- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
ImpersonatoR #4389 üzenetére
Teljesen random jön,felesleges ilyen dolgokban hinni,nem user error...
Vagyis 99%,hogy nem tudsz mit tenni ellene.
Tegnap én is erroroztam,ma reggel nem jött elő,simán játszottam.
Lehet a központi szerver nem birja a sok user által elrakott fegyókészletet,mivel mostmár lehet venni bővitőket.Amire persze azt mondom én is,hogy egyet megvenni egy jobb helyen korsó sör árából megéri,hogy 250%-nyi hely legyen a cuccosnak,nem kell eldobálni semmit,a duplákat pedig piszok jó beváltani prestige-elés után,én csak ebből kezdek vagy lvl15ön,mert aztán menet közben nem szórok ki semmit.sajnos a streak modulokat nem tudom máshogy előhozni,azt nem lehet permanent unlockba tenni.OK,fél óra játék a lvl15,de ingyen miért ne?
és még ottvan,ogy az ember szerintem már 1 bővitővel lényegében el tud mindent raaktározni is.Ha mást nem azért,hogy vagy mert gyűjtő,vagy hogy mint pl.én is,mivel Champion szett és Lightning szett van,kell a francnak a sok Elite exo,lepasszolom szépen.
Egyébént remélem csak lesz valami fix.Nem tudom,hol tart a PC,elvileg jönni kéne új exoknak,stb.is,de még nyomát nem láttam senkin,nem tudom,mi késünk-e vagy boxon sincs még.
Nem foglalkoznak eleget a gémmel.Neszenekünk fix,ma is volt alkalmam lézerb...it látni,nem csak én voltam 1villantás neki,hanem csapattársként láttam,hogy más is az,ergo csak nincs minden rendben...
Aimbotos meg annyi mint a szemét a patch óta,és a játék lényegében mindenkinek rosszabbul fut/laggol/akadozik,nem nagyon láttam aki azt mondta volna,bármi jót is hozott az egész.Ja,akciós a Season pass,én meggondoltam magam,bezsákoltam...
gyengeség jele.
Na de az appon át nem sikerült megvenni,pedig ma is jött update,beloginoltam a PayPalon,stb,aztán sehol semmi,a Steam appból kellett megvenni...
Ja mától új event klánoknak,estétől indul,akit érint,harcra fel!
Remélem,csipjük az elsőt,a múltkori event összesitettben csak második lett a csapat.Aki nem tudná,legalább 3 fős klán jelentkezhet,és kiirt területek vannak,amit meghatározott játékmódban,és akár HC-n nyertesként lehet 1 klánnak tolni előre...evidensen csak az adott módban nyertes kör számit,és persze van egy szorzó,hogy a szerzett pont mekkora része iródik be.Ergo pl.25%-al,de 4en tolva nyertes kört lehet jót dobni,amúgy sem árt a klánnal nyomulni,az maga nyerésesély.DE jó,hogy tökegyedül is viheted a csapatot előre,csak persze nem sok pontot dobsz hozzá a mezei single pubbal.
Rankedből viszont lehet vinni több pontot,csak azt a csalók miatt nem igazán éri meg...
Szóval kalandra föl!Hirtelen nem tudom,meddig szól a dolog,de elvileg ma 7-kor indul a versengés a területekért. -
Casanova*
veterán
válasz
ImpersonatoR #2621 üzenetére
mit tud? hát távol nagyon adja. erősebb,mint az alap AK. és nagyon pontos,semmit nem ráz. erre nem kell grip,csak egy nagy tár azt jól van.
-
Casanova*
veterán
válasz
ImpersonatoR #2581 üzenetére
ez új drivertől jobb lett a game,több az fps. a zöldek tudnak drivert csinálni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ImpersonatoR #2581 üzenetére
hol?
-
birorichard
őstag
válasz
ImpersonatoR #1198 üzenetére
Nem, megspórolsz néhány levél frontint, ha vársz még legalább 1-2 hónapot, bár van egy olyan érzésem, hogy ebből már sosem lesz olyan játék, amilyet ígértek, és amilyen válhatna belőle. Ez a P2P lobby... Rakás sz..., de még lehet, hogy annyit sem ér.
(#1209) wwenigma: Hát azért az aw-nál nem szebb a Titanfall...
-
LackoMester
addikt
válasz
ImpersonatoR #779 üzenetére
Az pedig egy ratyi sz@r, de kinek a pap, kinek a papné.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
ImpersonatoR #702 üzenetére
Bal-27 egyelőre (grip + az első unlockos sight), de a KF5-öt most többször használom.
(#705) killer095: Addig nem amíg ki nem jön az első DLC és nem látunk belőle semmit.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
ImpersonatoR #699 üzenetére
Nem egergyorsitas hanem darabosan megy a jatek ezert nem mutatja rendesen a monitor amit az egerrel csinalsz.
Nekem siman fut es nincs kikapcsolhatatlan accelem... -
killer095
őstag
válasz
Bal-27 quickdraw grip+grip+silencer BEST!!!
A másik amit most fedeztem fel az a Hb3valami hátaz valami epic istant halnak.
Amugy átirtam énis ezt a VGAmemory limitet configba 0.85-ről 1 re és igy kb +10 fps (nálam) -
laceszgamer
addikt
válasz
Ak12 szintén, próbálgattam a többit is de eddig ez jött be legjobban, Grip és Reflex van rajta. Most ezzel szórakozok, majd ha megunom kicsit átmegyek más stílusba.
Ami most eléggé került az a shotgunok és a sniperek.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Hát én még adtam volna neki egy kis időt, maga a játék és és föld a Ghosts-hoz képest.
Nem mellesleg sokszor azonos gépeken is máshogy fut, Te konfigodnak lazán kéne vinnie és van is rengeteg teszt ahol hasonlóval simán megy inden, szóval valamis zoftveres áll a háttérben.
Meg most volt egy új NV driver si direkt a CoD miatt kiadva.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
a maxping csak a szerverre vonatkozik, attol a tobbi kliens meg lehet akarmilyen. Az egergyorsitasra azt irtak, vedd vissza 125Hz-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged