- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheHessian
tag
válasz
Mardel #10788 üzenetére
Dd, harpyt ba**hatod ha tele van trashtroopsal a base mino legalább leszed egy jó adagot
amúgy érdemes guildwart úgy kezdeni hogy ha santa nem jó helyre lövi a skiljet akkor egyből restart
ha szerencsém van akkor 2herot is kiszed egy proccal. Ha utána minoval is szerencséd van akkor kiszed 1-2magic Towert is. De annyira base függő a taktik, sokszor bealdozom pdt ha melle trashtroopsok vannak 5-6szor elnyomja a skilljet és ghoulem vlad mindent bedaral
.. Ezért is használok én kentaurokat troopsba lassabban töltődik rajtuk a PD
-
-
mno
tag
válasz
Mardel #10227 üzenetére
Nagy nehezen, türelemmel és sok kék kristályból "kiforgéztam" egy sort, sőt egyik LV2esekből dobott kettes crestet
Draken használom. Aréna legjobb 300ban tart ha besegítek napi 10 csatával, és LB 1000+ ponthoz is hozzásegít.
-
Padawan333
tag
válasz
Mardel #10205 üzenetére
Egy dolog felett mindenki elmegy srácok.Ghoulem nekem spec nem a heal vagy az anti stun miatt brutál...8-as skillen mindenkinek osztja a 45% dmg red-et az pedig finom nagyon😀.Én ezért tettem be a hatos fogatba harpy helyett.Többi az pd,mino,santa,molta,skull.(bár lehet mino helyére vladot kéne)
Ja bocs meg még sebez is mint immo vagy vlad. -
Makra01
csendes tag
válasz
Mardel #10205 üzenetére
Köszönöm a sok gyors választ így már értem. Ezt nem vettem számításba, hogy a végösszeg lesz annyi.
Már arra is gondoltam, hogy szétoszlik a 6 hero között de úgy se volt oké mert egymagát is annyival healelte.
Mardel: "A Druid stun, fear resistes?"
Ezt nem értem sajnos nem vagyok még olyan tapasztalt a játékban s sok dologgal nem vagyok teljesen tisztába.Nova96: köszi akkor ezt benéztem XD igaz nem tudtam volna nagyon másra tenni bár sajnálom, hogy kuka lett így végképp a 4/5 wargod.
Szerk.:
"Skill damages up to 8 nearby enemies dealing 1/12th DMG per target every 0.4 second up to a maximum of 12 times per target over the 5 second skill duration"JA XDDD nem láttam a fátol az erdőt így még tisztább a dolog bár mivel angol szöveg nem szeretem mindig átnyálazni, mert nem tudok túl helyesen fordítani.
Köszönöm még1x
-
-
-
TheHessian
tag
válasz
Mardel #10058 üzenetére
Wg 5/5ot még mindig nem kaptam, pedig csak santára akarnék egyet
166 evo Vlad 7/8 lifedrain
158 evo Mino 5/8bulwark
154 evo Sm 6/8 berserk
171 Santa 4/8wg
171 PD 7/8berserk
169 Cupid 4/5revit
165 Orc 4/8 lifedrain
166 Sk 5/8 lifedrain
164 Destroyer 5/5revit
158 Moltanica 4/5 revit
157 AC 5/5 heavens wrath
157 Aries 5/5revit
138 Dreaddrake 5/5 bulwark
156 Druid 5/5 scatter
154 Tg 5/5 condemnation
151 Harpy 5/8 slowdown
140 Succu 5/8 sprint
140 Pixi 5/8 berserk (ezzel jött)
140 Warlock 5/5 revit
135 Trentaur 5/8 deadly strike (ezzel jött)
140 DK 5/8 revive (nem hasznalom) -
mno
tag
Köszi!
Franc se tudja, amióta sweep-elni lehet, ugyanúgy megvoltak szívatós napok, mikor 50ből 5-6szor adta, az átlagos napok mikor kb 12-15ször, és olyan is mikor majd felében dobta shardot. RNG... ez van... Ha meg kis mértékben rontottak esélyen, azt is megértem, normál farmolással többség vagy a 40shardosat, vagy 57 shardosat csinálta/csinálja. Sweep funkcióval viszont például most tudom már 88shardosat farmolni, tehát ha párszor kevesebbszer is adja be még mindig jobban jártam - xp-ről nem is beszélve. Normál attackkal meg nem lehetne farmolni egyik insane utolsó tornyosat sem, sokáig tartana, elhullanak hősök, összes spell kell, stb..
-
Padawan333
tag
A múltkor még én is life draint akartam az enyémre tenni,de amióta pörgött egy 5/5 heavens és ráraktam fejet hajtok előtted.Sokkal többet ér mintha LD lenne rajta.Arénában volt hogy ezzel aláztam be 188-as teamet (nekem csak pd mino 177 skull harpy molta santa 153-148).Ha bejön a stun bedarál sokkal erősebb ellenfelet is a skull.LD-ből elég crestbe 2-3-as mert minnél magasabb a hero lvl annál többet leechel szal heavens aranyat ér😀
Skull nagyon op-re sikerült még pd se kell mellé.HBM O...bosst verte egyedül 8/10skill lvl147 crest 2-es LD 5/5 heavens.40 shardos dungeonben 178-as pala 1 ütés neki.Brutális...milyen lesz ha majd lvl180+😀 -
Padawan333
tag
Ugyanígy vagyok én is.Hónapokig N-t farmoltam most hogy vannak új hőseim molta,skull,harpy meg felnyomtam a skilleket mindenkinek 8/10-re stabilan megy O-P csinálgattam napokig őket és alig adnak xpt.Visszamentem J-re de alig marad épület majdnem bukom emiatt hbm-et.J sokkal jobban adja xpt mint O-P azokból állandóan gold/manna jön szinte.Én visszatértem N-re nekem elég sűrűn ad xpt.Hbm 2-re sokan panaszkodnak külföldi fórumokon xp drop miatt😕
-
Padawan333
tag
Pulffy köszi a baset kipróbálom.
Stunnolosat én is azzal szoktam,idegesítő mert 10 mp-ként stunnol kb3-5mpre.Két aries kell és ha bejön a chain skill nekik akkor leverhető.Én a deflecteset hanyagolom azzal nem lehet bírni bármivel megyek.Pdk bepörögnek...skill...instant fakereszt mindenkinek😕 -
-
Padawan333
tag
Warlock bocs benéztem😀.
Destroyert szinte nem is használja top10 szerintem se olyan jó mint amennyibe kerül.
Arénában felcsillant a szemem mikor ariesre került egy 5/5 revit,eddig 5200 volt a legjobb helyem most ~4700 de másnapra lenyomnak.Úgy nézem amíg cupid is nem lesz 5/5 revit addig nem jutok ffeljebb hiába van skull (mondjuk pici még).Arénában revit az isten ha az nincs pd,cupid,ariesen akkor ne sokat reméljen az ember. -
Mardel
őstag
Egyébként mellédobsz egy lvl1-es revit crest setet és már be is hozta azt a 200 ms lemaradást.
Szerintem pdre 8/8 berserk pazarlás a 200 ms speed capet 3 stackből ugyanúgy eléri 6/8 zerkel 10/10-en vagy 7-essel 9/10-en.
Annyi a különbség, hogy a 8/8 zerkell 600 ms lesz a pd alap atk. speedje és nem 800. Mondhatni, hogy az egésszel nyertél kemény 200 mset, hisz csak annyival dolgozik előbb a pd-d az első skilllnél mondjuk megtartja végig ezt a 200 ms előnyt, de stackek szempontjából meg nincs különbség.
Azért lvl1-es revit crest sor olcsóbb.
Míg 3 skill stackelődik a pd-n az meg szerintem nem percek kérdése.
-
Master...
újonc
Ebben nem egyezik a velemenyunk. Nem a szamokkal akarok vitatkozni. A lenyeg egyszeruen az hogy a csatak nem eppen arrol szolnak hogy 5 percig tartanak hanem kb 10 masodperc. Igy nagyon fontos hogy a skillek idoben suljenek el. Ehhez viszont igenis foontos.... ami 10 masodpercnel tovabb tart annal meg tokmindegy hogy 5os vagy 7es a zerk avagy 6os vagy 10es a celebrate...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest