Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
válasz
KohanTroon #11771 üzenetére
Grimfield az első. Az mindent túl élt, míg a PD-vel alig haladok.
-
leni27
újonc
válasz
KohanTroon #11730 üzenetére
Igen? Hasznàlható hero? Nem nagyon nézegettem csak annyit làttam hogy a tg-hez hasonlitható kis drakesz beütéssel.de viszont cd-s a skillje azokat meg annyira nem prefaràlom...
De valamennyit tolok a skillbe és meg làtjuk.
Ja és nem mellékesen köszönöm a Reno klànnak a befogadàst rem idővel hasznos tagja leszek a csalàdnak -
leni27
újonc
válasz
KohanTroon #11726 üzenetére
180-as a pd-m pl..... Nincs evos herom.. Igy értettem a középszerűt. Am igen jobb a roll elsőre kaptam is egy lady leot
-
The_Shrike
csendes tag
válasz
KohanTroon #11635 üzenetére
Felguard a neve, update után érkezik.
-
Mike
veterán
válasz
KohanTroon #11615 üzenetére
hát ti dolgotok, nekem nem hiányzik az ötödik
most is csak passzióból építkezek -
Padawan333
tag
válasz
KohanTroon #6752 üzenetére
A 10k mightosokat én is bírom,speciel 36k felett vagyok.Ahhoz meg hogy mennyi pénzt tettem bele
közöd nincs.Aki segített annak köszönöm szépen,előbb meg is csináltam J-t simán.
-
admi99
csendes tag
válasz
KohanTroon #6751 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod. Az mondjuk lehet hogy a készülékemhez volt rendelve az account és nem gmail fiókhoz. :/ aztán később szerintem letöröltem a játékot. Lehet hogy akkor ezért veszett el? -
vendingo
veterán
válasz
KohanTroon #6664 üzenetére
Én is BS-el nyomom, semmi gondom nincs azt leszámítva, hogy lassan töltődik be a játék.
Ha már végre elindult, akkor már hasít. Sajna a céges gépemen, illetve a Win 8.1-es tabomon nem nagyon fut -
Rier
csendes tag
válasz
KohanTroon #6648 üzenetére
Szerintem a Te "kultúrált" megjegyzéseid sem érdekelnek senkit, úgyhogy légy oly kedves és legközelebb tartsd meg magadnak őket!
-
Herczi
senior tag
válasz
KohanTroon #6644 üzenetére
Jó akkor, így mondom nekem totál felesleges volt mindig is. Remélem így már megfelel.
-
Depression
veterán
válasz
KohanTroon #6635 üzenetére
Nálad vagyok.
A zászló mire jó?
Azt gondolom felbkell használni egy csata során, amitől több nyersanyagot kapunk, igaz?
De nyersanyag most kezdő szinten annyi van, mint a szemét, shard meg alig.
Szóval kezdőnek felesleges, ugye?Shokkolo: a santa boom szinte ugyanaz, mint a thunder god. Egyik helyen harcol, másik helyen sebez. Kell 2 egyforma a csapatba?
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
KohanTroon #6446 üzenetére
Ejha ez azért nem rossz! Grat! Mennyi shardot toltal bele eddig? KB elég; tudom, hogy lehetetlen összeszámolni...
-
e=mc²
őstag
válasz
Csak azt felejted el, hogy a kicsiknek pontosan a hb szerzes a lenyeg a fejlodeshez, es ha ezt a boss-bol nem kapjak, meg, mert eppen reggel csinalod meg, akkor megint varhat kovetkezo nap estig. Ja nem is mert ha kovetkezo reggel lesz quested, akkor megint elnyomod. Remek, ez igy tenyleg segitseg a kicsiknek...
Apropo mibol gondolod, hogy nekem nincs epp kis accom es keresek neki klant? Miertne szolna barkinek az, amit leirsz ide? A szemelyeskedest pedig kerlek mellozd. Remekul ertelmezem a leirtakat, pont ezert szoltam, mert ez pont hogy nem segitseg senkinek. Ha meg irsz nyilvanos forumra, akkor pedig vallald, hogy lesz masnak is velemenye.
Meg egyszer, sok sikert a klanodnak a tovabbiakban. Ennyi amit korabban is irtam.
-
pcpunisher88
tag
válasz
meg éppen nem jonnek reggel akkor aznap nem is tudnak bossolni.hat nem semmi egy klánod van.ennyibol akkor picik csinaljanak maguknak igy boss1-be 4300hbt kapnak minden nap és az ő időbeosztásuk szerint.nem kérsz semmit cserébe de nem is kapnak semmit.hm ez jo
csak gratulalni tudok
-
Depression
veterán
válasz
A kereső viszont még mindig nem dobja ki a TheFirst klánt
sima first-et talált. Van valami speckó mód, vagy feltétel, ami miatt nem találom?
-
e=mc²
őstag
válasz
KohanTroon #6436 üzenetére
Sok szerencset a tagjaidnak. Pont a tervezheto boss a legfontosabb egy klanban.
-
Membran91
újonc
válasz
KohanTroon #6167 üzenetére
Tökéletes, jelöltelek köszönöm!
-
Saskakas18
tag
válasz
KohanTroon #5900 üzenetére
-
frantyi
tag
válasz
KohanTroon #5744 üzenetére
Még egy kitöltve
-
atee
őstag
válasz
KohanTroon #5744 üzenetére
-
beci0330
tag
válasz
KohanTroon #4777 üzenetére
grat mi vagy te magyar tanár? ha valami nem tetszik hagyd írás nélkül ,ez már nem az első alkalom hogy faszságot írsz!
huzz innen a picsába
-
robekraptor
tag
válasz
KohanTroon #4797 üzenetére
köszönjük kedves tanár tata a csúcsszuper választ, mostmár igazán kereshetne magának valami más izgalmat abban az unalmas életében, mondjuk álljon a sarokba és rángassa meg, hátha jobb lesz....
-
skorpio6369
tag
válasz
KohanTroon #4790 üzenetére
Koham, te valami önkéntes tanár vagy, vagy smán kötelességednek érzed, hogy belepfázz mindenbe?
Ez az ország az önkéntes tanárok, rendőrök, besúgók országa!
Mindig lesz egy Kohan, aki ha hibázol, letépi a fejed!
Nem tudsz a kis hibákon szó nélkül átlépni?Nehéz lehet a te tökéletes életed!!!
Mi gyarló emberek néha hibázunk, nézd el nekünk! -
Shokkolo
addikt
válasz
KohanTroon #4777 üzenetére
ott meg megfejtő az a megfelytő
de most kajak 1 apró játék bibi miatt belemegyünk személyeskedésbe ?!
egy ksi humor posztból ilyen irányba elmenni ?!
ez most komoly... ? -
wredchuhuhuh
csendes tag
válasz
KohanTroon #4480 üzenetére
igen kecskeméti.te is?
-
atee
őstag
válasz
KohanTroon #4472 üzenetére
Piros? Nem lila?
-
Broky007
csendes tag
válasz
KohanTroon #4334 üzenetére
Teljesen igaza van KohanTroon-nak. Ez egy fórum és joga van a hülyét hülyének nevezni, pláne ha már ki is írta... Nyílván ez egy olyan téma, amibe mindenki egyértelmű álláspontot foglal. Aki még sosem fizetett bele az idiótának tartja azt aki belefizet "ekkora" tételeket. Az más kérdés, hogy semmi köze hozzá, a véleményét attól még elmondhatja... Viszont akinek van egy kis esze, az tudja hogyha belefizettél 1x is, akkor belefogsz 2x is meg 3x is, azt az elvet követve hogy "mostmár úgyis mind1, de kell az a kiszemelt hero..." Aki meg befizet a játékba(fejlesztőknek nyílván ez a céljuk) az meg röhögve szarik a free playerekre és baromi kemények a VIP herokkal. Bizonyítja azt is, hogy mennyire türelmetlenek és pénzért "jobbak" akarnak lenni másoknál...
Üzenetemből egyértelművé vált, hogy free player vagyok. Ettől függetlenül nincs bajom azokkal akik fizetnek a játékért, hiszen igazából nekik van problémájuk/hiányuk...
-
Nova96
őstag
válasz
KohanTroon #4336 üzenetére
Szerintem nem vagy tisztában a feszültség keltésnek a fogalmával, de teljesen felesleges beszélnem. A stílusodon meglátszik, nem a haveroddal beszélsz.
És az OFFOT, offba. -
KohanTroon
tag
válasz
KohanTroon #4336 üzenetére
és olyan erős leszel hogy nem lesz a faluban nálad nagyobb gyerek ...
-
Nova96
őstag
válasz
KohanTroon #4334 üzenetére
Csak szólok ez egy felszínes "nem szólok bele" szöveg amit nyomsz. Közben meg el sorolod mire kellet volna költenie, hadd döntse már el. És a vége meg magadat írod alá, még direkt kelted a feszültséget, szánalmas.
Szerk : "Nem szóltam bele "
-
Shokkolo
addikt
válasz
KohanTroon #4332 üzenetére
Ahhoz mi kozod van, hogy mire koltok, es mennyit?
Ki vagy te h ebbe beleugass, es a zsebembe turkalj? -
Logeeen
senior tag
válasz
KohanTroon #3775 üzenetére
Semmi gond nincs.
-
Logeeen
senior tag
válasz
KohanTroon #3773 üzenetére
Add nekem azt a karit, persze ha csak fals az email cim, és nem használnád
-
killerhagyma
csendes tag
válasz
KohanTroon #3771 üzenetére
Beértem volna egy immoval is. Inkább vettem volna fél kg fehérjét
-
sodokan
tag
válasz
KohanTroon #3640 üzenetére
az új kapu quest kapu, oda van írva mit kell csinálni hogy a kiírt díjazást megkapd
a heroes trial meg ugyanott van ahol a hbm -
Logeeen
senior tag
válasz
KohanTroon #3567 üzenetére
Igaz, 3-as skill kell.
-
Saskakas18
tag
válasz
KohanTroon #3559 üzenetére
és mikor kapunk frissítést azt nem olvastad?
Mert a taiwani kapott már és +1300 gemet is..
-
bokorugró
tag
válasz
KohanTroon #3559 üzenetére
A videó róla: [link]
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
KohanTroon #3535 üzenetére
Szia!
Jelenleg th 15lv, a tornyok meg lv8.
Itt egy kep a bazisomrol, de ha vege a hbm-nek akkor a 2 kilogo gold tarolot berakom a cannon tower es a melette levo arrow tower melle, ahol latszik is az ures hely. A cannon tower meletti arrow towert 1el tavolabb kell rakni tolle, mert ha oldalrol tamadnak, akkor nem a towerre mennek, hanem a hero altarra vagy az eppen ott levo hosre.Es 1 kep a hosokrol, hogy a kint levo hosok hanyas levellel rendelkeznek. A skill mindnek 4/9
Ha hatulrol vagy nagyon kozel oldalrol tamadnak akkor el lehet bukni
de a mai egyenleg 7 bol 4 sikerult.
-
Atus85
aktív tag
válasz
KohanTroon #3377 üzenetére
Paladin helyett berakod a TG-t amikor meglesz és simán menni fog.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
KohanTroon #3243 üzenetére
Szia!
Én a D-t joparszor megpróbáltam de egyszer sikerult csak, aztan poenbol megprobaltam az E-t és azóta csak azt tolom. Van olyan nap amikor 8bol 7 sikerül. Van amikor kevesebb
de ha sikerul akkor 20-50k XP-t ad.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
KohanTroon #3236 üzenetére
Szia, szamomra gyenge, igen, mert kicsi a hpja es csak 3 ellenseget tamad a skillje. Persze nekem is benne van a hbmes csapatban, de o az elso aki meghal, altalaban az elso 2 korben elhullik. Nagyon ritka hogy tuleli az E challenget. Tg druid gr es ninja van mellette. Ha meglessz immorteph(kb 1het), akkor erosen kell majd gondolkodnom hogy ninjat vagy championt csereljem e le rá
boss ellen viszont nélkülözhetetlen. Ezert o lessz az elso akit 100lv fölé huzok.
-
szp73
csendes tag
válasz
KohanTroon #3235 üzenetére
sajnos gem only hero.....
Cupid ha jól emlékszem a nevére....Elég jó... ha sikerül kipörgetned, akkor toljad....
-
dzsonesz
tag
válasz
KohanTroon #2871 üzenetére
Cooldown, annyit tesz, hogy amíg az az idő le nem telik, addig nem tudja újra elsütni a skilljét(ha jól emlékszem 6 másodpercről van szó). Hiába van tele az energy bar, akkor sem. Ergo ez egy skillen belüli feltétel, aminek teljesülnie kell a skill újbóli feloldásához.
-
sodokan
tag
válasz
KohanTroon #2745 üzenetére
azért ne csüggedj, eljutsz majd oda hogy nem lesz annyi hb-d hogy fejleszd a hőseid, nekem az összes törönyban van 3 másik hős, és még így is gyorsabban fejlődnek mint ahogy hb-t szedek
-
tuszy
tag
válasz
KohanTroon #2773 üzenetére
Igen, még 4-5 hónapja, aztán eldöntöttem hogy többet nem. Aztán most még is rászántam 20$ hátha bejön cupid
-
dzsonesz
tag
válasz
KohanTroon #2742 üzenetére
Igen jól érted. Egyenlő arányban oszlik az xp független attól, hogy az adott hős elérte a szinthatárt, akkor is elszívja a fejlődésben lévőktől a részét. Ha megy a hbm garrison nélkül is, akkor mindenképpen érdemes kiszedni belőle a hősöket, feltéve ha az aktív hőseid fejlődésben vannak.
-
Baulu81
tag
válasz
KohanTroon #2736 üzenetére
HBM-be kapod a legtöbb exp-t ott tudod a legjobban fejleszteni. Ha az összeset akarod akkor teszel a tornyokba is, ha csak egy párat, akkor csak a hiro.bázison legyenek hősök.
-
dzsonesz
tag
válasz
KohanTroon #2736 üzenetére
Here be monsters a legjobb xp. Illetve persze a raid meg a dungeon, de mindkettő eltörpül hbm-hez képest.
-
hey73
tag
válasz
KohanTroon #2722 üzenetére
Erössége abban van, hogy a teljes csapatot tolja a skillje pl 6/9 skillel már a +35% sebzés és támadás gyorsulással megduplázza az ugyanannyi idő alatt történő sebzést
-
Land
veterán
válasz
KohanTroon #2722 üzenetére
Gem rollolasbol.
Ingyen gembol is kiporoghet vajon?
-
tuszy
tag
válasz
KohanTroon #2557 üzenetére
Garrisont jelent (a tornyokban lévő hősök )
-
hey73
tag
válasz
KohanTroon #2075 üzenetére
mert a városháza, a tornyai kiépültek és torony garrisonjai is 2-3 ami még szed le rendesen ezenkivül olyan hösökkel van amiből 4-nek skillje szintén lekapja az ellent rendesen.
Ezenkivül soha nem azt a videót rakják be amibe csúnyán elbukják hanem azt amibe összejön. Szerintem azért 3 ból 1 -t tuti hogy bukik.
-
IIIZIII
tag
válasz
KohanTroon #2065 üzenetére
Nézzetek hülyének vagy paranoiásnak, de szerintem pont ezért nem kéne pl bluestack-elgetni, meg smurf accountokkal szarakodni, ki-be-keresztbe-hosszába lépegetni egyik telefonról/accountról a másikra, és hasonlók.
Aztán csodálkozik mindenki, hogy feltörik az accountját a keresztbe loginolgatások miatt kialakuló biztonsági rések miatt.
Az a legbiztonságosabb, hogy fogod magad és elkezded egy e-mail címen a játékot, és onnantól kezdve azon nyomod. Csak sokan akarnak nagyon PRO-k lenni, és így nem nehéz belefutni ilyen dolgokba....de ez egyéni vélemény.
-
beci0330
tag
válasz
KohanTroon #2014 üzenetére
nincs mit! Szerdán és Vasárnap este 8 kor boss ne feledd !
ha tudsz ismiket hozz magaddal
-
beci0330
tag
válasz
KohanTroon #2001 üzenetére
hy! voltál már másik guildba? ha onnan kiléptél 1 napig nem tudsz hozzánk jelentkezni!
lehet ez a probléma ?
-
beci0330
tag
válasz
KohanTroon #1988 üzenetére
hello gyere a Hunnia klánba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest