Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
A Codexxel lehet multizni?
Win 8.1 alatt a Szóló játék megy de a multiból kidob...
Nincs olyan alkalmazás telepítve amely megnyitná ezt...steam itt mi lehet a hiba?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok félszemmel követem de nem értem.
Mi ez az xp mod lehet fejleszteni az emberemet ruházattal és fegyverrel ? És az xp-ét vásárolni kell vagy nekem kell szereznem játék közben?
Ezt csak multiba lehet használni? Vagy sima egyjátékos módban is?
Esetleg multi beállításról tud valaki egy linket küldeni?
-
Angel2014
addikt
válasz
#08754432 #2996 üzenetére
Speciális rendszerbeállításnál a speciális fülön tudod beállítani.
Biztos jó az a vinyó? A biosban AHCI-ben fut? Én mire gondolok esetleg egy rossz vagy rosszul felflashet bios is okozhatja sőt egy nyitott bios is amiben esetleg kikapcsolod a proci magjait stb stb...
Én erősen a winyó vagy a biosban a proci körül gyanakszom.És csak a játéknál csinálja másnál nem ?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok ! Magyarosítás létezik már rá?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok nekem segíteni,hogy mi a nyavalyába akadtam el a 15. pályán?
[link] itt járok a 9. perc környékén nincs már kire lőni legalábbis nem vettem észre , a társam áll egy helyben és folyton ezt írja ki:
you failed to prevent the missile launch.....
Nem sikerült a rakéta indítást megakadályozni.
Egyszerűen 3. napja nem bírok tovább menni.
-
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Nem tudnátok abban segíteni a 2. pályánál az akadály résznél amikor a gránátot kell dobni , itt nem tudok tovább menni , smart részre kéne állítani a gránátot hogy repüljön ezt hogy kell csinálni?
Itt a 17. percnél lehet látni de nem sikerül...
Szia WWenigma te itt is nagy mester vagy , nem csak az alca oldalon
akkor azért vagy eltűnve egy ideje onnan
Tényleg Bagyusz hogy áll a rommal mert őt sem lehet látni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest