- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ron8
senior tag
válasz
laceszgamer #4926 üzenetére
Értem. Akkor lehet maradok a BlackOps2nél vagy talán a 3-nál... Köszi
-
4264adam
veterán
válasz
laceszgamer #4889 üzenetére
2007 óta szinte napi szinten van cod 4 multi legalább egy olyan típus lehetne, örülnék a magyar servereknek cod 4 mai napig jól látogatókkal rendelkezik csalók gyorsan bannt kapnak
Szokásos steam 33%kedvezmény is elég jó lenne
-
4264adam
veterán
válasz
laceszgamer #4887 üzenetére
Sajnos nem akarok még most 12k-t adni érte
, lehet megvárom a karácsonyi kedvezményeket 7-8-9k-ért.
Az AW ugye 5k
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #4854 üzenetére
Az új Doom bíztató,szép lesz,érdekes lesz,a multi sem tűnt elsőre rossznak,csak ott ugye a klasszikus TDM és FFA mellé nem tudom,mit találnak ki,és milyen extrák,fegyverek,fejlődés,perkek kerülnek be.No,az várós lenne egy CoD-szerű multival.Sajnos csak március...plusz ott ugye mivel rétegjáték jobban,érdemes megvárni,hogy startol a multi,és mennyien lesznek,nehogy 3 hónap múlva kongjon az ürességtől,így nem rendelem elő.
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #4851 üzenetére
Kapsz egy Star Wars skines BF4-et.Élethű hangok,sugárpisztoly,a helit nem a rotor,hanem a franc tudja,mi tartja fent,lebegő tankok...talán még lépegetők is lesznek?
Meg Luke dobál medkitet,Darth Wader lőszert
A CoD4 idejében egy ingyenes modként jött ki a Star Wars,és Mos Eisley,stb.utcáin lehetett lődözni egymást...én kábé azt várom attól a gémtől,mint a Hardline-től.Bukást.Az eredeti Battlefrontokat szerettem.. -
boogie84
veterán
válasz
laceszgamer #4851 üzenetére
"ami a játék környezetét illeti."
Pont ez az ami nem változik. Ugyan az, csak a pályák lesznek mások. Na meg a fegyverek.
-
xrace77
tag
válasz
laceszgamer #4809 üzenetére
Igen. Ennyi volt a játékban.Már csak a kibaszott orosz csalók és a sima csalók maradtak.
Amúgy pár hete/hónapja elég családias lett a játék, szinte mindenkit név szerint ismerek már.
Délelőtt összerakott színtiszta oroszokkal, ráadásként a host valahol Vlagyivosztok közelében, vagy a tajga közepén lehetett. Élvezetes 1 perc volt.
-
janinitez45
tag
válasz
laceszgamer #4805 üzenetére
Köszönöm !
-
Maestr0
tag
válasz
laceszgamer #4799 üzenetére
De legjobb tudomásom szerint 15 után megmaradnak a a fegyver attachmentek, már nem kell újra megszerezni őket
Cserébe hosszabb ideig tart egy prestige, mert a challange-ek nem resetelődnek.
Jó lett volna egy olyan opció, hogy prestige után, amikor választhatsz, hogy mit szeretnél unlockolni, lehetett volna olyan opció, hogy fegyver attachment unlock, akár csak 1 fegyverre is.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #4759 üzenetére
Semmi változás nem lesz, míg a konzol az elsődleges platform. A CoD-ba leginkább bérelhető szerver kellene, de az meg sosem lesz, mert leragadni mindenki egy-egy résznél. Na mindegy.
-
xrace77
tag
válasz
laceszgamer #4755 üzenetére
Pár napig, hétig (?) lesz játékos, után csak akkor ha bekerül a rendes rotációba és nem fogynak el addig a maradék játékosok.
Compound messze a legjobb pálya a 4 közül.
Skyrise (MW2-es Highrise remakejeanno nagyon szerettem, most jó újra játszani, exo miatt nagyobb a szabadság )
Parliament nem rossz, de semmi extra.
Kremlin nagy, igazi campers' paradise pálya. Sniper fegyverek maxolására jó lesz. -
törölt tag
válasz
laceszgamer #4752 üzenetére
Ugyanez, áttértem a fostos CS:GO-ra. Pedig rühellem.
-
glspeter1
őstag
válasz
laceszgamer #4713 üzenetére
BO2-vel is elég sokan tolják és meglepően jó még mindig.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #4706 üzenetére
Csak egy másik motort kéne választaniuk. Igazából pont a CoD készítőinek van tele a zsebe pénzzel, HA akarnák, már másik motort (nem kell saját sem, van bőven a piacon), rendes szervereket raknak alá.
-
shotika
őstag
válasz
laceszgamer #4682 üzenetére
Határozottan jobb lett, de még mindig határozottan szar!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #4682 üzenetére
Nem hiszem el... 1,1GB.... ugyse javult ez semmit.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #4568 üzenetére
Áhh, 500-an kb, de jo meccseket lehet tolni. RepZ-et tudom még ajanlani, ott is sokan toljak. (errol max PÜ-ben tudok beszelni ^^)
sz.atesz89: nem kell ujratenni, csak varni. :/
Raktam fel egy videot, erdekelne hogy mi ez a hang. Olyan mint a Drone amit le lehet rakni, csak itt nem volt semmi ilyen... es ezt tolta egesz meccs alatt amikor kozel kerultem hozza...
-
Télapó_
tag
válasz
laceszgamer #4417 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, de elmehetnének oda ahova gondolom.
Win 8.1 van fent. -
shotika
őstag
válasz
laceszgamer #4329 üzenetére
Ak12, wh uav+ system hack + warbird - de geci nagy volt, első félidőben lehetett olyan 45/0 (pontosan nem tudom, de azt igen, hogy nem is haltam meg). OHM meg AE4 ide vagy oda, de az Ak12 még mindig a legbrutálisabb közelre-távolra. (mondjuk szívesen tolnám azokkal is, de tuti nem veszem meg a dlc-t, amíg ilyen horror áron van, és amíg ilyen szarul fut a játék.)
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #4285 üzenetére
HC-n gázabb az Ohm,mint ahogy az AE4 is,mert 1 sugát öl,miközben golyóból kell a 2-3-4,és fejre se elég egy semmivel,csak sniperrel ezt a 2 szutykot leszámítva!
-
barack1997
senior tag
válasz
laceszgamer #4283 üzenetére
Mert konkrétan annyira op, hogy az hihetetlen. Egyszerűen tűzpárbajban mindig az OHM-os darál le, nagyon szemtől szembe nincs esélyem ellene, most pedig szinte mindenki azzal nyomja. Most dobott egy ASM1 Reckless-t, talán ez a legjobb fegyverem a játékban, remélem jobb lesz.
-
shotika
őstag
válasz
laceszgamer #4278 üzenetére
Ja, ez igaz, de nem tökmind1? Írhattam volna másképp is, a lényegen nem változtat.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #4275 üzenetére
Nekem 2 masodpercenként van 90fps-em.
-
noby
aktív tag
válasz
laceszgamer #4265 üzenetére
nem semmi köszi a választ
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #4240 üzenetére
de ha elszúrtak valamit,akkor az összes mapon szar kell legyen. nem? fene tudja!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #4219 üzenetére
Nekem nem valtozott, kicsit talan javult. Legutolso beta Win10 driver van fenn. (win8.1 alatt) Beallitasokat nezzetek at szvsz.
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #4203 üzenetére
haveroknak is kevesebb lett az fps. wwenigma: volt cfg törlés,minden. minden low-off, így is nagyon kevés az fps. komolyan a kibaszott pc-be belevág a f@szom. -.-
-
bobooo
addikt
válasz
laceszgamer #4197 üzenetére
Igen.
Season Pass-osok megkapják előbb mindig a DLC fegyót.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #4194 üzenetére
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #4171 üzenetére
Pont ezt mondtam én is,reggel jó volt a csapat,2 pontot vittünk stabilan,olyanom volt,hogy végig assaultoztam a maradékot...néha lehet az ember önző,főleg ha care package-ből jókat is fog még mellé.
Nagyon nem mindegy,hogy az ember pl.potyára vagy nyert ügyben feleslegesen löveti le magát.
Én,ha olyan,és épp esett ,túl jó vagy túl gáz körben pl.simán elsütöm a kapott recon drone-ot is...ha szopunk,azért,ha nyerős,azért belefér némi support.Mondom középút.Énnekem is volt már ilyen 10/38 köröm is,mert végig küszködtem az objektivával,miközben senki nem segitett...hát nem érte meg.Arra már tényleg alig jött xp.Tény,valahol nézni kell a saját érdekeket is.Pl.simán bekempelni veszett ügyben is,ha úgyis "feladta" a csapat csúnyán,egyedül küzdeni általában ritka gáz kört hoz top1-el a csapatban is,avagy menni abálva védeni,ha épp alázós a kör,legalább gyűlnek a fegyóra ki a cuccosok/előkap az ember egy ritkábban használt profilt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #4171 üzenetére
Mert nem azt csinalja... Es most majd jon azzal hogy nem fog megallni a dronnal a pont felett inkabb megelozi hogy odamenjenek... Azaz only TDM.
Ha meg nem killstreak akkor only lezer...valahol nagyon-nagyon tavol a tamadando/vedendo ponttol...
MaesTroll: FYI uplink. Ha 2 ember kempel a mi oldalunkon - bocsanat, nem kempel hanem VÉD - te egy masikkal mesz TDMezni - bocsanat, nem tdm hanem megakadalyozni hogy kijojjenek - en meg a valahogy megis kiszivargo ellen altal el vagyok pusztitva folyamatosan akik mellesleg csalnak es folyamatosan hozzak a pontokat, akkor ideges leszek.
Ja csalas. Gondolom eszrevetted hogy server shutdown volt azon a mapon felido utan...az meg nincs magatol.
-
RMZ250
senior tag
válasz
laceszgamer #4146 üzenetére
A fegyó megvan-működik. A szkineket nemtom használni.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #4138 üzenetére
Teljes egészében egyetértek.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #4136 üzenetére
Ez nem magyarázat. Senki nem vár tőle 526 fegyvert, 22. századi grafikát. Csak ne legyünk mindent elfogyasztó sertések, mindegy mit is tesznek elénk COD gyanánt. Az eggyel fentebbi hozzászólásomban szerintem elmagyaráztam mi a baj a játékkal.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #4134 üzenetére
Igény? Nem akarok wikipediás linkekkel élni. Szórakozni értelmesen is lehet, mégha az önismétlő, mégha az helyenként lineáris is, néha unalomba, közhelybe forduló. A lényeg, hogy ne adjuk alább évről-évre a mércét. És ne fogadjuk el, amit hamis prédikátorok piedesztálra emelve elénk tesznek tálcán, pusztán haszonszerzés gyanánt, megtévesztésként, látszólag eredetiként tálalva.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #4132 üzenetére
Hja, "igény", torzítva az igényteleneknek, még erőfeszítésbe sem kerül, hama-gyorsan összecsapunk valamit. Olyan átlátszó pedig ez az egész, nincs is firtatni mit.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #4127 üzenetére
Miért is nincs alap (amikor van), amihez lehetne hasonlítani? Ezt nem értem, magyarázd meg kérlek..
Lorenzo9: válasszak, mit, hol az alternatíva, hol?
Hol van az ami COD!? Ennek csak az a címe. Sajnálom.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #4124 üzenetére
Vajon miért? De tiszteletben tartom én is a véleményed. Élvezd!
Sajnos én nem tudom élvezni a semmit. Vesszőparipám a gyenge, és évről évre egyre gyengébb, tartós, profit orientált, semmitmondó önismétlés.
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #4124 üzenetére
Na ja.Látod ez olyan,mint amikor valaki bevágja,hogy nincs drop,és béna az is,ami van,én meg beteszem a 3 elite-es reggeli dropomat,és hogy mellé még esett vagy 4 láda 2 óra alatt
irtam is,hogy ki kell érdemelni féligmeddig.
De parttalan ez.Mondom.
Élvezzük,játsszunk és kész,kellemes headshotban gazdag hétvégét mindeninek!Most amúgy mit lehet erre mondani?
Jobb lenne a gémről beszélni,meg kinek milyen loadout vált be,milyen módhoz,milyen extra esett,melyik fegyóvari jó és melyik placebó,kinek pottyant valami extra ruha,akármi...
De hát ezért vergűdök én is ezzel a sárga fénylős exo-val most is,mert érdekel,de látszik,hogy rohadtul nem érdekli a játék egyik embert se mélyebben,aki feljön.MaesTroll pl. kivétel,jól is tolja.
De nem véletlen,hogy nekem is magyar,de a PH-tól független klán jött szembe,mert játszani sincs kivel.
Szerencsére rendes és korombeli,30+ embereket ismertem meg,akik mellesleg lazák,jól tolják,jó a kláneredmény,de nem térünk el annyira,hogy ne vigyek néha kör top1-eket is közös meccsen
Sajnos vége már a PH-s brigádosdinak.Aki jön,az is csak sir itt.
De nekem akkoris bejön ez a rész -
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #4118 üzenetére
Érdekes,én is élvezem ezt a hulladékot,a gépem se ér összesen egy százast...valamit mi elcsesztünk
Nomeg a régebbi részektől is simán váltam meg,van,amitől könnyebben,van,amitől nehezebben...Dehát lassan megint jön egy generáció,aki megreked a múltban,mint annó a cod2-vel és a CS1.6-tal,ez nem is gond,de szerintem nem gáz az,hogy van,aki halad és az aktuális dolgok tetszenek neki...
A régi telóm is tetszett,de lecseréltem,nem adtam el,de RÉGI...fényévekkel veri az új,ha melléteszem.csak azért a párhuzam,mert pont telófronton ragadnak meg ugyanigy egyesek évekre.
Tök mindegy,ki miért nosztalgiázik,DE ne legyen már fikaalap,hogy nekem az is tetszik,ami most van.
Jópár régi exem is tetszik még,de mégiscsak a zasszonyt húzogatom,és közben nem arra gondolok,hogy a 10évvel ez előtti exem milyen volt 10 éve,mert tudom,most milyen...és jött más helyette,ami MOST IS tetszik.
Parttalan vita.Egyébként akinek ez nem teszik,az nyugodtan koptathatja az előzmények kihalt topicjait
Itt mi elvagyunk ezzel a gémmel jobbára. -
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #4118 üzenetére
Mivel az MW3 óta minden évben bízok benne, hogy nem egy darab műanyagot kapok: átverésként, ajándékba.
Sajnos nem tudok megenni minden maszlagot. És irigyellek, istenbizony. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #4116 üzenetére
I7-4790K + R9 290X
300 rongyos gépen csodálkozol? Ez nem normalis... lagcomp meg ponthogy a gyengébb netet részesíti előnyben. Defender teljesen jatszhatatlan nekem, Riot ugy ahogy megy, a vulkanos meg, szinten elmegy. Többi map jobb...
Mindezektől fuggetlenül nem egyszer gondoltam mar arra hogy kiöregedtem ebből, aztan tolok egyet egy normalisabb epizoddal es kiderul hogy nem velem van baj.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #4116 üzenetére
De legalább azok közé tartozol akiknek minden mindegy, fusson a játék és legyen COD a neve, mindegy mennyire sekélyes, mindegy mennyire átlátszó, mindegy mekkora nulla, de legalább COD. Ugye a következő is tetszeni fog, mindegy milyen lesz.. Miattatok él még ez a sorozat.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #4114 üzenetére
Bár igy lenne. Hulladék. BO1 telibeorrbaszájbaalázza jatszhatosag szempontjabol. Erdekes hogy megyek benne egy kort es kiderul hogy nem en oregedtem ki az FPS-bol, mert akkor abba is balf*sznak kene lennem. Ja bocs, nincs lagcomp. Dediszeron a csalo is ki van bannolva... erdekes ott van reflexem...
-
shotika
őstag
válasz
laceszgamer #4071 üzenetére
De vmi akkor se oké. Ha Bo2-t betolom, reccenéstelenül megy, ha meg ezt, akkor azt érzem, hogy kissé darabos a multiplayer. Hiába 90 fps-t ír a fraps, vmi akkor se oké. Azt nekem senki ne mondja, hogy egy új videokártyával, R9 270-el, ilyennek kell lennie. (a jelenlegi gépzabáló király, Shadow of Mordor tükörsimán fut)
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #4071 üzenetére
defender nvidiával is szar, na meg a dlc shideshow is
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #4055 üzenetére
Prestige után se kell várnod a classokkal,rögtön újra lehet csinálni a profilokat azokkal,amit alapból lehet/a prestige-ek után megnyitottál...
Ennyiből nem szerencsés éles meccs alatt váltani.
Mondjuk nem értem,minek is,régen kellett asszem' level 5,hogy saját profilt csinálj,most rögtön lehet,akkor csak vegye el azokat,amiket nem lehet használni.
Mindig a frász kerülget,hogy lehet újra csinálgatni mindentMármint nem az attachmentek,mert az főleg HC-n nem gáz,hanem hogy bukó az összes profil.Maradna inkább ott foghíjasan,majd visszaszerzem,ami kell pár kör alatt,mert már rég kinyitottam véglegesre,amit használok...
-
MaesTroll
tag
válasz
laceszgamer #4055 üzenetére
Sztem nem változott, kezdetektől OP. Én azért szeretem, mert elég rá 2 attachment (foregrip,heat sink), plusz nem kell sem toughness (sosem ads-elek), sem scavenger. Marad sok felhasználható pontom, lehet tolni 5 perk+ 3 streakkel, vagy 4 perk + 4 streakkel.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #4044 üzenetére
Nekem hamarabb "stabilizalodnak" a palyak, osszessegeben többet presel ki a gep...
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #4018 üzenetére
És mi van akkor ha előtte vagy utána akarok játszani? Tegnap éjjel sehogysem csatlakozott. Minősíthetetlen. A grafika továbbra is ugyanilyen minősíthetetlen hulladék, én nem tudom hová tették az emberek a szemüket.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #3980 üzenetére
DOM-nal igen, de hardpointnal tartani kell a pontot, rajta kell allni.
Mindazonáltal DOM-ban is ugy szep ha mind a 3 pont a miénk.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #3973 üzenetére
Ne legyen értelmezészavar. Én a foglalásról beszélek, ezzel egyes esetekben együtt jár a pont megtartása. Elbeszélünk egymás mellett. Amiről szó van, az egy másik "jelenség".
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #3971 üzenetére
Amiről te beszélsz az TDM.
Nálam meg ott, amikor foglalhatná a pontot, de inkább nem teszi, mert nem a csapatmunka a fontos számára, hanem a saját boldogulása. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #3964 üzenetére
Felig az, de igenis menni kell a haromra, persze ha nincs skill es a nagy KDre utazunk akkor jobb ha kettot tartunk meg...
Mindenki csinalja ahogy akarja, a szemembe nem ember a kemper es aki nem a jatekmodot tolja...
Maestr0: Akarhogy magyarazod, a HP/DOM lenyege nem az hogy tavolrol rapeljuk azt aki a jatekot akarja jatszani. Nem egyszer volt szurke a pont amikor toltuk, mert csesztel odamenni. Nyilvanvaloan addig allnak meg az erveid amig valaki tartja a pontot...inkabb valassz egy usert itt, a multiaccot nem szeretik a modik.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #3962 üzenetére
Nem az a lenyeg hogy rákempelj kettőre...
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #3945 üzenetére
rankeden nem lehet kilépni csak úgy.
nem csak a csalók miatt,hanem hogy kurva kevesen játsszák. néha annyit kell várni,reggel-délelőtt pedig egyáltalán nem talál. wenigma találkozik mindig csalókkal. én csak jót akarok neki,hogy vegyen ps4-t ,azon nyugodtan tud játszani,ott nincsenek csalók. ha nem akar karral játszani,akkor egérrel játszik. ennyi! olyan,mintha pc-n játszana. nem értem miért szidja a konzolt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #3924 üzenetére
Véletlen. Ha valaki nagyon elkezd sirni akkor teamchaten felkerjük a csapatot hogy mindenki azzal menjen köv körben.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #3876 üzenetére
Azt kene latni hogy Defender mapon gyk 100%-on megy a proci mikozben GPU hasznalat 30-50% es csak 1GB VRAM-ot eszik holott HIGH-ra van veve a textura es 2GB-ig mehetne. Viszont 2,5GB pagefile-t hasznal , tököm tudja mire.
MaesTroll & Casanova*: ismert bug, game restart es nem dobja fel... ha megis akkor valoban elkapott VAC, pláne ha a steam profilodra is kikerül pirossal.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #3854 üzenetére
Lorenzo9: nem vészes mi? Rankedbe ma még 1 kört nem tudtam jatszani csaló nélkül.
-
birorichard
őstag
válasz
laceszgamer #3835 üzenetére
Aha, persze.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #3819 üzenetére
A bohócos map-on nagyon jót mulattam!
Komolyan mondom, hogy is fejezzem ki magam... jól esik ez a frissesség, ami a Havoc-al jött. -
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #3819 üzenetére
jók lettek a dlc mapok
-
Nyalos
csendes tag
válasz
laceszgamer #3740 üzenetére
Jó hír, köszi! Ha valaki tényleg szeretne közösen játszani, akkor küldje el a PSN nevét és felveszem
-
ricogsm
őstag
válasz
laceszgamer #3708 üzenetére
Bocs, h érdeklődöm!
Mi az a DLC? Es hova minek töltődik le? -
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #3708 üzenetére
így van
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
laceszgamer #3689 üzenetére
+1
Illetve hogyan lehet fát szopni???
-
ricogsm
őstag
válasz
laceszgamer #3651 üzenetére
Hogy látni a killkamben,h csiterrel van dolgunk?
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #3651 üzenetére
Ez tény, de nem standard, egymás után és minden körben, ad hoc: örökké, bármely lobbyban.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer #3647 üzenetére
Tökéletesen játszható,nagyobb probléma a sokszor emlegetett optimalizálatlanság(bika gépen fut csak max grafikával, szűrőkkel) és a játékosok mára egyértelmű hiánya. Reggelente párszáz fő, késő délután és este 1100-1400 körül. De legalább kihaltak mára a cheaterek, vonzóbb számukra az AW, ahogy az látszik is.
-
SloWater
tag
válasz
laceszgamer #3639 üzenetére
-
nanus
senior tag
válasz
laceszgamer #3635 üzenetére
Laggmentes játék......anno azért vettem meg mert free hétvégén nem volt host probléma,ment mint a karikacsapás
-
juve600
nagyúr
válasz
laceszgamer #3635 üzenetére
pár csitter több...........vagy kevesebb olyan mindegy már
-
zsizsef
senior tag
válasz
laceszgamer #3612 üzenetére
Külön vagy nem, mindegy. De erre a játékra csak a fanoknak "érdemes" pénz adni.
-
Télapó_
tag
válasz
laceszgamer #3611 üzenetére
oké értem, még egy próba.
-
Télapó_
tag
válasz
laceszgamer #3605 üzenetére
ez sem jó
-
Télapó_
tag
válasz
laceszgamer #3605 üzenetére
köszönöm nézem.
-
Télapó_
tag
válasz
laceszgamer #3603 üzenetére
köszönöm próbálkozom.
nem találok ilyet, hogy MDL mi ez? -
nanus
senior tag
válasz
laceszgamer #3569 üzenetére
Orvos mikor látott?
Casanova*: gratula ,nem hiába ismered a csalás minden formáját
van akinek még ugy sem megy igaz wwenigma
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #3514 üzenetére
i3 felejtős. min. 4 magos procit kell venni.
-
ricogsm
őstag
válasz
laceszgamer #3510 üzenetére
Amd X2 650
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #3495 üzenetére
A Ghosts-ot egyáltalán nem szerettem,ez jó lett...végülis nem izgat az az 1-2 lag...csaló sincs úgy...
Inkább zavar a játéktipusonként pár lobbi.Mondhatni napról napra ugyanazokkal játszik az ember.Emiatt nem értem,MIÉRT NEM TUDJÁK CSAK A MULTIT KIADNI PC-RE??? Ennyi idő után...és ottvan,hogy a Steam lehetőséget ad arra,hogy csak a multit telepitse az ember,már a Ghosts-nál is volt ez.Hát miért nem lehet a népekhez hozzávágni ezt bagóért,ilyenkor már?Bőven visszajönne a dolog a Season passt,DLC-ket megvevőkből! Én simán ezt tenném,ha már a PC ennyire nem platform,hogy aki mégis beleugrana,tehesse meg,olcsón...elmúlt a megjelenés,a karácsony...nincs mit csodára várniuk.Konzolon már megjelent az első mappack,ergo a Season pass marketingje is kifutott mostanára...Én őszinte leszek,de simán állitanék a BF:Hardline ellenébe PC-n egy irtó jóáras csak multi AW-t :-) Tulajdonképp papiron sok vizet nem zavarna...csak épp a PC-sek is felduzzadnának mondjuk 40ezerre.Még azt se mondhatnák,hogy költség,hiszen HOSTRENDSZER van!A központi monitorszervert leszámitva,ami tárolja az eredményeinket,büdösül érdektelen,hogy ezer-tizezer-százezer PC gamer játszik!Hát ennyit nem ér ez a vacak platform???
Nem is véletlen,hogy nem vagyok egyedül azzal,hogy a kövi CoD-ra már konzollal ruházok be...HA ér egyáltalán ennyit az egész.Bár azt tudom,hogy konzolon BÁRMELYIK részre több játékost találni....
Kár érte.Nem is fektettem PC-be,csak egy nyamvadt 12 rongyos Xeon processzor erejéig platformcsere helyett,akinek esze van,szintén nem újit már,ha eddig elmaradt a dolog... -
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #3492 üzenetére
Vannak mapok,amik hulladékok és kész,ez van.Ha jól menne is útálnád,szerintem a legvackabb map az egészben,bár én dom-ot tolok rajta.
Franc essen a kis játékosszámba,nekem amúgy bejön ez a hulladék,de hiába vennék season pass-t,DLC-t,mert alig vagyunk és kész.Össze kéne engedni a brigádot a 360-asokkal...mégha mind "pró" lenne az a 3ezer ember,aki pc-n tolja,egérrel,akkoris elenyésznénk a konzolok többszázerei között,de legalább lenne értelme megvenni a rohadt mappakkokat.De igy mi lesz?Vigyorog az ember a többi 500 delikvenssel,aki megvette PC-re a VILÁGON,hogy hátha a földrészéről összejön egy lobbiravaló
Vagy adnák csak a multit ki pl.harmadáron,hogy legalább az ne szopjon,aki megvette teljesáron,neadj' Isten még DLC-t is venne hozzá,de nem ér neki az alap 60 eurót.Én se szagoltam bele se a single-be,igaz 3500 volt a kulcs,de egy petákkal se ér többet,akármilyen ésszel gondolom át. -
nanus
senior tag
válasz
laceszgamer #3492 üzenetére
Nálad a Táp kevés azért laggol
nálam már laggmentes lett ujra törölve
már többször raktam vissza mint ahányszor a Swarzi visszajött [link]
-
attos71
tag
válasz
laceszgamer #3480 üzenetére
Sok pozitívumot én sem tapasztaltam a patch után...
Ugyanazokon a pályákon betöltéskor laggolok, mint az állat továbbra is...cheaterek sem lettek kevesebben, sőt egy hete is azzal a 'no68' nevű 'prócsíterrel' fejeztem be az multizást - ami után inkább a Dying Light -al ütöttem el manapság az estéimet - visszatérve ismét kibe futok bele már a második meccsen
, hát ebbe a görénybe!
Ja egy dolgot azért észrevettem, ami nem tudom, hogy a patch miatt lehet: a beválogatott fegyóim -nekem úgy tűnik- mint ha gyengébbek lettek valamiért...
-
ricogsm
őstag
válasz
laceszgamer #3477 üzenetére
I5, 8gb SSD, gtx970 g1.
Eddig nem lagolt. -
ricogsm
őstag
válasz
laceszgamer #3470 üzenetére
Prisonossal semmi bajom nem volt.
Defender meg az a dzsungeles ahol a gépek kalapálnak az szarakodott.DLC az mi? download center?
(olvastam a cikket nem linkeljétek be
)
és mintha azt is érteném,hogy az XBOX ONE Serveres játszhat majd a PC-servers multival?
Honnan tudom,hogy nekem van e a seasson pass illetve letöltődik e a játékhoz?Ki mivel játszik? Egér bill combó vagy kontroller? (PC-n)
Kinek milyen Gamer széke van?
Ezt a Killkameraman-t ki érti? Hol forgat ő? Megrendeztek egy ilyen csatát valahol?
Exo Zombies Mode az ugyanaz mint a többi COD on a Zombi mód?
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #3462 üzenetére
mintha előbb összedobja a játékosokat. nem kell annyit várni. meg nem dob ki. írja,hogy összeomlás javítva,szóval ne dob ki.,eddig nem. és rankedet mutatja végre.
-
xrace77
tag
válasz
laceszgamer #3425 üzenetére
Nálam így (kikapcsolva) csak a Defender nevű pálya marad laggos a kezdésnél, többi nem.
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #3365 üzenetére
Ez biztos,hogy nem így van,mert nekem minden shotival van jópár száz killem,mégis csak 4 féle "extra" van,miközben a lézerrel van vagy 50 killem,és megvan mind...4 prestige után teli vagyok elite-ekkel,de inkább pont az nincs,amit szeretek,AK12-t favorizálok még,abból egy enlisted Grenadier a legjobb,BAL 227-ből csak olyan van,ami inkább rosszabb,mint jobb az alap,nem is használom,csak ha találok.De pl.KF5-ből elsőre a "legjobb" esett,igaz azt használtam is sokat,talán emiatt.
Amire gondoltam,hogy ESETLEG az számíthat,ha valamit az ember pörget egy ideig,aztán hagyja,akkor esik valami.Mert végülis 3 prestige óta ugyanazt a 3-4 fegyót viszem,és nem is jött belőlük újabb semmilyen.
EM1-et hirtelen felindulásból elvittem 100 killig alapon,váltottam másra,semmi perc alatt kidobta az elite-ket.Lézereztem 100killt,hagytam,mert FPS-függő tűzgyorsaság(ezt sokan nem tudják,miért öl valakinél 1mp alatt(+lagkomp),neki meg 3!),kidobtam,erre jött kábé mind.
Amiket kipróbálgattam csak,abból sok van...
Mondjuk szerintem szerencsefüggő is...igaz nekem a szórás a gondom,mert szinte már csak elite cuccaim vannak...
Fegyót viszont tényleg mintha ritkábban dobna.Tegnap jött 1 fegyó,a többi ruha,de bezzeg pl.exo-ból 2 külömböző elite egymás után,kenjék a hajukra,ha megvettem a lightning packot,mert az tetszik -
Con Troll
senior tag
válasz
laceszgamer #3258 üzenetére
Ma még csak XBOX-ra jelent meg a DLC. PS4-re, PC-re ~1 hónap múlva jön.
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #3195 üzenetére
sajnos ez van!! venni kell erősebb hardvert,még erősebbet,még erősebbet. a pc egy szívás.
-
boogie84
veterán
válasz
laceszgamer #3152 üzenetére
Hol szerezted be?
-
killer095
őstag
válasz
laceszgamer #3152 üzenetére
Atlas gorget nem igen fogsz találni eddig 1 mecsset találtam mióta megjelent agame
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #3139 üzenetére
Az első prestige után jön valami olyan,ami miatt érdemes lépni?Ergo pl.valami cucc,amihez kell valami magasabb szint,cicoma,akármi?Mert én végülis ha nincs más,akkor letolom a 3.prestige-et hétvégén,és csókolom,inkább azon belül maxolok és kész.
Slot nem izgat,2-3 készlettel nyomulok csak. -
killer095
őstag
válasz
laceszgamer #3094 üzenetére
Én még megjelenéss napján vettem g2a-n 5e-ért
-
MaesTroll
tag
válasz
laceszgamer #3097 üzenetére
lacesz, én voltam
Épp a fun classommal toltam -nekem legalábbis fun- Danger close,Noobtube,MDL. Detroit HP-on nagyon adja. Kicsi, zárt helyiségekben van a HP ugye, jönnek a double-triple killek
-
killer095
őstag
válasz
laceszgamer #3079 üzenetére
Kb...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #3075 üzenetére
-
killer095
őstag
válasz
laceszgamer #3058 üzenetére
Egybevan nyitva nincsenek szétválasztva
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #2989 üzenetére
Csak a ez a cod, a black ops 2, ghost, stb egyik coddal sem volt bajom csak ezzel. De a single is ugyan ezt csinálja, meg az exo is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged