- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrekyy
csendes tag
Jelentkeztem a vegzet klánba. 6785 might 60-70 es hősök stb. Megtisztelne ha bevennétek
-
Shrekyy
csendes tag
nah még 270 shard a druidig
-
Shrekyy
csendes tag
Nah még1 kérdés. Ti hogy szereztek Gem et? megcsináljátok a napi 30 at azt annyi?. esetleg direkt rámentek ezekre a küldetésekre hogy 20 as town hall stb. Meg mit jelent ez? mi a küldetés? "Own 6 types of star troops."
-
Shrekyy
csendes tag
Ma pörgettem egyet 150 gyémánttal, és találjátok ki..... ismét az a 3000 skill pontot növelő szarság 3. alkalomra is. Nem hiszem el, pedig kezdtem megörülni...
-
Shrekyy
csendes tag
Sziasztok!
Hát hogy is kezdjem, nem tudom hogy elég rossz e, de talán november óta játszok és 6500 Might amit összeszedtem. Ezen kívül volt 2 hét kihagyás, a herokal úgy vagyok, hogy 1 legend többi Elite. 69 es TG, 65 ös Executioner, 60 as pain-da, 60 as serpent queen, és 60 as triton. Egyszerűen nem akar Legendary-t pörgetni, nem tudom ti hogy vagytok vele és hogy kinek hány Legend hőse van. Most druidra gyűjtök, 1145 shard most van, általában napi 5 challenge et tolok a-b szinten. Kérlek javasoljatok dolgokat, amivel jobban tudok legendary hősöket szerezni, Köszi
üdv: Shreky -
Shrekyy
csendes tag
Sziasztok!
Hát hogy is kezdjem, nem tudom hogy elég rossz e, de talán november óta játszok és 6500 Might amit összeszedtem. Ezen kívül volt 2 hét kihagyás, a herokal úgy vagyok, hogy 1 legend többi Elite. 69 es TG, 65 ös Executioner, 60 as pain-da, 60 as serpent queen, és 60 as triton. Egyszerűen nem akar Legendary-t pörgetni, nem tudom ti hogy vagytok vele és hogy kinek hány Legend hőse van. Most druidra gyűjtök, 1145 shard most van, általában napi 5 challenge et tolok a-b szinten. Kérlek javasoljatok dolgokat, amivel jobban tudok legendary hősöket szerezni, Köszi
üsv: Shreky
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest