- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillagkuty
tag
Így legalább nem lesz veszekedés, mert mi meg olyan játékosokat várunk, aki aktív, és minden alkalommal megcsinálja a guild warst.
Ez kötelező, viszont adó nincs. Boss 3 minden este 9-kor, wg2, mesa4 boss után. Fb csoport van a tagok részére, segítőkész csapat.
Jelentkezzetek az Egyedul klánba! -
Csillagkuty
tag
Sziasztok!
Egyedul klánunk vár újabb tagokat. Jelenleg Guild VII-es szinten vagyunk.
Amit nyújtunk:
- Boss 3, Mesa 4, WG 2 minden nap, boss után.
- Guild War
- FB csoport
- segítőkész, aktív csapat.Amit kérünk:
- Legyen legalább 20.000 mightod
- Heti 200 shard adó
- Guild waron való részvételMinden játszani imádó, barátságos CC játékost szeretettel várunk egy igazán jó csapatba! Legyél tagja Te is!
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #10760 üzenetére
Hessi: Még mindig nem esett?
Esküszöm, ha kapok, Te tudod meg elsőnek.
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #10680 üzenetére
Én is megtartom arra a 4k gemet.
Vendingo: Grat! Úgy látszik skull most nagyon megy.
Porterocka: Baromi jól néz ki.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Csillagkuty #10572 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy android szerveren van a klán.
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok! Egyedul nevű klán tagokat keres. Boss3 minden nap fix időpontban. Kicsiknek 2 körös boss rendszer. Mesa4, Wg2 boss előtt és után. Riches flag III. (20%) Heti 200 shard az adó. 12 000 might a minium. Ha bármi kérdés van, priviben lehet kérdezni.
Üdv -
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #10440 üzenetére
Nekem is egy 4/5-os van, amit golemre tettem, hihetetlen gyorsan fejlodik, nem gyozom HB-val. O tuti felmegy 200-ra a konyvek miatt, aztan kap belole mas is.
-
Csillagkuty
tag
válasz
robertinyo70 #10116 üzenetére
Ugy nez ki csak toltelek lesz.
-
Csillagkuty
tag
válasz
robertinyo70 #10113 üzenetére
Elég szerencsés tényleg, de érte pont nem voltam oda.
-
Csillagkuty
tag
Szépek a herok, HBM sweep.... boldogság van!
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #9910 üzenetére
Koszi! Jo ez
2/5-os revive utan feludules lesz.
Meg egy ilyen war god es berserk, aztan nem panaszkodom.Ja es bulwark is johet sm-nek, meg akkor mar meg egy revit airesnek....
-
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #9664 üzenetére
Nekem az, iszonyat sok ido, en meg turelmetlen vagyok.
A gemet sajnalom ra. Meg csak 18-19es szintuek az arany tarolok.... 3 epitom van.
Mike: Az expert szivas de tul lehet elni. Minden nap csinalj meg egyet, mar csak 4 kell neked es megvan az 550. Repulo hosokkel konnyebb.
Nem az osszelopkodassal van gond, hanem hogy 3,4 milla meg csak a kapacitasom...
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #9619 üzenetére
Én néggyel...
-
Csillagkuty
tag
Nálam sem volt semmi, őrület... csak lila takony max :-/
Nemsokára nekem is összejön egy 5/5-re való, már előre félek. -
Csillagkuty
tag
válasz
lacika0926 #9281 üzenetére
L171 9/10, 3/8 berserk, 2-es revive (nemsokara 3-as
)
Hessi: Ezzel egyetertek
-
Csillagkuty
tag
Köszi szépen! :-) A statisztika szerint tényleg a J-t érdemes tolni. Kipróbáltam, lemegy 2 heroval, ha telerakom az army campeket troopsokkal. Már updateltem is a DK-mat.
Persze 10-ből 1-2x nem megy le, ha mind a 4 sarokból jönnek és középen is szerencsésen megsemmisítették az épületeket.
#9275: A mesa mightból lehet következtetni, hogy milyen erősek a hősök, így kiszűrhetőek a gyengébb PD-k, herok. Nem emlékszem mesa 2-nél mennyi, de mesa 4-nél én pl. nem indulok el, ha nincs legalább 2 PD (150-160+ legyenek minimum) az enyémen kívül, és 6000 might felett legyenek a többiek vagy megközelítse azért. PD-ből nem ragaszkodom a 4-hez, mert a sajátomról tudom, hogy erős, de ha gyengébb PD van, akkor a 4 tuti.
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #9241 üzenetére
Nekem meg a tarolokat fel kell huznom, hogy L10re updateljek, igaz a Santam eddig a legmagasabb, 176, de elobb lesz tobb herom is 180, mint, hogy meglegyen a minimalis 5 milla arany. Addig huzom a kisebbeket is, hogy az uj arenaban mindharom csapat eros legyen.
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #9239 üzenetére
Santa mindig kell, ha nincs az épületeket rendszerint lerombolják. Végül is húzhatom egyszerre is a 3-4 fontosabbat, a végeredmény ugyanaz.
-
Csillagkuty
tag
Pedig van egy 4/8 berserk az egyik Atlanticoreon, mi a fenének neki, nem is használom.
Vlad mekkora szinten közelíti meg a halhatatlant? Mert 8/10-en 162-őn még így sem bírok vele szintezni, kell egy harmadik hős is HBM-nél. Igaz a talent rajta eleg rossz, 1-es Revive alapból, a crest pedig 2-es szintű Life drain. Vagy lehet nem a HBM N-t kéne csinálnom?
-
Csillagkuty
tag
válasz
Padawan333 #9224 üzenetére
Bár most nem a legjobb heroim voltak kint, azért egy 12-es csapat elég durva lenne.
Épp ma lett meg az 550 láng a dungeonben, ami kell majd a L10 herohoz. Oda elkelt volna 12 hős, soha ne lássak expert dungeont többet. :-p
Pedig sanszos, hogy a jövőben végig kell vinni a hero szintezéshez. :-/ -
Csillagkuty
tag
válasz
Padawan333 #9222 üzenetére
Azért megnyugodtam, hogy nem nekem volt kettős látásom.
-
Csillagkuty
tag
Az előbb épp bent vagyok a játékban, hirtelen megjelenik 5 hős a pálya szélén és átgyalogol a bázisomon, majd odaállnak a hero base-en lévő hőseim mellé, így mindegyikből kettő lett. Igaz, hogy ittam egy cidert és nagyon nem bírom az alkoholt, de ennyire nem szokott megártani.
Készítettem képeket, nyugtassatok meg, hogy Ti is látjátok. -
Csillagkuty
tag
Láttam ma 2000-res eventet, aztán kidobott a játék karbantartás miatt. Korábban kellett volna kelnem.
Valami új herot én is olvastam, hogy jön. -
Csillagkuty
tag
Elporgettem 1300 gemet, de semmi. Egy HQ-t szeretnek meg, mas nem kell. Ahogy latom Moltirol lemondhatok. :-/
Franky: Druid, a tobbit en pl. nem hasznalom, vannak jobbak.
Ja es Pixie-t is. Nem tudom milyen, de a top jatekosok hasznaljak. -
Csillagkuty
tag
Igen, megvenni volt rossz, a PD-be tolas mar semmiseg volt.
Lehetne egy olyan funkcio, hogy mikor rakattintok, kijonne egy ablak, ahova be lehet irni egy szamot, hogy mennyit akarok venni belole. -
Csillagkuty
tag
Ha ilyen hatarozott a valasz, akkor megy PD-re. Koszi
-
Csillagkuty
tag
Szerintetek a Santa vagy a Vlad legyen skill 7->8 vagy varjak masfel-ket hetet es a PD legyen 8->9
-
Csillagkuty
tag
Eszrevettetek, hogy amelyik hos revive altal feleled, a feleledes pillanataban megjelenik egy kereszt, majd a hosnek kis angyalszarnyai lesznek es feher sejtelmes feny kiseri?
Nem mintha lenne jelentosege, de ez regen nem volt igy animalva, nem?
-
Csillagkuty
tag
Itt a Vlad volt a nagy öröm tárgya, de eldöntöttem, hogy most akkor is kipörgetem, gyűjtöttem neki shardot (még 19k így is maradt
), könyvet, HB-t... 1000 gemnél jött is.
Snowt nem ismerem, de örülök, hogy benne van a gem only gyűjteményemben.
Grendar: Az első 5 így, ahogy van. Mert TG helyett Santa megfelelőbb szerintem, Paladint felsőbb szinten nem használom én pl, CH boss 3-nál hasznos a perma miatt, máshova nem kell.
-
Csillagkuty
tag
Lecserelnetek a PD 3-as Revive talentjet 3-as Berserkre? Kettes szintu Berserk crestje van, Revivebol jelenleg nem tudnek crestet tenni, de max 1 es 2-es szint mehetne ra.
PD-n fontos, mert sokszor jol jon, viszont nem tudom, hogy eggyel nagyobb szintu Berserk, foleg ilyen alacsony szinten er e annyit, hogy lecsereljem. Vagy varjak nagyobbra. -
Csillagkuty
tag
válasz
sebijani1982 #9007 üzenetére
Koszi, az az egy hely, ahol nem neztem
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok,
Szoke kerdes, de hol talalom meg a battlefieldet a jatekban?
(Igen, frissitettem) -
Csillagkuty
tag
válasz
pcpunisher88 #8804 üzenetére
Akkor talan Druid? Nekem azon van life drain 2es crest. Birom, hogy minden utesnel magat is gyogyitja.
Mivel mas healer herom nincs a Druid nalam eleg fontos szerepet tolt be mindenhol.
-
Csillagkuty
tag
válasz
pcpunisher88 #8798 üzenetére
Nem akarok rossz tanácsot adni, így a saját véleményemet mondom el, ha nekem egyszer lesz Vladom, én azon leszek, hogy minél magasabb Life Drain legyen rajta revitalize cresttel.
Akkor szerintem kb. halhatatlan lesz.
Pulffy: Grat!
-
Csillagkuty
tag
Ja, értelek. Ha megvan az 5 milla arany, ami a 10-es hősökhöz kell esetleg, akkor annak sincs sok értelme. A design változna legalább? Mert ha ott is megrekedtek, akkor tényleg semmi motiváció nincs. Ez a baj a falakkal is. Legalább lenne minden szint más, de így, hogy ugyanaz.....
Ki tudja a jövőben mit találnak ki, ami ösztönöz majd mindenkit az épületek húzására. -
Csillagkuty
tag
Az épületeknél van összefüggés, mindegyiket érdemes valamiért.
A gold és mana mineokat, hogy több arany és mana termelődjön, a mana valutot növelni kell, hogy tudd növelni a gold valutot, a gold valut kell a Town Hallhoz, ami adja a tornyokat pl. és a falakat.
Relic hallt addig érdemes, ameddig az adott varázslathoz kell, a Guild hall a zászlók száma miatt. Az army campek legalább 16-ra a 6. hero base miatt.
Mindegyiknek van valami értelme, egyedül a falaknak nem látom értelmét az egekbe húzni, hiszen főleg terelésre kellenek, nem védekezésre. Ráadásul egyedül a falak nem növelik a mightot.
Bekékeztem őket, most így marad, amíg már tényleg nem tudom hova szórni az aranyat. -
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8776 üzenetére
Elhiszem, felhuztam.
Ez a 13k shard ket het alatt vissza is jon, de szerintem nem kell attol tartanom, hogy vladom lesz 2 heten belul. Most megint gem gyujtesbe kezdek, aztan majd meglatjuk.
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8771 üzenetére
A PD-t lehet felnyomom, de 3/5 revive és 2-es berserk cresttel nem lesz olyan buli, mint a tiéd.
A shardot a Vladnak tartogatom, hátha jön és akkor rögtön fel tudnám húzni. De mire megint pörgetek hőst, addig összejön a PD-re költött shard valószínűleg.
Igen, a talent pörgetés nálam is katasztrófa. Ha lehetne cserélni hősök közt... az egyik Atlanticoron 4/5 berserk van. -
Csillagkuty
tag
válasz
Csillagkuty #8769 üzenetére
*Akarom mondani shardom.... (bocsi, már nem engedett szerkeszteni...)
-
Csillagkuty
tag
Ahogy Hessi mondja, és a vámpírok szeretik.
https://www.youtube.com/watch?v=4zxeRdvqlLkHessi: Az már szép első körben. Nekem van most annyi gemem, hogy fel tudnám húzni PD-t 8/10-re és Santát is 7/10-re. Csak mindig sajnálom elkölteni.
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8764 üzenetére
Azt a..... mindenit!
Pedig igazan megerdemelted volna a sarkanyt!
Viszont grat a Minohoz! Mennyire huztad fel eddig? -
Csillagkuty
tag
válasz
Grendar777 #8762 üzenetére
Ezeket a cresteket valószínűleg csak az elején fogod használni, esetleg:
Scorch - Vlad
Sprint - Druid vagy Aires
Slow down mindegyikre mehetKésőbb Airesre a Revitalize talent mellett a War God crest szerintem jó párosítás. Nekem a Druidán Life Drain crest van szintén Revitalize talent mellett. Vladnak a Life drain talentje mellett Berserk esetleg Revive, vagy Revitalize crest.
Tudom, nem voltam nagy segítség, de majd talán jönnek a tapasztaltabbak és megmondják a tutit. -
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8753 üzenetére
Epp ma van. Bar nem hiszem, hogy 2 000 gemmel megvaltom a vilagot.
Special hero card: Paladin..... -
Csillagkuty
tag
válasz
pcpunisher88 #8734 üzenetére
Érdemes egyáltalán felhúzni a falakat 15-re?
HBM-en is 90%-ban kikerülik a falat, ha meg be akar jönni, ezek után tuti fennakad a troop... :-/ Értelmét nem látom.Elég ocsmány lett amúgy, a promóban mennyivel jobbnak látszott. Ennél még én is jobbat tervezek, el kéne menni az IGG-hez grafikusnak.
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8719 üzenetére
Már én is nyúltam a pengéért, mikor megláttam.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Depression #8696 üzenetére
Gratulálok!
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8670 üzenetére
Dungeont végigviszem mindig, így 5-ből 2x általában kapok, sokszor 3x is. Persze van olyan kör, amikor semmi nincs, de később meg visszajön.
A héten az az egy lila ládám volt, amiben a hero card volt, szinte kivétel nélkül zöld volt a többi. Random csapattal játszom, figyeltem már az övéket is, nagyon ritkán volt lila. Gondoltam rákérdezek ismerős körökben is mi a helyzet.
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8667 üzenetére
Úgy tudom csökken, mázlid volt.
Azt el is felejtettem írni tegnap, egy újabb dungeon ablak jó lenne még, olyan 50 shardig.
Az másnál is jellemző mostanában, hogy mesaban szinte nincs lila láda? Még a többieknek sem. Tegnap is 8-ból 7 zöldet és egy kéket kaptam. Már napok óta.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #8654 üzenetére
Ááááá, lenne új hős ehhez is, aki a falakat bénítja, pl. Wallock, vagy Wall-Lock
(#8648): A kinézet váltás jó, örültem, mikor tavasszal lecserélték a téli dekort. Lehetne őszi is.
Annak örülnék, ha a fákat, bokrokat is át lehetne helyezni. Kitörölni nem akarom mindet. Tudom, játék szempontjából felesleges, de tetszenek na.Hessian: Grat a mighthoz! Nekem még sok hero helyem van, úgyhogy nincs vész. 4 PD? Nemrég még csak kettő volt, most meg hullanak?
-
Csillagkuty
tag
Valóban elég gyakoriak az új herok mostanában, nekem nem hiányzik, hogy minden hónapban kijöjjön egy.
Az épületeknek viszont örülök, a fal pl. nagyon tetszik, a kék a kedvenc színem.Elértem a 40k mightot!
-
Csillagkuty
tag
válasz
Grendar777 #8613 üzenetére
Szerintem nézd meg a Warehouse-ban, hátha kártya formájában kaptad.
Nova96: Végre új talentek! A gyógyítóst várom.
Hessian: Mi sem megyünk, 2 hétvége alatt meglett 3 championátus is, úgyhogy végeztünk! Már csak a serlegeket kell bezsebelni.
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8592 üzenetére
Kb fél milla??
Kevesebb kiállításra nevezel és meg is spórolod.
Iszonyat sok pénzt elvisz az is, és azt "csak" benzinre költöd.
(Kicsit örülök, hogy mostanában nem megyek, kész anyagi csőd.) -
Csillagkuty
tag
Nekem ma nem jött semmi, de nem panaszkodom, mostanában kaptam eleget.
Ja, és grat, akinek ma szerencséje volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest