Új hozzászólás Aktív témák
-
Talamin
csendes tag
BlueStacks-on kívül még mivel lehet futtatni androidos alkalmazásokat ?
-
Talamin
csendes tag
válasz
Logeeen #9042 üzenetére
Szerintem abszolút hasznos hős, az tetszik benne, hogy raid def-en ha betölt a skillje sebzés hatására, akkor el is lövi azt sebezve ellenfél hősét, és így passziv módon védi a bázisod. 5/5 Revit mellett Raid off-on ahogy leteszed, már el is lővi a skilljét és sebzi ellenfél hőseit, viszont ha nincs fenn hős, akkor a stun elleni buffot dobálja magára és társaira. Nekem ezek a tapasztalataim vele kapcsolatban, sajnálom is, h main accon nincs meg.
Hogy hol fogod tudni használni, szerintem HBm-en kívül mindenhol szerephez juthat,de ez csapat függő is.
-
Talamin
csendes tag
válasz
TheHessian #9021 üzenetére
kijön ez az ablak, utána pörgetek, 1s re beugrik vmi piros szöveg, és semmit se kapok pluszba, meg elolvasni se lehet
-
Talamin
csendes tag
válasz
AntAngel #7761 üzenetére
(#7762) Depression (ez mindkettőtöknek válasz
)
Hát pedig egy vladot és egy orkot elviselnék a csapatomba a többi nem kell
jelenleg sm-hez kell még 4 ezer és azért elég ritkán van 30%os bonusz, na meg még amin elgondolkoztam, az nem más, mint az h újítás után biztos nagyon sokan inkább ki akarják majd pörgetni az új hőst, mint megvegyék, és "félek" h addigra nagyon leviszik a dropot, na meg mivel új hős jön... még kisebb lesz az esély h kipörögjön az amit szeretnék
(nem tudom ennek mennyi az alapja) na meg amúgy is visszaszerzem azt a pénzt hétfőn
-
Talamin
csendes tag
Sziasztok
Hogy tapasztaltátok, mikor érdemes vásárolni gemet ? Természetesen el is akarom pörgetni, most vagy update után lesz szerintetek érdemesebb ?
-
Talamin
csendes tag
Szasiztok!
Lehet guildon kívülit invelni Mesara? illetve valaki Mesa 2-t csinálta már egyedül meg ?
válaszokat előre is köszi!
-
Talamin
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudnám növelni Druidom Healját? ha csak egy kevéssel nagyobbat healna, benn tudnék maradni boss 3mon :/ jelenel 137es 5/9 2/5 berserk, inscribe lv41es full 2 Scorch -
Talamin
csendes tag
Sziasztok !
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy Mesa 1 ill mesa 2es láda kinyitásnál van különbség a loot-ba ?
-
Talamin
csendes tag
Sziasztok!
Szerintete HBM-re melyik hasznosabb 5.nek? Cupid, GR, SM ?illetve még egy kérdés, hogyan lehet kinai szerverre felregisztrálni ?
-
Talamin
csendes tag
Sziasztok !
Szerintetek SM vagy GR hatékonyabb HBM ben ?
-
Talamin
csendes tag
válasz
rolikafaszik #3584 üzenetére
akkor neki állok rendesem , hajtom a fejlődést
még csak most lettek 80+osok
-
Talamin
csendes tag
Sziasztok !
PD nélkül lehet szólózni a bosst?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest