- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
Casanova* #4875 üzenetére
Ahhoz az kell, hogy technikai oldalról minden rendben legyen és a csalókat is irtsák rendesen.
AW-vel nem lett volna semmi gond, ha sok játékos tudott volna rendesen játszani technikai gondok nélkül, és nem lett volna sok a csaló.... tulajdonképp ennyi a kulcsa annak, hogy megtartsák a játékosállományt.BO2 és WaW ami még legjobban tartja a játékosait, ott alig találkozni csalóval, nem tudom, hogy szórják ki őket, vagy csak szimplán nincs hozzájuk annyi hack, de a lényeg, hogy nincsenek.
-
laceszgamer
addikt
Grafikát minél jobban lehúzva tuti, hogy bőven meglesz vele a 60FPS. Gond igazából csak akkor van a CoD motorjával, ha minden fel van cibálva, akkor már irreálisan növekszik a gépigénye, legalábbis ha a folyamatos játék a cél.
A motor alapjai közel sem erre voltak tervezve, Ghosts volt az első aminél ez nagyon kiütközött. Nem lehetett rá mondani, hogy sokkal szebb lenne mint a BO2, a gépigénye mégis erősen megemelkedett.
Személy szerint már annak is örülni fogok, ha első nap menni fog minden simán, nem lesz semmi grafikai anomália, vagy allergia pár kártyára.
-
laceszgamer
addikt
Hát ezen a vonalon indulva elég kevés a különbség az összes multis FPS-t nézve, csak más a környezet, más fegyverek stb.
Amiből nagyon hiányoltam egy komolyabb multit az a Wolfenstein... abból elég hangulatos multit ki lehetett volna hozni, megfejelve fejlődéssel, feloldható kiegészítőkkel és kész. Szerintem...
-
laceszgamer
addikt
Igazán ideje volna már pedig. Már szerintem szinte mindenkinek a könyökén folyik ki, hogy ha multis FPS-t szeretne akkor vagy jelen vagy jövő, és nincs más. Kicsit a Star Warsban bízok, hogy nem tolják el, és végre hoz valami változatosságot, ami a játék környezetét illeti.
-
laceszgamer
addikt
GOndoltam letöltöm ujra, hátha van valami alapon, de, hogy ne legyen teljesen felesleges letölteni gondoltam rálesek a Steam statjaira, létezik, hogy annyira nem játszik vele senki, hogy a listára sem fért fel? BO2-t megtaláltam 5500 al és a WaW-t is 2500-al, viszont az AW listán sincs, pedig a lsita vége 1400 játékossal rendelkező játék.
-
laceszgamer
addikt
válasz
janinitez45 #4803 üzenetére
Nincs még.
-
laceszgamer
addikt
Én ma jutottam el oda hogy uninstall, helyette szépen CoD WaW és CS:GO, sajna cinkes hogy ennyire kihalt az egész PC-n, pedig még a két DLC-re kívéncsi elttem volna, de ezért már nem hagyom fenn,. max nézek roluk videót.
-
laceszgamer
addikt
Én asszem visszatéren a WaW-hoz, ott még mindig vannak sokan.
-
laceszgamer
addikt
válasz
#78687232 #4705 üzenetére
Egyáltalán azt nem értem minek kellett hozzányúlni. Jó mindig volt pár vérpisti aki a grafika miatt nyafogott... de közben ott a CS is, közel sem mondható szép játéknak és mégis mennyien tolják, mert mechanikailag jó.
CoD-nál is ez kellett volna hogy legyen a lényeg, az se zavart voltna ha végig úgy néz ki ahogy a CoD 2 mondjuk, csak menjen szépen és játékmenetileg legyen jó.Mondjuk annyira nem kéne panaszkodnom, mert megy AW is relative szépen, de az hogy játékos nincs az sajna megöli az egészet.
Hardpoint / DoM szinte esélytelen, Ascendance Mosh Pit szintugy, az éjjel TDM-re épp hogy sikerült találom lobbyt, pedig annyira nem is volt késő, 1 óra körül lehetett. Gondoltam kiprobálom az M1-et, ha már betették. -
laceszgamer
addikt
[PC] Improvements to frame rate.
Mai patch noteszából...
Valamit érezni? -
laceszgamer
addikt
válasz
MaesTroll #4679 üzenetére
Én is már csak hébe-hóba lesek fel épp ezért, amire szeretnék épp menni 99%, hogy pont nem lesz parti, a vicc, hogy például Ascendance Grapple-ra már este sincs lobby.
Már gondoltam rá, hogy minek foglalja a helyet egyáltalán, de ha már Season Pass megvan, a két DLC-t megvárom, megnézem, ha már megvan.
-
laceszgamer
addikt
Ujra startol ez a téma ?
-
laceszgamer
addikt
Az új DLC nem kicsit sikerült jobban mint az elöző. A pályák is jobbak illetve mintha kicsit csiszoltak is volna a játékon, érezhetően jobban futnak az új pályák. Hirtelenjébe régieket nem probáltam, hogy azok változtak-e.
-
laceszgamer
addikt
válasz
barack1997 #4284 üzenetére
Nem a fegyver a lényeg, mondjuk én PC-n tolom, valahogy arra jó volt az OHM hogy némi fun, de amúgy tértem vissza az AK12-höz. Tökéletes Em1 ellen, ASM ellen és OHM ellen is.
-
laceszgamer
addikt
válasz
barack1997 #4282 üzenetére
Mért az OHM hibája ez?
-
laceszgamer
addikt
válasz
wwenigma #4274 üzenetére
Szerintem amúgy független a konfigtól teljesen: Picit erősebb konfiggal futtatom a játékot és néha előfordulnak FPS droppok. Hiába maradt meg a 90 átlagban, de néha 1-2 másodpercre leesik elég rendesen, és ha ez épp rosszkor jön, akkor simán elég arra hogy valaki lekapjon, mert egyszerűen nem tudok mit csinálni. Ez benne az idegesítő.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Casanova* #4218 üzenetére
Nem tudom mit rongyoltak el rajta, de valamit nagyon, direkt néztem, CPU és a VGA-k kihasználtsága teljesen azonos mint patch előtt, erre érdekes mód most megnyekkenik az egész.
Nem tudom, hogy az EM1 féle nerf lehet-e az oka, mert valamit azzal maceráltak, hogy ne FPS függvénye legyen a sebzése, de akkor inkább már maradt volna úgy ahogy van. -
laceszgamer
addikt
Nos ez az OHM oltári erős lett. Nagyot sebez, pontos és mellé még távolra is visz... konkrétan míg ki nem fogy lehet vele kaszálni szó szerint.
Shoti módját még annyira nem próbálgattam, de szerintem az se lehet rossz.
Egyedül azt nem értem mit sikerült elrontaniuk, mert úgy nézem nem az FPS-el van gond, hanem néha a latency ugrál.... -
laceszgamer
addikt
Removed the frame rate link to the continuous fire of the EM1
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4137 üzenetére
Számodra ilyen, más számára más, ennyi a dolog kulcsa.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4135 üzenetére
Jó, totál felesleges, úgy se fogod érteni a dolgot. Igény mint olyan itt személyenként változik bármit teszel, és ha valakinek ez tetszik és igénye van rá, onnantól számára kellőképp " igényes " lesz hogy így fogalmazzak.
Nem attól lesz itt igényes egy játék mert évről évre két poligonnal többől áll egy karaktermodell vagy épp 400 helyett 401 fegyver kerül bele mind különböző hangeffekttel.
Azért ksézül iylen mert van rá igény, az emberek szeretnek vele játszani, és míg ez így lesz, hidd el, lesz újabb rész. -
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4133 üzenetére
Látom nem igazán érted: Mi az az igényesség ebben a helyzetben írd már le kérlek, milyen az igényes játék?
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4130 üzenetére
Amúgy az élet erről szól. Lehet élni kenyéren és vízen egy berendezés nélküli szobában... de akkor mi értelme az egésznek?
Játékok, édesség, alkohol és még sorolhatnám kilométer hosszan. Mind-mind azért léteznek mert van rá igény. CoD is egy csak a sok közül.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4128 üzenetére
Nem lehet viszonyítani, mért? Mert ha a részleteit nézzük, külön-külön a grafikát, hangokat stabilan lehet hasonlítani más játékokhoz, el lehet dönteni, ez vagy az a szebb, melyiknek jobb a hangzása és stb. Viszont ha egyben nézed onnantól a játékélményt csak mindenki önmaga tudja viszonyítani, hogy mennyire élvezte vagy sem. Hiába írja le bármelyik profi teszter, hogy márpedig ezt minden eddigi játéknál élvezte, ha Pistikének a szomszéd utcából egyszerűen nem tetszik.
Tehát nézzük, milyen alapon hasonlítsuk ami mindenki számára azonos eredménnyel fog végződni?
Ezért van az, hogy valahogy nem értem mikor valaki folyamatosan szid egy játékot. Nem tetszik neki ez egy dolog, de akkor mért megy vissza játszani? Márpedig ha visszamegy akkor mégis van valami ami tetszik benne, mert kényszerítve senki sincs. Ugyanúgy a vásárlásra sincs.
Ghosts nem tetszett nekem ahogy a BO1 sem. Még sincs egyik topicjában sem olyan kommentem ahol körbeszidtam, hogy jajj ez milyen rossz már.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4126 üzenetére
Tudod ez a kinek mi a semmi is elég erőteljesen relatív és az is, hogy kinek mit jelent, hogy igényes, főleg egy ilyen helyzetben mikor nincs semmi alap amihez stabilan lehetne hasonlítani.
Lehetne fejtegetni tovább, elég jó voltam filozófiából.
De valahogy nem érdekel túlzottan, ha nagyritkán összefutok csalóval azon sem húzom fel magam, annyit nem ér, akkor mért pont egy forum miatt idegeskednék. -
laceszgamer
addikt
válasz
BandiHUN #4123 üzenetére
Engem sem az zavar ha valakinek tetszik a régi, vélemény ok, leírtam én is a véleményem a fentebb említett részről mindenféle xarozás nélkül. Inkább csak az ami azért néha unalmas mikor ebben a topicban megy az így xar az AW úgy xar az AW.
Ha egyszer leírja egy ember az ok, ez a véleménye, tiszteletben tartjuk szerintem, viszont mikor 10 commenten keresztül miért xar az már úgy erős.Én csak azért nézem ezt a topicot hátha van valami info vagy téma amiről beszélgetni, de az esetek 90%-ban csak a fentebb említett kommentekkel találkozok.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4120 üzenetére
Tudom mi várható a kövi részekben mindig, ennek ellenére megveszem. A miértje pedig még mindig csak annyi: Szórakoztat.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #4117 üzenetére
Elárulok egy egyszerű titkot: Azért játszok mert szórakoztat...
Ha meg sekélyes és átlátszó, akkor őszintén minek vetted meg és minek játszol vele, merthogy játszol, ha pedig nem akkor honnan tudod mindezt? -
laceszgamer
addikt
válasz
wwenigma #4115 üzenetére
Hát akkor én lehet egy másik bolygón élek vagy csak másik játékkal játszok merthogy nálam az AW is tökéletesen fut minden téren.
Egyetlen technikai hibát amit fel tudok hozni az hogy a Defender eleje 5-10 másodpercig 30 FPS alatt megy, aztán felmegy a megszokottra onnantól sima a dolog.Lagcompot se veszem észre, hogy zavaróan beleszólna a dolgokba 99,9%-ban odamegy a golyó ahova szeretném, pedig extrém netem sincs hozzá.
-
laceszgamer
addikt
Mintha nem lenne totál mindegy, hogy mi van a régi részekkel.
AW tökéletesen élvezhető, és mintha ez lenne a lényege az egésznek.
Sokan jönnek, hogy lézer, ASM, Bal noob stb, de közben MW2 idején például arányaiban tízszer ennyien mentek G18-al meg tube al, mégis élveztük a játékot.
Csak azóta a CoD-ot szidni kell alapon megy a dolog. Ha kihoznák a következő részt olyan gépigénnyel, hogy egy P4-en is futna, mellé az AW-nál szebb grafikával, kismillió pályával és fegyverrel, akkor is lenne valaki aki lexarozá, mert a CoD az xar mint tudjuk. -
laceszgamer
addikt
Amúgy megint változott valamit a lézer? Prestige után unalmamban az előre készített classok közül kicsit lézereztem, de mintha sokkal gyorsabban ölne, vagy lehet csak nekem tűnik úgy, mert nagyon régen használtam.
-
laceszgamer
addikt
válasz
barack1997 #4052 üzenetére
2 dolcsi darabja /pill boxon.
-
laceszgamer
addikt
Márc 30 uj DLC Boxra, Ápr 30 többiek.
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz
wwenigma #3979 üzenetére
De azt még mindig nem értjük: A lényeg hogy nyerjünk, ok, akkor mért nem elég ha megvan a 2 bázis és védi 3-3 ember aztán kész? Ha erre van épkézláb és logikus magyarázat akkor mi vagyunk a hülyék.
Addig viszont míg ezzel segítjük a csapatot leginkább szerintem sokkal többet számít a nyerés szempontjából mintha futkároznánk foglalni.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #3974 üzenetére
De ha mondjuk van 2 pontunk a 3-ból, mért menjünk a 3. felé is? 2-vel nyerjük a meccset a 3. befoglalásával meg csak a meglévő 2-t kockáztatjuk.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel #3972 üzenetére
Pár kommentel feljebb taglaltuk pont, hogy nem abból áll csak a dolog, hogy pontot foglalni, hanem meg is kell tartani.
Tényleg az lett volna a jó módszer, ha nem a foglalás adja a pontot hanem a emgtartott idő, akkor kicsit jobban összponttosítanának rá az emberek és nem lenne rögtön camper az aki igyekszik védeni a pontot. -
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz
wwenigma #3963 üzenetére
De Dominationnak mintha félig az lenne az értelme hogy védekezni is kéne, nos én ezt máshogy nem tudom elképzelni, minthogy a pontok környékét figyelem és védem. Aztán hogy most scorestreakkel vagy épp fegyverrel az más kérdés. De az tuti nem vezet célra ha elhagyom a pontot és megyek semleges területre harcolni vagy másik bázist foglalni, mert csak elfoglalják a mienket.
WoW-ban is Domination tipusu BG-ken ez szokott a legtöbb meccs veszte lenni. Hiába állunk biztosra mondjuk 3 mal az 5 bázisbol, de mennek inkább foglalni és senki sem akarja őrizni a meglevőket = ellen vigan betekeri.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Casanova* #3944 üzenetére
Én csak azt nem értem minek ezen rugózni? Játsszon mindenki azon amin akar aztán kész, bár másik oldalról azt se értem minek bejelenteni, hogy már megint mekkora csaló? Report rá aztán kész, vagy csinálnak vele valamit vagy nem.
Meg nem kötelező vele bennmaradni, ki lehet lépni, go másik meccsre és máris nem idegesít. -
laceszgamer
addikt
Hehe, ez de jó volt, Detroit DOM, 64-0 anélkül, hogy egy lövés kiment volna fegyverből.
Aerial - UAV - Bombing - Assault és ez körbe-körbe -
laceszgamer
addikt
Csináltak valamit a lézerrel vagy csak véletlen?
Hardpointon szó szerint 2 ember nem használna, egyik én voltam a másik egy csapattársam, mindenki más lézerrel. -
laceszgamer
addikt
Na nálam a lista: Sideshow - Drift - Core - Urban.
Sideshow magáért beszél, kellemes map lett.
Drift esetében inkább a design és a téma miatt kapta a második helyet.
Core jól játszható viszont elég sivár a környezet.
Urban valahogy itt nem áll össze a kép, és szerintem kicsit túl kicsi is. -
laceszgamer
addikt
válasz
birorichard #3833 üzenetére
Mert más játék más?
-
laceszgamer
addikt
Bohocos map valami oltári.
Warbirddel mit lehet ott alkotni.
Sima automata madárka arat rendesen, egy DOM alatt csinált 101 killt.
-
laceszgamer
addikt
Nekem kerek 6GB-ot tölt le, csak azt nem tudom 7-kor mért nem kezdte el magától...
-
laceszgamer
addikt
Ezt bírom mikor valaki jobban tudja, hogy a másiknak mi éri meg vagy mit élvez... ha valaki megveszi azért, hogy felakassza a kocsiban a visszapillantóra? Megteheti, ha ez örömet okoz neki.
Én ma játszottam vagy hat órát AW-vel, élveztem. Ennél több valahogy nem kell, felőlem is csalhat Pistike, ha annyira feltűnően teszi, maximum leavelek, megyek másik kört, nem igazán hat meg, hadd csinálja ha akarja.
-
laceszgamer
addikt
Márc 3 ig lesz dupla XP?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest