- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz
vendingo #12273 üzenetére
Ingyenes játékosként maxra húzott Ronin 8/8 Scorchal Főnix pettel (ez így lebont mindent, mondjuk skillje lehet akár 1 is mert a pet takarít, erősebb herokat nem tud megölni).
Megtámogatva DD-vel mint takarító, meg revites Treanttel mint élesztő.Én eddig minoztam 8/8WG / 4 BW, PD 8/8 Zerk / 4 Revit, Michael 8/8 Tena / 4 Revit, Cupid 5/5 Revit / 3 Revive, Treant 5/5 Revit / 3Revive.
De lassan ez is kevés az új herok miatt.
Vasárnap már velük mentem, de Skele és Anu még csak evos volt:
Skeletica 8/8 BW / 3 revive, Anubis 5/8 SSkin / 3 LD, Lil Nick 6/8 WG / 4BW , DD 7/8 BW 5/5 WG, Gunslinger 8/8 SSkin / 3 Revie. -
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12256 üzenetére
Espirita, Sasquatch, Athene, Creation01, Wallawalla, Skeletica (ha van), Rockno, Gunslinger, Ronin (bw-vel, vagy 8/8 scorch), Anubis, Heartbreaker, Michael, Lil Nick, Trixie Treat, Demogorgon (ha van), Medusa, Grimfiend, Valentina, Cupid, Arctica (ha van), Ghoulem, Dread Drake, Skull Knight, Aries, Minotaur Chieftain (ha van), Pumpkin Duke, Spirit Mage (ha van, dungihoz), Santa Boom (dungihoz), Druid, Warlock, Vlad.
Ezek közül bármelyiket megéri fejleszteni.
Santa, Druid, Vlad, Warlock csak akkor ha nincs újabb/jobb herod náluk.
Speciális Boss/Archdemon herok: Succubus, Phantom Knight, Atlanticore (lvl1 skill max 140 szint evo nélkül), Siren, Beast Tamer, Harpy Queen.
Kuka herok: Revenant, Dracax, Candy Kane, Pixie, Snowzilla, Death Knight, Paladin, Ninja, Champion (boss3-hoz max stunlockra jó), Thunder God, Immortep.
-
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12233 üzenetére
Crestben revive vagy ld.
Talentben meg vagy kiépítik wg/bw-vel és csak a sebzésre mennek, vagy dobnak neki 8/8 scorchot. Az utóbbi inkább gw-re jó annak, akinek nincs minoja. Egymagában a főnix pettel simán rombolják a top gs-es bázisokat, viszont ereje nem sok így, mert troopokat még megöli, herokat nem. A lényege, hogy nagyon nehezen hal meg, addig a pet meg lerombolja a baset. Azért főnix pettel, mert ha meghalna 2x (revive crest), 50% fölött, akkor egy dd vagy lil nick ne a troopokat ölje utána, mert a rakétás pet csak az épületekre megy, a főnix meg mindenre kb. -
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12230 üzenetére
Mindkettő nagyon jó hero. Wallawalla nagyon erős és jó healer, ha nem dungeonba kell akkor jobb mint ghoulem.
-
Mardel
őstag
válasz
szibe22 #12217 üzenetére
Én akkor kezdtem mikor az aries volt a legújabb hero, kb 2014 november.
És úgy santa-pixie megjelenésekor vettem 50k gemet, hogy smet megkapjam.
Akkor abból a gem mennyiségből kb az összes addig megjelent legend kipörgött, ami gemes, meg eventből egy molti is.
Akkor az eventek is jobban adták a herokat ha költöttél, mára meg nagy százalékban hb, shard, soulstone, treant, dk, hq.
Mióta ilyen sok legend van, azóta kevesebb eséllyel jön legend a pörgetésekből, vagy ha jön is akkor shardos jön.
Nagyrészt ezért nem veszek már gemet (Demo megjelenése óta, persze volt kisebb költés de nem annyi mint előtte), mert rossz látni hogy drága pénzen veszek gombokat mert annyira véletlenszerű az egész, mondom ezt 1,5 millió vett gem után. -
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12197 üzenetére
Vladot én is max. totemben és lbn használom vagy ritkán gwn falbontásra 4es revit crest sorral.
Egyébként devo 180 8/10 max. Insc. 6/8 bw talent.A régi szép idők mikor nem lehetett hbmet meg dungit sweepelni, akkor hbm j solora kellett a Vlad.
-
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12195 üzenetére
Ezek a herok is lassan az újak mellett olyanok lesznek mint egy tg vagy egy succubus, meg egyéb shardos herok.
Értsd: gyengék. -
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #11704 üzenetére
8-as berserk van neki alapból, szóval berserk talent vagy crest felesleges rá, crestbe jó a wg de life drain se rossz ha van egy lvl3-as seted.
-
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #11699 üzenetére
Grat!
Igen, a legújabb hero, és nagyon jó! -
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #11559 üzenetére
Sknak akkor is a stun a legnagyobb ellenfele azt meg ldvel sem éli túl.
Ld talentet akkor már orkra vagy ghoulemre tennék őket legalább nem fogja a stun.
Corrodeot meg aktiválja a tower vagy a troopok.
-50 energia 3 heron azert jobban hangzik.
És nincs cdje. -
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #11550 üzenetére
Mondjuk ld-ből is bőven elég neki a 3-as crest.
Mert ugye 10/10en csak 3000et sebeznek rajta mikor aktív skillje.Akkor már 8/8 Heavy Blow + LD crest, vagy heavens wrath + ld, scatter + LD.
Vagy Corrode SK pl GWre.
[link] -
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #11086 üzenetére
Azon nem 5/8 sprint talent volt, vagy azóta lecserélted 5/5 enlightenre?
-
-
Mardel
őstag
Nem teljesen.
Garrisonba pakolni kék és zöld herokat most sokkal körülményesebb mint eddig.
Eddig csak rákoppintottál a színes körökre majd lent kiválasztottad a hőst.
Most ez nem működik, helyette jobb oldalt lent van egy gomb amin sorba tudsz menni rajtuk (összes, evolve, legend, elite, ordinary).Az alsó rejtett menünek sincs sok értelme, ha csak súgó van benne, mehetett volna jobbra, az építők alá.
-
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #10789 üzenetére
Revites mino is leszed egy csomó trash troopsot, meg a dd is.
Van mikor fokozatosan kell bedobálni a hősöket mint raiden, gondolom ez is hasonló.
Lehet hogy a 2. minora megy a wg csak kihasználom, hogy van rajta 5/5 enlighten.
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #10786 üzenetére
Guildwaron szerintem auto procos herokkal el leszek.
Pl ha raiden kifingatják a vlad, molti, aries, pd, mino, sk, csapatom, akkor váltok DD, harpy, wl (5 revit), aries (5 revit), sm, gr (vagy santa).
Meg ahogy nézem kezdik húzni az eliteket garrisonban és egy zárt bázist csinálni ahol nincs szabadon épület amit lehet ütni, és telepakolják trash troopokkal az army campeket.
Egy full magic toweres bázis 6-os kék garrison szinttel picit durva tud lenni főleg ha zárt.
Emlékszem insane dungeon 1/3-ban maradt 1,5 perc vissza és 2 magic tower még állt és maradt még egy mino, pd 1 gold és 1 mana vault.
Nekem meg csak evo1 189 9/10 LD 6/8 SK-m maradt életben nagy nehezen megölte a minot és a pdt, de a 2 magic tower anynira stunban tartotta hogy lejárt az idő és nem tudta a gold és mana vaultot elpusztítani.
Én meg mérgelődtem, hogy majdnem megvolt a blitz...
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #10784 üzenetére
Gondolom insane dungeon miatt szeretnéd mino-ra.
Santan már van egy 7/8 WG.Vladot nem tudom.
Igazából a HP is jó neki, meg lehet váltogatni a cresteket, mert pl ha kell a plusz heal, akkor csak berakok neki egy 3-as Ld crest sort (több HP több heal), ha több dmg kell akkor 3-as WG crest sor. -
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #10760 üzenetére
Basszus most jött egy 5/8 wg talent refresh quest miatt.
Csak már nem tudom, hogy kire tegyem.
Ghoulemnek érdemes lecserélni az 5/8 LD-t WG-re vagy, Vladnak az 5/8 bulwarkot wg-re?
Mondjuk LB-n mintha találkoztam volna 8/8 LD-s evo1 ghoulemmel kb elpusztíthatatlan volt ha nem volt a csapatban Aries ami blokkolja a talentet is.Vagy 5/5 revites Minot WG-re bár akkor LB-n nem olyan hatékony, mert csak az azonnali stun miatt szeretem.
DD-en 6/8 LD van.
-
Mardel
őstag
Elvileg csak 2 napig lehet Arcticat szerezni lucky flippingen vagy bonanzan.
De flipping úgyis adja majd a trash shard, gold key, stb. dolgokat.
-
Mardel
őstag
Király LB-n 4 kardot elhasználtam Ugg gyerekre, de egyszer sem bírtam legyőzni...
Legközelebb írni fogom magamnak hogy kit nem érdemes támadnom mert esélytelen.
-
Mardel
őstag
válasz
Csillagkuty #10676 üzenetére
Grat!
Persze egy is elég de evolve 2-nél vagy 60k shard vagy 3 ugyanolyan hero azért nem mindegy.
Nekem pont belőle van 3 tartalék az első evolve-ra meg összegyűjtöm a 20k shardot.
-
Mardel
őstag
-
Mardel
őstag
Ha Candy Kane auto procol (külföldi fórumokon ezt olvastam) 5 revittel akkor egy 4-es revittel nem kéne procolnia Dread Drake támadása után?
Mert elvileg dd fullra tölti de csak akkor procol a Candy amint elérte a shrinet.
Vagy csak azt látom, hogy fullon van de 5 energia hiányzik a prochoz mert a kapott sebzés elvileg csak 15-öt tölt, a 4-es revit meg 80%-ot ad.
-
Mardel
őstag
Expert dungeon 8 2/10 nektek hogy lett meg?
Még nincs evolve herom, de még 1 lángnyira sem tudom megcsinálni mert lehalnak a hőseim.
-
Mardel
őstag
2000 körüli free gemből jött warlock, ac és 450es pörgetésre egy cupid, aries, druid.
-
Mardel
őstag
Kiváncsi vagyok erre az új herora.
-
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #10340 üzenetére
Köszi!
Majdnem mindből van egy másod példány.
Evolve majd később.
-
Mardel
őstag
Expedition-nál az ilyet szeretem.
[link]
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #10214 üzenetére
Én nem mentem el, de most ezért nem akartam még egy hszt írni.
Persze jól jön.
Főleg arenaban mikro már a top 500-ban sokaknak van dread drakeje meg revites warlockja.
Ilyenkor dread drake, skull, ghoulem, pd, cupid, aries szokott segíteni open lanen.
Ha ariesem el tud jutni a shrineig akkor többnyire nyert ügy van. -
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #10206 üzenetére
Wikin ott van világosan a Ghoulemnél és Druidnál. [link]
"ATK buffs from Talents, Skills and Spells do NOT increase the healing amount. The amount healed is equal to the base ATK strength (including ATK increase from inscriptions and crests) multiplied by the skill percentage and the Hero Base boost if defending the base."
Talent, Skill, Spell nem számít bele a heal számolásába, csak inscription és crest módosítók. (Maga a crest mennyit ad, nem a crest fajtája, az meg ugye szint függő.)
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #10193 üzenetére
Nekem most lett meg az R, Ghoulem sokat segített, Druidot simán felváltja healelésben. [link]
-
Mardel
őstag
IOS-en 100 ms limit Androidon 200 ms.
Ez direkt van így egy tavaly júniusi frissítés óta.
Kezdetben Androidon is 100 ms volt csak a telefonok nagyon melegedtek meg crashelt a kliens ezért felvitték 100 ms-el a limitet"The reason is: in order to make the game run smoother and fix the issues of crashes and device overheating, some base operations were adjusted. As a result there may be a very minor effect on the attack speed of all heroes."
Itt egy tavaly petíció, hogy állítsák vissza az atk. speedet. [link]
-
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #10161 üzenetére
Nem tudom mit vársz.
Egy 5/5 revit nagyon ritka és ez ariesel párosulva növeli a nyerési esélyt LR-ben.
És így van, egy másik revites hős kell ellene.
Sonkuk több százezret költött a játékra hogy ne csak új heronk legyen hanem jó talentje is.
Ha nem akarsz költeni rá a te dolgod, de mégis mit szeretnél egy executioner vagy egy shardos legend bármikor legyen ellenfele egy revites ariesnek?
-
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #10152 üzenetére
Régebbi arenából kiindulva egy pixie vagy bármilyen távolsági hős aminek van legalább egy lvl5-ös scatter talentje. (Arenában ehhez pixienek egy sprint talent is kellett vagy legalább egy lvl3-as sprint crest sor.)
