- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atus85
aktív tag
-
hey73
tag
válasz
Falatozos #464 üzenetére
Én a következőt tettem hasonló helyzetben fejlesztettem a legendásomat majd vártam, hogy shardból összejöjjön a kövi illetve gyöngy bedobásból reméltem, hogy dob még valamit ( semmi legendást csak egy assasint) A HB-t sajnos elég szűken méri persze 60 szintig könnyű de amikor 10000 és 20000 kell betolni akkor hiányozni fog. Druid meg egyedül letolja a dungeonokat így érdemes és lehet is két nap alatt 80 szint felé feltolni ez 34 000 HB. Druiddal a shard szerzés is egyszerűbb hatékonyabb lesz. Így a TG is gyorsan összejön amibe szintén ennyi belemegy.
Esetleg ha kapsz assasint azt érdemes 80 szintre feltolni. Utóbbi arenába meghálálta és bosshoz is jól jöhet.
Persze lehet, hogy túl okoskodtam a dolgot. Nekem tökfejjel indult ez most 80, assasin 80, druid 100, TG 87, champion 60 ma vagy holnap champion tovább fejlödhet aztán megint pihi egy darabig... hja és ma játszok 60 napja ( az elején nem aktívan)
-
Atus85
aktív tag
válasz
Falatozos #435 üzenetére
Snowzilla raidnél az egyik legjobb, arénában is jó: sokat sebez és sok élete is van.
Here be monster B15, C20.
Hb -t még úgy tudsz szerezni ha belépsz egy klánba és sikerül megölnünk a Bosst akkor többezer HB-t is kapsz ha jól teljesítesz.
Klánba való bekerüléshez nincs különösebb feltétel csak néha támogatni kell shards-al , igy tud fejlődni a klán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest