögtön kezdeni...
akkor ez olyan Aries konkurencia lessz, bar azt csak halkan mondom, nehogy mellé lőjjek
-
pulffy
őstag
válasz
TheHessian #10946 üzenetére
Ki mit varázsolni ... ?
-
Zolkomolko
csendes újonc
válasz
TheHessian #10936 üzenetére
Ooo. Na így tiszta, köszi
90k gem Minoig.. pff, az nem semmi.
-
Zolkomolko
csendes újonc
válasz
TheHessian #10934 üzenetére
Nem egészen erre gondoltam. Ennyire nem vagyok se-se...
Én a gemes hősöknél a jóváírása gondolok. Azért tartottam érdemesnek feltenni ezt a számomra is balga kérdést, mert visszanéztem a vásárlásaim, és a bónuszokkal se vettem 59k gemet. Márpedig SM ott figyel a hőseim közt.
-
pcpunisher88
tag
válasz
TheHessian #10905 üzenetére
Köszi.rárakom
-
Mike
veterán
válasz
TheHessian #10874 üzenetére
nincs mikim és sárkányom
-
skorpio6369
tag
válasz
TheHessian #10863 üzenetére
Az hogy nem kommunikál, nem gond, nem öreg lányok gyülekezete vagyunk...
Ha itt is inaktív, majd innen is repcsi... -
skorpio6369
tag
válasz
TheHessian #10824 üzenetére
Hi!
Mi 1060. vagyunk a klán ranglistán! Nem szedtünk sok adót be, így ez most a javunkra íródik...
Nem akartunk soha a ranglistán minél előbb végezni.
A klán másfél év alatt így is fullos fejlesztésbe.
Beveszünk folyamatosan kis might-os játékosokat is, így nem állunk magasan.
Hasonló mightos klánok ellen viszonylag könnyen győzünk úgy is, hogy a brigád fele üti. -
pulffy
őstag
válasz
TheHessian #10848 üzenetére
Mindíg is mondtam hogy hogy Hess haver igen tud
ki is probalom a golemononomonomnom.... Na ezt a szot hogy kell befejezni... ?
-
repeek
tag
válasz
TheHessian #10848 üzenetére
Kifejtenéd hogy növel az attack speed a healon ?
-
Potirimi
csendes újonc
válasz
TheHessian #10845 üzenetére
Ezzel tudnék vitatkozni, nézd meg a gólem skilljét, atk alapján tölti az életet, 6os skillen nekem tölt azt hiszem olyan 4k körül, 2es wg szettel 4500 körül
-
robertinyo70
tag
válasz
TheHessian #10840 üzenetére
Igen dobálódtok az 5-ös revitekkel.
Mintha az csak úgy jönne.
Már lassan 3 éve játszom,de még jó 5-ös talent nem jött.
Kb. 2 hónapja könyörült meg rajtam az IGG, dobott egy 4-es revitet. -
vendingo
veterán
válasz
TheHessian #10840 üzenetére
Végül cupidra raktam mert a jelenlegi 2/8-nál jobb.
-
vendingo
veterán
válasz
TheHessian #10832 üzenetére
Santara lett 5/8 WG
-
Land
veterán
válasz
TheHessian #10826 üzenetére
Evvan... Csak lesz normálisabb elosztás is.
-
csuzda
aktív tag
válasz
TheHessian #10826 üzenetére
Jaja
Eddig 3ból 3szor utolsók, vagy utolsó előttiek voltunk might szerint a csoportunkban... Lehet nem szereti a Végzet klánt, vagy csak szívat minket, hogy a Végén vagyunk a sornak
Azért azt megnézném, hogy minket bedobna egy 2-3-4millió mightos csoportba
-
mno
tag
válasz
TheHessian #10824 üzenetére
Dettó, 160. vagyunk mightban, ellenfelek 7,8m , 5,8m , 6m, 9,6milla mighttal. Ezen a szintem mindenki beáll brutál védelmi bázisra, nem könnyű ellenfelek vannak. De mi előzőt megnyertük és most is nagyon szépen állunk, 1-2 helyet cserélgetjük a top 25. klánnal.
Ja és nem mázlijuk van, hanem might alapján sorsol rendszer, IGG supportot megkérdeztük, igaz első 2ezer vesz részt de nem random dobálja össze ellenfeleket.
-
-vitya-
őstag
válasz
TheHessian #10803 üzenetére
hát, én a múltkor olyanokat döbbentem... törölnöm kellett vagy 5öt az elejéről -
nekem így 60ezer might felett kicsivel van több, mint 8900 pontom, evolvált herokkal ahogy kell, és a friend listemen 100++ de inkább 120++ ezres mightosoknak volt 6500-6900 pont, 7200 egy evolvált heroval... Szóval jó azt frissen tartani, mert lehet valakinek marha nagy might-ja, de lehet, h közben abba hagyta a játékot, és semmit se fejlődik. Aztán ott marad alacsony pontszámmal, egy közepesen erős hős (mai viszonylatban) csapattal.Ki kell gyomlálni ezeket, rendszeresen ;-)
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #10789 üzenetére
Revites mino is leszed egy csomó trash troopsot, meg a dd is.
Van mikor fokozatosan kell bedobálni a hősöket mint raiden, gondolom ez is hasonló.
Lehet hogy a 2. minora megy a wg csak kihasználom, hogy van rajta 5/5 enlighten.
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #10786 üzenetére
Guildwaron szerintem auto procos herokkal el leszek.
Pl ha raiden kifingatják a vlad, molti, aries, pd, mino, sk, csapatom, akkor váltok DD, harpy, wl (5 revit), aries (5 revit), sm, gr (vagy santa).
Meg ahogy nézem kezdik húzni az eliteket garrisonban és egy zárt bázist csinálni ahol nincs szabadon épület amit lehet ütni, és telepakolják trash troopokkal az army campeket.
Egy full magic toweres bázis 6-os kék garrison szinttel picit durva tud lenni főleg ha zárt.
Emlékszem insane dungeon 1/3-ban maradt 1,5 perc vissza és 2 magic tower még állt és maradt még egy mino, pd 1 gold és 1 mana vault.
Nekem meg csak evo1 189 9/10 LD 6/8 SK-m maradt életben nagy nehezen megölte a minot és a pdt, de a 2 magic tower anynira stunban tartotta hogy lejárt az idő és nem tudta a gold és mana vaultot elpusztítani.
Én meg mérgelődtem, hogy majdnem megvolt a blitz...
-
vendingo
veterán
válasz
TheHessian #10786 üzenetére
Lehet én is írok nekik, mert 40k gemből nem jött vlad.
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #10784 üzenetére
Gondolom insane dungeon miatt szeretnéd mino-ra.
Santan már van egy 7/8 WG.Vladot nem tudom.
Igazából a HP is jó neki, meg lehet váltogatni a cresteket, mert pl ha kell a plusz heal, akkor csak berakok neki egy 3-as Ld crest sort (több HP több heal), ha több dmg kell akkor 3-as WG crest sor. -
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #10760 üzenetére
Basszus most jött egy 5/8 wg talent refresh quest miatt.
Csak már nem tudom, hogy kire tegyem.
Ghoulemnek érdemes lecserélni az 5/8 LD-t WG-re vagy, Vladnak az 5/8 bulwarkot wg-re?
Mondjuk LB-n mintha találkoztam volna 8/8 LD-s evo1 ghoulemmel kb elpusztíthatatlan volt ha nem volt a csapatban Aries ami blokkolja a talentet is.Vagy 5/5 revites Minot WG-re bár akkor LB-n nem olyan hatékony, mert csak az azonnali stun miatt szeretem.
DD-en 6/8 LD van.
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #10768 üzenetére
Pd,vlad,cupid 9
Pixi,aries 8
Grizzly,druid 7
Aki még számít 6.Tovább tolni őket nem látom értelmét.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Hessi: Még mindig nem esett?
Esküszöm, ha kapok, Te tudod meg elsőnek.
-
robertinyo70
tag
válasz
Most dobtam ki megint egy 4es WGt,mindig csak ilyenek jönnek.
Jöhetne végre egy Berserk vagy/és egy revitalize. -
repeek
tag
válasz
TheHessian #10752 üzenetére
Arenaban tesztelem , ott latod altaron a deadlyt is .
Pd-t nem a többi hero közé tesszük , hanem távol , egy épületegyüttesre.
Vagy esetleg army campra is ami tele van troopsal . Ott még gyorsabban stackel.
A többi herot pedig külön . -
repeek
tag
válasz
TheHessian #10749 üzenetére
Jaja Ds jobbnak tűnik neki talentban. Nekem meg csak random jött Ds . 1 napra mint Sk. Mondom ok, megy rá.
-
repeek
tag
válasz
TheHessian #10732 üzenetére
Nem Deadly Strike van az SKdon?
-
-vitya-
őstag
válasz
TheHessian #10733 üzenetére
persze, a minél később dologgal abszolút tisztában vagyok, a legjobb lenne hajnal 5kor... de ki a franc kel fel + 50-100 heti ponttért hajnalban?
- én nem...
minden esetre, mióta az aries-nek megvan az 5/5 revitje, azóta azért könnyebb az élet
most próbálok összehozni egy második értékelhető team-et (értsd.: felső házban értékelhető, mivel a szokásos 950 heti pont körüli értékeimhez most is jó a csapatom) -
törölt tag
válasz
TheHessian #10680 üzenetére
Szerintem úgy lesz eventes, mint a Molti. Gyanítom még 2k -n is el lehet hozni.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Én is megtartom arra a 4k gemet.
Vendingo: Grat! Úgy látszik skull most nagyon megy.
Porterocka: Baromi jól néz ki.
-
törölt tag
válasz
Molti mellett jól fog kinézni. Dizájnolók előnyben, megint sokat dolgoztak a grafikán.
-
The_Shrike
csendes tag
válasz
TheHessian #10623 üzenetére
Persze, bonyolult.
Én igazán Grendar777 kérdésére reflektáltam, neki adott heroi vannak és szerintem az ő csapatába az Aries használhatóbb a DD-nél.
-
The_Shrike
csendes tag
válasz
TheHessian #10619 üzenetére
Hát engem érdekel, mivel az auto attackra épülnek a skillek, PD buff stb., ha már a sebzést említetted.
Számolgattam (saját heroimból indultam ki...): Aries (180, 9 csillag, 4/5 revit) ATK: 5026, AR: 1000, PD skill:8, buff után: ATK: 7288, AR:800.
DD (180, 9 csillag 3/8 LD): ATK 4129 AR: 1200, PD buff után: ATK: 5987, AR:1000.
Aries skill (7/10 nekem) 4 hero sebzés 4 s-ig (cd: 7s) : 240% azaz ATK: 12062,4. DD skill (7/10 szintén) 8 RANDOM(!!!) ENEMY hero, troops, building 150% sebzés azaz ATK: 6193,5 sebzés, de duplázzunk, mivel a cd csak 3 s, ATK (duplán): 12387. Ami azt jelenti, hogy 325-tel üt többet a DD (bár két buffal), mint az Aries hozzávetőleg ugyanannyi idő alatt. 10/10 skillről jobb nem is beszélni ott már a DD labdába se rúghatna az Aries mellett.
Viszont tudom (pl. raiden), ha Ariest használok csak és kizárólag herokra hat a skillje. Míg a DD lehet az ellenfél mana tárolóit bombázza, feleslegesen. Tehát Raid inkább Aries, Dungeon egyik se igazi esetleg Ordinaryban hasznosak. Boss igazán egyik se, a DD stunjánál sokkal hasznosabb a jó öreg Champion. LB mindkettő jó, de erős csapat ellen egyértelműen Aries. LR, HBD: egyértelmű Aries. HBM: igazán egyik se, de itt is jobbnak érzem sokszor az Ariest. Arenában viszont minkettő nékülözhetetlen, már akit érdekel egymás pöcsének a méregetése..
Szóval auto attackot, skillt tekintve, valamint PD buff után is használhatóbb hero az Aries, több játékmódban is. A DD tapasztalataim szerint egy nagyra fújt lufi. -
The_Shrike
csendes tag
válasz
TheHessian #10605 üzenetére
"aries jó, de sok szituban a kis dmge miatt nem a legjobb"
Az Aries sebzése az egyik legnagyobb a játékban, 1000-res attack rate-el. Plusz a skillje sem utolsó. Igazán csak Boss és Expert/Insane Dungeonban nem az igazi.
-
Grendar777
csendes tag
válasz
TheHessian #10601 üzenetére
Hova?
Ez is egy jó kérdés. eddig szinte mindenhová ezt az összeálláat használtam.
-
pulffy
őstag
válasz
TheHessian #10582 üzenetére
Lb miert?
-
pulffy
őstag
válasz
TheHessian #10551 üzenetére
Igen, egyedul nem.... azer szoktam vinni mellé enis kb 5 herot....
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
TheHessian #10543 üzenetére
Gondoltam , hogy nem 3 perc alatt tolod le
, de mégis , milyen hősökkel ,talent ,crest , ha nem titok . Én is szívesen kipróbálnám de jobb lenne nem "vakon" nekiállni ...
-
mno
tag
válasz
TheHessian #10534 üzenetére
Valamit ér de sokra soha nem mész vele. Én kozelharcban végigütöm, soloban ölöm boss4et egy teljesen más setuppal. Slow downt probaltam de nem igazán jó. 5ös revites hóember, warlock, ice demon esetén lehetne perna slowwal csinálni.
-
The_Shrike
csendes tag
válasz
TheHessian #10524 üzenetére
Soha nem használtam, és soha nem is éreztem a hiányát.
-
mno
tag
válasz
TheHessian #10524 üzenetére
Slow down boss4en? Mozgást lassít csak, semmit nem ér ha közelharcban vagy vele.
-
Csixi68
tag
válasz
TheHessian #10510 üzenetére
Ok, Slow Down még meg van, kire érdemes rakni? Scorch-ot érdemes eladni? Nem látom hasznát...
Más: valaki mostanában kapot Hero Card-ra valamilyen értelmes hőst? Én zsinórban 3x csak Paladint, előtte meg 2x Druidot, szóval nem igazából költök már 13e meritet rá...
-
The_Shrike
csendes tag
válasz
TheHessian #10518 üzenetére
"5/8 berserk a legjobb pdre, mert crest sorbol csak 5ig lehet vinni.. "
Tisztában vagyok vele, meg szerintem majdnem mindenki aki játszik egy ideje... De a kérdés 8/3-as berserkre vonatkozott!
"Egy szó mint száz én pdre nem raknék 5ös revitet. Inkább cupidra"
Nyilván a Cupid a prioritás, esetleg Aries (bár annak igazán csak az Arenában van értelme, az arena a jelenlegi formában pedig elég értelmetlen. Az 1000 wint is csak a 650 gem miatt csináltam meg...) Nekem amúgy, mintha rémlene, hogy pont neked volt 5/5 revites PD-éd...
-
pulffy
őstag
válasz
TheHessian #10510 üzenetére
En ma minden zoldet adok el a pics@ba
tenacity 4 sor megvan tobit lesz@rom
-
Csixi68
tag
válasz
TheHessian #10508 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat.
Akkor a Blade Shell és a Slow Down is eladásra kerül, bár most nézem ezekből van a legtöbb is...
A logisztikát 2x már megcsináltam, picit csökkent a szám...
Végül az alábbi megoldást választottam, az összes zöld és kék kártyás hőst eladtam shard-ért, így lett kemény 20 szabad helyem. Most dőzsölök egy kicsit és nyitogatom a többi ládámat. Meglátom miből mennyit ad és mit tudok kihozni belőlük, a feleslegeset meg szintén eladom... -
repeek
tag
válasz
TheHessian #10447 üzenetére
Hát igen . Lvling elég hamar megy már.
Könyvek és hbm nélkül 2 perc 1ről 180ra. Ha rászán egy kis. (15k )gemet az ember. -
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #10440 üzenetére
Nekem is egy 4/5-os van, amit golemre tettem, hihetetlen gyorsan fejlodik, nem gyozom HB-val. O tuti felmegy 200-ra a konyvek miatt, aztan kap belole mas is.
-
Mike
veterán
válasz
TheHessian #10434 üzenetére
Ha nem csinálnám, akkor úgy járnák mint Dru-val, nem bírtam megállni, és evoztam. most 121-en üdül, mert nem volt elég kömyvem, HB-m. Skull a legerősebb herom, nem akarom, hogy evo után 120 körül legyen csak.
-
Mike
veterán
válasz
ahogy Nova mondja, a könyvek miatt.
ahogy korábban írták, 260 darab 500k-s könyvért, amiből úgy a felét eladom, az 1,5 millió HB
Amiből fel tudom vinni TG-t és Orkot 180-ra (-800k) és Skull-t evo után fel tudom vinni 160 (-400k) fölé. Ezért csinálom, semmi másért -
sirmalac
csendes tag
válasz
TheHessian #10440 üzenetére
Nekem sikerült múlt hét végén elcseszni egy 5/5ös enlighten talentet, mikor replace helyett mellényomtam és újat pörgettem.. sose pörgessetek kora reggel talentet félálomban
-
repeek
tag
válasz
Xp miatt . Én is tolok pár 4/5-5/5 enlighten herot .
5/5nél már ugye duplázod az xp-t gyakorlatilag . -
Nova96
őstag
válasz
+könyvek miatt.
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #10392 üzenetére
3 csillagos lett?
-
Padawan333
tag
válasz
TheHessian #10389 üzenetére
Insane 1/6 kell 100%-ra.
-
pulffy
őstag
válasz
TheHessian #10389 üzenetére
Akkor jo , kössz...
-
pulffy
őstag
válasz
TheHessian #10384 üzenetére
Mi nincs ? Hat nem azt irja?
-
pulffy
őstag
válasz
TheHessian #10377 üzenetére
-
xltt
tag
válasz
TheHessian #10371 üzenetére
Végig vittem már. Az első az full 3 flame, a másodikban 2-7 kivételével mind 3 flame, harmadikban első három és a 3-10 van meg 3 flamre, negyedikből meg csak a 4-10.
Szóval ezek közül valamelyiket kell megcsinálni 3 flamre.
-
xltt
tag
válasz
TheHessian #10368 üzenetére
Az biztos, hogy el van írva, mert én tudtam unlockolni, és mint tudjuk insane 6-os dungeon még ki se jött...
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #10347 üzenetére
Rosszul tudod bele kerult.
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #10308 üzenetére
De, ahogy olvasom ez nem 100% . Ez a legvaloszinubb .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest