Új hozzászólás Aktív témák
-
AntAngel
csendes tag
válasz
repeek #11490 üzenetére
Pont a az uj herok miatt kérdezem, hogy érdemes e még vele foglalkozni vagy már nem fog beleférni a csapatba. Ahogy néztem sokkal több a hero a dungeonokban. Nehogy ugy járjak hogy ráköltök 20k shard ot és kiderül hogy nem is jo használni már.
Nem csináltál videót még? Vagy hogy megy neked az ID5? -
e=mc²
őstag
válasz
repeek #11440 üzenetére
Termeszetesen nem lesz reprezentativ, mert ahhoz kicsi a mintavetel. Hogy hasznos lesz-e?
Ha masfel-ket evvel ezelott lett volna egy lista arrol, hogy altalanossagban melyik hero hogy viszonyul egymashol skillben, hasznalhatosagban, attributumokban (fel lenne allitva egy leirt es nem kepzeletbeli sorrend), az nekem segitseg lett volna, hogy tudjam, melyik herora essen nagyobb hangsuly a fejlesztesek teren es nem osszevissza, szintenkent novelne valtogattam volna a shardok elnyeleset. Igen, nekem hatarozottan hasznos lenne most is, hogy ha netan kapnek egy beast tamert, vladot, santat, sk-t , akkor ezek kozul melyiket kezdjem huzni jobban, mint a tobbit (tovabbgondolva tavlatokba a jelenlegik fejlettsegehez merten is - pl. hamarabb huzok egy sk-t 7-re, mint 10-re a gr-t, de ha Sirent kapnek, mar nem biztos.)
Tudom melyik mit tud, angolul szoktam is olvasni leirasokat, redditet, cc wikit amikor infora van szuksegem, es a fejemben is van egy kepzeletbeli sorrend, de tobb szem elve alapon ez sem biztos, hogy optimalis ha a legkisebb raforditassal nagyobb fejlettsegi ugrast szeretnek eszkozolni. Foleg, hogy nem eleg, ha tudom mit tud, azt tapasztalni kell, es ehhez kelletek ti, akiknek vannak ilyen hosei, hogy relevans tapasztalatokkal tudjatok nyilatkozni roluk.
Postolni ide akarom, mert itt vagyok jelen. Aztan ha valaki ugy gondolja postolhatja oda ahova o jar cc temaban, free licensz. Csak egy otlet, amit kiviteleznek. Ha egy ujonc olvassa el es alkalmaz belole nemi informaciot, mar megerte, mert ez tenyleg csak a szabadidombol megy, pusztan joszandekbol, mindenfele ellenszolgaltatas nelkul kozremukodve a kozosseggel.
Ez a cel, hogy legyen egy sorrend a legend herok kozott, tokmindegy hogy egymashoz kepest mekkora a szakadek, de legyen egy relacio kozottuk.
Tenyleg nem ertem, hogy miert kell ezen rugozni, de ha nektek jobb olvasni azokat a hozzaszolasokat, hogy melyik klanba van felvetel es mindenhol kotelezo a gw, am legyen.
-
e=mc²
őstag
válasz
repeek #11384 üzenetére
Nos akkor hagy kerjek meg mindenkit, hogy allitson mar fel egy pritoritasi listat arrol, ha rendelkezne az osszes heroval, akkor milyen sorrendben huzna, milyen szintig, milyen talenttel, milyen cresttel.
Nekem most az a "bajom", hogy van nehany herom, amik kiporogtek, de nem tudom melyiket fejlesszem. (nincs eleg HB, se shard, es nem fizettem a jatekert, igy lassan, de haladok a fejlesztesekkel. Csak nem tudom ha egyaltalan kiporognek, akkor mihez kezdjek veluk.)
-
Potirimi
csendes újonc
-
Potirimi
csendes újonc
válasz
repeek #11042 üzenetére
Tudod mit, lehet igazad van, bar sose vonzott a jobb es a legjobb. Itt arra probalok kiterni, ha 2 klan azon vitazik, hogy ki a jobb, akkor egy 700 ponttal kisebb klan ne szerezzen mar ugyanannyi pontot. Egyszer voltam meg regebben egy nagyobb klanban, szokasos koszones, rovid bemutatkozas, miutan volt 200k sebzesem bosson megkerdeztem, hogy ki tudna elvinni mesa1be, annyi valaszt kaptam, hogy menjek random. Az ilyen klanoknak nem az a lenyege, hogy a nagy tapasztalt jatekosok segitseg a kicsiket? Akkor van ertelme egy ilyen focinak, is ha az a bizonyos vilagsztar tanit teged, nem pedig lealaz a gyepen.
Az meg, hogy mi szamit, nem tudom, biztos hogy benne van a nyeremeny is, 2 tagunk is a vezetojuk miatt ment az egyik "legnagyobb klanba" es a magasabb nyeremeny erdekeben. -
-
TheHessian
tag
válasz
repeek #10751 üzenetére
A legnagyobb critem 870.000volt eddig saját buffokkal PD cupid nélkül. Wgn nem tudom mennyi buffal, 2.000.0000 fölött pontosan nem emlékszem
ami ennél jóval több is lehetne ha később ütött volna ilyet. Kár hogy önmagába nem látjuk hogy mekkorákat üt deadlyvel csak ha critel is. És ritka az együttállás
-
-vitya-
őstag
válasz
repeek #10304 üzenetére
én inkább úgy állok, hozzá, hogy először azokat evo-zom, akiket
1.: legtöbbször/legtöbb helyen használok
ÉS
2.: van is belőlük több... (így a PDm kiesik, abból csak 1 van)ezért nekem a Vlad és az Aries ment evo-ba, követi mindjárt a Druid
és nagyjából itt meg is akad a folyamatamíg nem jön valami jó
-
Makra01
csendes tag
válasz
repeek #10243 üzenetére
Szééép nekem még tán az 1 se menne egyedül XD.
Más:
Most hogy jobban átvizsgáltam a hőseimet és kezdek jobban érteni a játékhoz észrevettem, hogy van egy két olyan hősöm ami szinte kötelező és sohasem haználtam nem is fejlesztettem.
Pl.: bizonyos démonhoz
Ott a pixie leveszi a pajzsot/azt a speckó bubit ami visszadobja a támadást a hősökre.
A ghoulemben kicsit csalódtam elég nagy kell legyen ahhoz h lecserélhessem a druidot, de druiddal egyutt nagyon jók lehetnek, druid növeli a sebzést emellett cd nélkül tölt hpt szóval ha kellően felpörögnek kifogyhatatlan heal, ghoulem pedig csökkenti a sebzést amit kapnak a hősök, a hatalmas ütést a démontól elég szépen leredukálja.
Így olyan Démonokat is legyőzhetek amiket eddig sose sőt, ha tudtam nem is álltam neki. A démon jutalmakat pedig szeretem XD. (bár ki nem?)
Most végre elértem hogy pár hősöm 180 lett kezdem érezni hogy haladok előre és jobb dolgok is megnyílhatnak előttem.Emellet egy pofátlan kéréssel fordulnék hozzátok. Mégpedig olyan kérésem lenne, hogy ha van valakinek van olyan accja, amit nem használ és nem is fog a jövőben, és van rajta 1-2 elfogadható legend hős, megköszönném ha nekem adná. Sajnos csináltam vagy 10 accot amin pörgettem párat freegemből de 1 olyan van amire kaptam egy santát és a többi kuka végülis semmit nem adott eddig.
El is mondom mire használnám. van egy saját céhem ahova farmolnáám a shardokat boss 3ra, nem egy aktív, mert semmi másra nem használom csak a főkarimra kell a sok hb és boss 3, azért szépen ad de drága és nem akarom visszafogni a fő karit. Elég nagy vagyok már talán 53k might és még így is elég kevés shard esik ezeket nem nagyon tolom be jó szívvel. Inkább költöm a hősökre.
Ha esetleg csatlakozni akar még valaki nyugodtam jöhettek, de nem vagyok hiperaktívkodó és nem mindig tudom fixen indítani a bosst, mert dolgozok (és elég fura egy munkarenddel, nekem tetszik), persze ha lesz kellő kiskarim amivel kifarmolhatom a napi 600 shardot akkor adó nélkül, mert minek lassítsak mást ha megvan a kellő shard. Költse mindenki a hőseire.
Na jó kis regény lett nem is írok többet. Előreis köszönök mindent.
Ja a céh: (nagyon kreatív név XD) Makracehe.
-
e=mc²
őstag
válasz
repeek #10220 üzenetére
En is randomban megyek (mar amikor eszembe jut es van ra idom), de az, hogy folyamatosan ugral a kepernyo ki es be, mert nem birnak elhelyezkedni az emberek es kilepkednek, ha nincs 4 pd azonnal lathatoan... az nekem egy kicsit frusztralo szokott lenni. Ezert inkabb tenyleg csak akkor nyomon el, ha nyugodt allapotomban vagyok es van idom erre.
-
Chyka
csendes tag
-
Mike
veterán
válasz
repeek #10190 üzenetére
Én berserk nélkül boss3-mon ütöttem 40-60 milliót 3 perc alatt, aztán felraktam a PD-re egy 4/8-as berserket, és lett belőle 105 millió
ám kipróbáltam én is most Arin, tényleg semmit nem ér a 2-es berserk, csak dísznek van rajta,
ezek után az a kérdésem, melyik talent még ilyen trükkös
-
Mike
veterán
válasz
repeek #10181 üzenetére
Akkor meg is érdemlik akik ezt programozták
Egy szimpla matematikai képlet helyett megkomplikáltákÉs innentől akkor ki tudja, hogy igazából mi minden van ott csak dísznek és nem ér semmit.
(#10182) Imree970
nekem ma olyan 1500 gemből jött két 5/8, egy heavy blow - megkapta druid és egy 5/8 bulwark, azt meg Irénke.igazából Arinak kellene egy 5/5 revi, mert szopok miatta hogy csak 2-es
mondjuk Skullnak meg jöhetne egy 5/8 LD el tudnám viselnimásik: HBM, hihetetlen hogy amióta van sweep mennyire kevés, és most látom, mennyire nem ad semmit, csak tolja azt a kurva aranyat és manát
(#10183) IMIIKE1998
helyfüggő, mikor melyik -
frantyi
tag
válasz
repeek #10185 üzenetére
Szia
A nagy kérdés: hogy hogyan számol a progi...
két metódus van
2000-es ms nél
ad1.: 2000 10 % - a 200 vagyis 2000-200=1800 lesz és csökken
ad2.: 2000/1.1 -el az 1818 vagyis nem csökken.Ha megtudod mutatni,mondani hogy milyen pogival lehet jól felvenni a dolgokat, akkor megcsinálom, és Átküldöm szerkesztésre
Frantyi
-
Mike
veterán
válasz
repeek #10120 üzenetére
AC az veszélyes ja, de azért mire felrakja a pajzsot, addigra fekszik is.
AC lassú(#10122) Thirlexx
mindenkinek ad ilyet
nekem kiskarinál a 120-as hőseimnél LR-be berakott az altarokhoz 160-180-asokat, csak néztem, hogy ezt mégis hogy képzelték, most, hogy Miki és DK 140 felett van, bírtam elfoglalni 1-et. de előtte esélyem sem volt(#10140) Thirlexx
hányas szintüek a hőseid, hányas HBM? -
Nova96
őstag
Kár, hogy a többinek csak később jön a skin.
Elméletileg 2 hét TW szervernél ezt írták.
Vettem öt runát és nincs elég hb .
Mármint pdt akarom majd még 160+-ig tolni.., de akkor a többire nem lesz. namind1.Druid, Vlad majd PD, Cupid ,
Pixie vagy Aries ?
Én Pixie-re gondoltam több heal.Szerk:
Dungeon Sweap vicces.
Kár, hogy Insen nem megy... csomó xp-t add. -
Nova96
őstag
Jól, de úgy számolj, hogy csak 500k-s könyvekben. ha 495k nem kapsz semmit.
Shokkolo
Ez egyértelmű.frantyi
Írtam korábban csak a HP és a sebzés nő, elég durván.
A második evolvenál láttam, hogy + movement speed is van.És a might elsőnek csökken a might, de később sokkal többet fog érni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest