Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoRT2195
tag
válasz
#04817664 #669 üzenetére
Először nekem is kevés volt a 6v6, mert az előző CoD-okban is ennyi volt, és ott is keveselltem, főleg a Ghosts-ban, ott baromi nagy pályák voltak 6v6-hoz, és állandóan csak kerestem az embereket.Itt viszont nagyon jól megvan csinálva, gyakorlatilag megállás nélkül megy az akció mindig 6v6-ban is, jól meglettek csinálva a pályák, és kicsit gyorsabb is az egész játékmenet az exoskeletonnak köszönhetően, szóval ne aggódj, bőven elég itt a 6v6. De egyébként van egy mód /a Ground War/, amiben 9v9-ben lehet játszani. Ezen a módon minden pálya benne van, és vegyesen jönnek a Domation, Kill Confirmed és TDM módok benne. Én még nem próbáltam, mert a 6v6 is bőven elég szerintem, de van lehetőséged így 9v9-be is játszani. Azért a régi szép időket nem hozza vissza, amikor shipmenten több, mint 20v20-ba toltuk.
Az jó volt.
Van még róla képem is:
Amúgy az Advanced Warfare multija nagyon jó, hosszú évek óta ez az a CoD ami ismét le tud kötni, nagyon jól meg lett csinálva. Tegnap még nagyon laggoltam multiban, de ma valami javítást letöltött a Steam, és most tökéletesen megy a játék, és a töltési idő is nagyon kevés, kevesebb, mint a Ghosts-nál, és még jobban is megy.
Csak ajánlom mindenkinek, végre ismét egy jó CoD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest