Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MoRT2195

tag

válasz #04817664 #669 üzenetére

Először nekem is kevés volt a 6v6, mert az előző CoD-okban is ennyi volt, és ott is keveselltem, főleg a Ghosts-ban, ott baromi nagy pályák voltak 6v6-hoz, és állandóan csak kerestem az embereket.Itt viszont nagyon jól megvan csinálva, gyakorlatilag megállás nélkül megy az akció mindig 6v6-ban is, jól meglettek csinálva a pályák, és kicsit gyorsabb is az egész játékmenet az exoskeletonnak köszönhetően, szóval ne aggódj, bőven elég itt a 6v6. De egyébként van egy mód /a Ground War/, amiben 9v9-ben lehet játszani. Ezen a módon minden pálya benne van, és vegyesen jönnek a Domation, Kill Confirmed és TDM módok benne. Én még nem próbáltam, mert a 6v6 is bőven elég szerintem, de van lehetőséged így 9v9-be is játszani. Azért a régi szép időket nem hozza vissza, amikor shipmenten több, mint 20v20-ba toltuk. :D Az jó volt. :) Van még róla képem is:

Amúgy az Advanced Warfare multija nagyon jó, hosszú évek óta ez az a CoD ami ismét le tud kötni, nagyon jól meg lett csinálva. Tegnap még nagyon laggoltam multiban, de ma valami javítást letöltött a Steam, és most tökéletesen megy a játék, és a töltési idő is nagyon kevés, kevesebb, mint a Ghosts-nál, és még jobban is megy. :) Csak ajánlom mindenkinek, végre ismét egy jó CoD. :)

Új hozzászólás Aktív témák