A lényeg hogy ariest támadja előszőr így ő egy ütésnyi hátrányba kerül így a saját 5/5 revites ariesünk tud procolni előbb.
Csak LB-ben nehéz tudni előre hogy hol lesz az ellenfél aries-e nem úgy mint arenában.
-
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #10154 üzenetére
Dread Drakenek alapból van revit a skilljében.
Nálam pl 5/5 revites aries meleltt van a dread drake pont ilyen helyzetekre, drake stunol majd aries blokkol.
Második csapat meg 5/5 revites SK, 5/5 revites mino, 5/5 revites Pd psyshield crest sorral, 5/5 revites warlock, meg egy bulwarkos spirit mage.
Hát LR, LB, arena ahol az 5/5 revit nagyon jól jön de egyéb más módban pl. wg vagy hbmnél az első hullám után kb. talent nélküli maga a hős.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #10149 üzenetére
Én LB-ben AC-t a 3. csapatban használom addigra már többnyire találkozom revites aries-el.
De az első kettőnek sem okoz gondot.
-
Mardel
őstag
válasz
Csillagkuty #10125 üzenetére
Expert dungeonban azért nem rossz.
Meg arenaban is láttam már, úgy healel hogy open lanen santa nem üti ki az ellenfél csapatát. -
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #10133 üzenetére
Köszi!
Így már ment, mondjuk eddig nem használtam troopsokat de most kellettek a kopterek.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #10124 üzenetére
Nekem az expert dungeon 5 utolsója nem megy sehogy sem 160-as hősökkel.
Folyamatosan stun magic towerek miatt.
-
Mardel
őstag
Heroes Trial L13 sikerült.
Picit megijedtem a 200as Treantaur csordától de Destro, Molti, SK, PD, Vlad állta a sarat.
Persze a treantek néhányszor keltették egymást.
-
Mardel
őstag
Ez már kb a 3. 40 shardos dungeon sweep ahol 5-ből 0 shard.
Sweep funkció elött azért ilyen nem volt.
-
Mardel
őstag
Még az is lehet a dologban, hogy az unicredittől pár napja kaptam új kártyát ugyanazzal a kártyaszámmal de +1év lejárati idővel.
Valamit frissítettek a paypasson ami miatt új kártya kellett.
Lehet ez a +1 év dátum eltérés a kártya adatokban nem tetszett a googlenek és blokkolta a walletem.
-
Mardel
őstag
Vicc ez a google!
Kb 2 hete felfüggesztette a wallet fiókomat mert gyanúsnak találta a vásárlásokat, úgy vélte, hogy talán lopott kártyával való visszaélés történt.
Tegnap megadtam sok adat közül azokat amit már tudnak és kérhetik.
Pl scannelt lakcím kártya (kitakarva a születési dátum meg az anyja neve, mert semmi közük hozzá).
A bankkártyát bescanneltem, itt külön kiemelték hogy az első 12 számjegyet takarjam ki.
Ma válaszoltak egy google translates levéllel hogy nem elég nekik.
Ha nem gond bemásolom:
"Helló,
Köszönjük, hogy időt, hogy nyújtson be az ellenőrző információkat. Azonban attól tartok, hogy a dokumentumokat benyújtani amelyek vagy nem megfelelő, olvashatatlan vagy nem egyezik az információkat, melyek a Google Fizetések.
Annak ellenőrzésére, a fiók számlázási információk, a csapatnak szüksége fotók / szkennelt mindkét alábbi dokumentumokat:
Kormány által kiadott azonosító (szükség dokumentum fényképét, nevét, Dob, lejárati dátum-nem kap lejár a következő 30 nap)
Az egyik ilyen proof-of-címet dokumentumok: (a dokumentum nem kap lejár a következő 60 nap)
bankszámlakivonatot
közüzemi számlát
hitelkártya nyilatkozatot
Kérjük, hogy a személyi up-to-date és a proof-of-címet dokumentum kijelenti, és megegyezik a lakcím a Google Fizetések számla. Ha benyújtásával egy hitelkártya nyilatkozatot, jelölje ki az összes, kivéve az utolsó 4 számjegy, és vegye figyelembe, hogy nem tudjuk elfogadni egy fényképet a hitelkártya helyettesíti a hitelkártya nyilatkozatot.
Akkor küldje el újra a dokumentumokat a következő formában: https://support.google.com/wallet/contact/bvid
Ha frissítenie kell a lakcímét a fiókjában, az utasításokat itt található: https://support.google.com/wallet/answer/2907588
Elnézést a kellemetlenségért Lehet, hogy tapasztalt és köszönjük az együttműködést a folyamat során. Azt, hogy nagy erőfeszítéseket, hogy vizsgálja felül a dokumentáció és belül megküldjük válaszunkat 1-3 munkanapon belül az átvételtől keresztül formában.
Tisztelettel,
A Google Fizetések Csapat"
Szóval óvatosan a gem vásárlással és másik játékban walleten keresztűl a pénzetek költésével mert a google bármikor bűnözőnek nézhet és letilt a csába!
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #10035 üzenetére
Nem értem mitől befolyásolná azt hogy így több xp jön sweeppel mana, gold helyett.
Mellesleg sokkal kevesebb mert a garrisonban levő herok ugyanúgy xpt vesznek el mint sima hbmnél.
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #10033 üzenetére
Grat! Én meg hbm q-n mérgelődöm mert alig adott xpt viszont fullra töltötte a gold meg mana tárolóimat.
J-t még mindig érdemesebb sweepelni xp miatt.
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #9925 üzenetére
Az 5/5 revites aries ellen jó, de ha van az ellenfélnél egy dread drake akkor semmit sem ér.
-
Mardel
őstag
Általában az nyer akkro akinek az ariese hamarabb eljut az shrineig és a santa be tudja vinni az első skillt.
De elég bosszantó kis hős, mert ugye a psyshield vagy warlock/dk buffot simán leszedi a stunja.Általában h2h-ben lehet megfogni őket mert dread drake elég gyors és ha revites warlockja is van nem biztos, hogy ariesre kap buffot, onnnatól meg sima ügy, plusz dread drake meele így a pd is hamarabb tudja ütni.
Arenara a legjobb talent szerintem neki egy 5/8 sprint psyshield crest sorral, ha open lanen gondolkozunk.
Mert a lényeg hogy minél előbb eljusson az shrineig hogy tudjon stunolni, psyshield meg kivéd egy ellenséges dread drake támadást.
De life drain is elég jól működik rajta.
-
Mardel
őstag
válasz
robekraptor #9816 üzenetére
Max egy használt autóét, de amennyit én már játékokra költöttem abból 3 autót is lehetne venni.
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #9807 üzenetére
Én TG-n vagy Destron gondolkoztam.
TG azért mert a mino a repülő herokat nem stunolja, az is igaz hogy miota van dread drake azóta keveset van használva.
Ac-t szinte csak lost battlefielden használom, ő van középen az első kockán, balra revites pd, jobbra skullknight, mögötte warlock, warlocktól jobbra sm.
(#9806) repeek: Kb. 1 éve.
-
Mardel
őstag
Enyémen lvl 5 revive talent van, crest nincs neki, mert annyira nem fejlesztem.
Azért revive mert ha úgy hal meg hogy nem skillezett akkor nem volt hatékony.
Viszont most reggel pörgött free gemekből egy 5/5 revit de nem tudom hogy mire tegyem.
Eddig ezek vannak:
Aries 5/5 revit
Aries 4/8 war god
Atlanticore 4/5 revit
Champ 4/5 revit
Cupid 4/5 revit
Death Knight 4/5 revit
Destro 5/8 bulwark
Dread Drake 4/8 war god
Druid 5/8 zerk
GR 5/8 life drain
Harpy 5/8 scatter
Immo 5/8 bulwark
Mino 5/5 revit
Moltanica 5/8 bulwark
Moltanica 5/5 revit
Ninja 5/8 self destruct
Orksbane 5/8 zerk
Paladin 5/8 tenacity
Pixie 4/8 zerk
Pixie 3/5 revit
PD 8/8 zerk
PD 5/5 revit
Santa 6/8 wargod
Siren 5/8 heavy blow
Snow Zilla 5/8 bulwark
Spirit Mage 6/8 bulwark
Skull Knight 5/5 revit
Succubus 5/8 sprint
Thunder God 4/5 revit
Treantaur 5/8 revive
Vlad 5/8 life drain
Warlock 5/5 revit -
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #9720 üzenetére
Talent 5/8 scatter, 80-as insc., 1-es sprint crest sor.
Skillje még csak 6/10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- VR topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest