- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
xrace77 #4880 üzenetére
Lassan már úgyis mindegy,és utálom is az ilyet,ennél csak a free hétvége a rosszabb,mert bevonz minden csalót...
Nekem most fut a Master Prestige 10 fele,ez még kábé meglesz,de jövő hétvégétől itt az új rész.Megint nem sikerült kimaxolniBár nem is értem azokat a kockákat.Én is sokat tolok bele hétvégénként,topban végzek mindig,most éppen lőttem egy kört top1-ként,csak felugrottam a péntek esti dínomdánom előtt...
Bár nem is ad sokat.
Csak abban bízom,hogy végre a BO3 elhozza azt,hogy kimaxolva egyszer is meglesz minden,és tényleg max plusz slotok,akármi felesleges dolog jön.Utálom ezt a "kötelező" szintezősdit.Legalább lenne megcsinálva úgy,hogy megyek,kimaxolok,de az xp gyűlik tovább,és majd eldöntöm,mikor váltok prestige-(eke)t,de az elért xp-m alapján.Utálom a rohadt reseteket(abból is azt,hogy törlődik az összes profil,ki a fene emlékszik 10féle fegyókombinációra utána?bukták a jól belakott slotok,lenne inkább meg,de tegyen egy x-et azokra,amik még nem használhatók,de külömben is 25 prestige reset után mi a fene ne lenne feloldva,ami ér AKÁRMIT is?),és hogy a challenge-eket nem lehet csinálni,mert minden nullázódik.AW-nál is csak a master prestige-ben,15prestige után jut az ember oda,hogy nem veszik el VÉGRE minden,bár ígyis bebukós pár félkész dolog.
Milyen jó is volt a cod4...2 hét alatt megvolt átlagos lelkesedéssel a max,1 hónap alatt a kedvencekre a piros camo,utána tologattam a goldot,HA kedvem volt,de csak esztétika.De 2 hét után fullosan játszhatott az ember átlagban és kész,nem volt,hogy ez nincs meg,az nincs meg,meg most ez nem esik a rohadt ládából,mint most...
Azt is b...ák meg.Jött 5 újféle fegyver.Én barom vettem Season passt.Erre mi van?5 féle Blunderblussom,az STG44,AK,stb-ből pedig nem hajlandó esni semmi se,4 fegyón ott a lakat...Közben a map kétharmada ezekkel szaladgál.
Erre nincs valami trükk?Egyszerűen nem akarom elhinni,hogy semmi nem esik...próbáltam mástól elszedni és ölni velük,próbáltam az adott osztállyal sokat lőni,avagy próbáltam elkerülni,még profilba se tenni,mert snipert is annyit dobott,mint a fene,miközben 3 killem volt összesen mindenféle sniper riflével,erre most mi van?Az egyszem Legendary rózsaszín fegyóm...egy SVO
Még jó,hogy ironsighttal megtetszett aztán...shotival is az volt a tapasztalat,amit jól forgattam,hogy amíg lődöztem vele,nem kaptam...párezer killt összelőttem kommerszekkel.Aztán ahogy átálltam másra,kidobta szépen az Elite-eket...de most nem múkodik ez a trükk se.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
xrace77 #4778 üzenetére
Minek?
Steamcharts.com -
BandiHUN
veterán
válasz
xrace77 #4720 üzenetére
A Carnavale sisakja poén
A többi,hááát...
Én kisérleteztem a spéci elit cuccokkal.Mit ér el az ember?Kiszúrják bárhol,főleg egy psychedelic exoban.
Nem véletlen,hogy a legtöbb legalább néha kemper szürkébe öltözik és kész.
Csillivilli cuccban mindig beszoptam még a nyerésreálló bevédek kempet is.
Miközben a kis szürke mellettem hullábabújik,és öl 10-eket egy jó helyen.Agyonöltözködni csak a tényleg MINDIG mozgásban levő SMG rushernek éri meg.
Aki már meg-megáll,vagy megy pontot foglalni egyedül is,x szürke hulla közé befekve szivárványszinűen DOM-on,csak megszívja.
És ráadásul a random esős dolgok megint nem érnek semmit e-fütyiben se,mert nem kell érte semmi konkrétum.Kötnék feladatokhoz...
Épp elég baj,hogy alig számít,hogy valaki ebben-abban jól tolja,vagy ilyen-olyan exkluzív megmozdulásért szerez valami jóságot. -
BandiHUN
veterán
válasz
xrace77 #4709 üzenetére
Hát ja,annyira gáz van,hogy az első mappackot és az Atlas Gorge-t megkapta mindenki...de így se rúg labdába.
Jó az egyedi nagy ágyús killstreak reward is,igazából nem is értem,miért nincs minden mapon ilyen egyedi cucc,és a páron,amin van,legalább kapott volna mindegyik valami archivementet,medált,mittudomén lősz az ágyúval 10-et,vagy pl.a teraszon sniper drónnal 1 körben...+valami "mapratervezett" szett,amit meg lehetne szerezni random,egyenként.
Lehetne mondani,hogy morgok,ha nem próbáltam volna ma reggel MINDENFÉLE játékmódban indulásképes lobbit találni...szombat ESTE réven most földhözragadtabb örömök várnak,mint a gémelés,de eddig reggel is lehetett 1-1 csörtét letolni kávé helyett.
Ennyit tett a free xp,az ez előtti update pedig valamit megkönnyített a csalóknak,mert utána lepték el a játékot.
Komolyan mondom,hogy hányinger,várok 20percet egy DOM meccsre,hogy aztán egy killstreak nélküli 79:11-es ügyesgyerek a maradék reményem is sárba döngölje..
Ma hívtak masszívan a klántagok is,még velük se volt kedvem a reggeli után tolni... -
BandiHUN
veterán
válasz
xrace77 #4481 üzenetére
Megerőltették magukat,mehetett volna hétvégén is.Persze a reggeli dolgok miatt azt mondom,hogy lehet jobb is,ha csak 1napos volt,legalább lehet majd estétől rendesen játszani.Végülis alapvetően pár prestige után úgyis ki van nyitva,ami kell,és egy csalós körben duplázva nem jön sokkal több,mint egy normálban csaló nélkül...
Ráadásul csupa olyan emberkék tolták be az okosságokat,akik nem ismerősek.Olyan kevesen vagyunk,hogy reggel majdhogynem köszönni lehet a régi ismerősöknek,nap mint nap együtt/egymás ellen toljuk.És persze a fele ruszki.Olcsó gém,tönkrevágják a lobbit,mert felmegy a lagkomp,csal,maxos ruhában vigorog pár prestige-vel,de Őt ne bántsa már senki...
Olyan holmikban feszítenek,amit még meg se kaphattak volna,lásd a 15.prestige fölött kapós cuccok,rajta a full szett,és pr7...no comment. -
BandiHUN
veterán
válasz
xrace77 #4383 üzenetére
Szerintem nem kell a flak jacket.
Mivel mindig van fent extra UAV,az exo ping felesleges,gyönyörűen ki lehet védeni az exo shielddel a robbanószerek hatását és a pontra benyomuló se nagyon tud mit kezdeni,lő,közeledik,egy csapás leütni a pajzzsal.Jobb,mint a flak,mert gránátból azért sok akad,2 ellen már nem elég,de a shielddel én simán túlélek neked 5 gránátot,és közben még lelőni sem tudnak szemből.Akkoris jó,ha az ellen a ponttal szemben sentry-t pakolt le,és hiába nem látna,ha vezérli,akkor leszedne.Bemegy az ember pajzzsal,lövik,nem értik mi van,a többinek addig van ideje kiiktatni a sentry-t,vagy a támadót.Az épp elfoglalás előtti gránátok ellen ifejezetten jó,esetleg beugróltól,nálam nélküle "mindig egy kicsi hiányzott",de igy tudom vinni a pontot,mégha utána 3an szakadnak is a nyakamba,de ad időt az erősitésre,és a pontot is zsebeli ugye az ember,ráadásul a pajzssal felfogott támadásért,lövésért megintcsak pont jár(crowd control medál)
Low profile persze alap
Hover nyilt téren még gond is lehet,mert azért sokan NEM felejtenek el felnézni,és akkor lebegve kampec.Nem is beszélve a távolabbi potyalesőkről...persze játékmódfüggő,én eleve nem sokat mozgok a földön,csak pontközelben. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xrace77 #3809 üzenetére
Jahh elso egy szep nagy patch, hatha mostmar nem akad az a két-három map ami xar volt..... utana meg az 5,3GB sitttysutty lejön, mingya inditom mielott baratne hazaer.
Fixed a rare issue where players would spawn without a gun.
Ilyenem volt, kellemetlen.Fegyóbalanszok: Kellemetlen egyik masik, feleslegesnek erzem...
