Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Teljesen jó ez a grafika. Lényeg szórakoztató,játszható legyen és bugmentes.
-
redhunter
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Szia,én meg pont azt akartam kérdezni hogy van e esély arra hogy a shoot the ship visszakerüljön.De akkor úgylátom nem csak engem izgat a kérdés.
-
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Cold War-ból most tértünk vissza, a CW az egy tartalmatlan bughalmaz sajnos egyelőre, viszont az MW-ben sok új tartalom van a pályák nagyon jók

-
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Én későn csatlakoztam, de meg kell mondjam, hogy ennek ellenére nagyon élvezem. Karácsonykor néztem bele az ingyenes CW-be, de utána mégis a MW mellett döntöttem /főként mert anno az elődöt ps3-on rongyosra játszottam/. Gyakorlatilag az veszem észre, hogy nyomom a missionokat, szintezem a fegyókat, totál beszippantott (: Azt kell mondjam nem bántam meg a vásárlást, szerintem sokan maradtak még itt is, legalábbis a multi meccsek nagyon pörögnek, a coopnál se vészes a várakozási idő..
-
hitchins
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Nem nagyon kovettem a hireket. Jatszani sem volt idom de latom az uj bp megjelent mw2-ben is.
Ez most valos hogy megvehetem ugyanannyiert mint aki bo-t jatszik a feloldott tartalmakhoz nem jutok hozza?
Nem kapok uj operatort stb? -
Laraxior
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
MWnek mi koze a cold warhoz?
ket kulon jatek, a kozos a warzone, ott vannak vegyesen a dolgok -
venom8888
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
sajnalom a MW-t, ez az utobbi 5 ev legjobb FPS lovoldeje a kategoriajaban. Es ennek is 1 szaros evet adtak,mint a CW fostos ,es hasonloan szar jatekoknak,ez szomoru.
Csak azert ,hogy fegyvert huzzak nem fogom megvenni a CW-t. Mas meg nem erdekel abban a jatekban, sot haragszok ra, hogy egy sokkal jobb jatekot, igy kitol a sorbol ( MW) . -
venom8888
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
a 2 jateknak teljesen mas a fizikaja, mas a karakterek mozgasa, nem akarok elszokni a MW tol,mert WZ ban akkor bajok lesznek a mozgassal stb.
Tehat azert nem latom az Operatort amit kaptam Battla Pass al, mert az csak CW ban van? Akkor miert jelzi zoldel, hogy kaptam valamit, es nem latszik ha bele megyek?
-
venom8888
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Akkor mit ad MW ben ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ket kulon jatek, a kozos a warzone, ott vannak vegyesen a dolgok
sajnalom a MW-t, ez az utobbi 5 ev legjobb FPS lovoldeje a kategoriajaban. Es ennek is 1 szaros evet adtak,mint a CW fostos ,es hasonloan szar jatekoknak,ez szomoru.