-
BandiHUN
veterán
válasz
xrace77 #3730 üzenetére
Voltam fent,vannak is jócskán aimbotterek.Vicc,ami ma megy,el is ment a kedvem,pedig rászántam magam megint egy prestige ugrásra,végülis kilettek az arany camók,amire akartam...egyébként szerencsére nem nullázódik a camo challenge,ergo a különlegesebb dolgokra hajthatok tovább.
Csak már nem tudok mit unlockolni,mert az alapfelszerelés már 3 prestige-el ezelőtt megvolt,kiegeket meg ugye nem lehet,egyedül azt újra kell mindig csinálni...
De lestem én is,hogy mi ez a dupla xp,hát akkor ne maradjunk le róla,a hétvége is jön,úgyis megint feldobom magam 50-re...
Csak ne lenne a játék ilyen.Irtó mákos csókákkal van tele a legtöbb lobbi.És ez nem próság,amikor jön az übercsávó,nálam kisebb prestige-el,látszik,hogy csak kóvályog a mapon az út közepén HC-n,de bezzeg belő bevédve már a sarokról...Aztán látom,hogy betolja a 180fokot,és leszed mögötte is két ipsét.Na nemá...
De ha neki ez a jó...én szedegetem a többi tizenakárhány ellent,elkerülöm,jóvan',béke van.Szerencsére nem a durva aimot tolják.Objektívában meg becumizzák,megy a killstreak,csak hullanak ezek is.
Oszt' mit ér a 2-es K/D-jével nulla capture-vel elsőként,vesztesen? -
BandiHUN
veterán
válasz
xrace77 #3135 üzenetére
Én nem értem,miért kell a HC-t egyáltalán korlátozni? Régen a HC szerót simán megcsinálta az ember pl.60% életerővel,display off és kész,pl.a cod5-ben nem volt HC,és saját gyártású szeróm tömve volt,mert milyen jól össze tudtam lőni az életerőt-sebzést HC-ra.
Egyébként én pl.lénjyegében már csak HC-n játszok jópár rész óta.Minden öl hamar,kell ész,nincs radar,csak ha uav van,és az embernek figyelni kell a tárra és a csapatsebzésre.No meg itt a lézer HC-ban elég vacak,hacsak nem a host tolja be,mert golyós fegyóból 2 golyó is elég testre,simán kilőhetők a jedi homók.
Hátránya,hogy ilyen bombázás vagy granyólövöldözős kedv felejtős,mert hamar megvan a kick teamkillért,és azért sokan jönnek a simából,és ugranak be pl.zárt helyre,ahová előreküld az ember egy gránátot,és hopp,2 teamkill+1 killJaés a kick=mintha kilépne az ember,bónusz pont bukó,és egy DOM-on simán ledurrantja az ember 1-1 csapattársát csak a sarkon,mert pörög a gém.Legjobb köreimet bukom be mindig,mert ha agressziv az ember,óhatatlan 1-1 TK,aztán behiv valamit...
Ennél is szebb,amikor az ember pontot foglal,erre jön a társ,és persze levegőből úgy gondolja,hogy "beugrik".
Egyébként ezt se értem,régi részekben reflected volt a teamkill HC-n,annyit sebeztél magadon,ami a csapattársba ment volna,az meg észre se vette.Ok,cumi volt az is,de nem járt kick,és igenis érdemes volt elengedni 1-1 bombázást a saját halálért,de cserébe pl.4 pontfoglalót legyakva.Most meg 1 rossz gránát,és már kivül is vagy a meccsből,mert körönként 3 TK és kick.Jaés az AI-ra tett gépágyú,stb is sorozza ám az ellent,és mindig belefut valami p...cs...
-
BandiHUN
veterán
válasz
xrace77 #2790 üzenetére
Namármost a szar gépem miatt én HC-zok...ha valaki a laggban puskacsővégre kerül,szopjon már
Értem
Ja HC-ben annyi könnyítés van,hogy a csappattársat kijelezze névvel,stb,csak az ellen ismeretlen.
Volt olyan rész,amikor még nem volt camo,hogy ez se volt.Gondolj bele,hogy zajlott egy DOM...20 kill az elején és legalább 10 sorryVagyis ott is látni a barátot,és egyébként a baráti cuccokat is.
Annó majd agyf@szt kaptam,hogy lerakom a sentry-t,megyek védeni,erre az utánam jövő barom szétkéseli,mert semminek nem volt jeleItt a baráti megjelenik névvel/jellel,ha rá nézel...a hülyék ellen persze semmi se véd,sokat foglalok dom-on,a harmada halálom az,hogy a mögöttem jövő seggfejnek a csapatból viszket a keze a ravaszon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest