- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
válasz Hunbeast87 #24077 üzenetére
Akkor mit ad MW ben ?
-
venom8888
őstag
válasz Hunbeast87 #24080 üzenetére
a 2 jateknak teljesen mas a fizikaja, mas a karakterek mozgasa, nem akarok elszokni a MW tol,mert WZ ban akkor bajok lesznek a mozgassal stb.
Tehat azert nem latom az Operatort amit kaptam Battla Pass al, mert az csak CW ban van? Akkor miert jelzi zoldel, hogy kaptam valamit, es nem latszik ha bele megyek?
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
válasz Hunbeast87 #24082 üzenetére
sajnalom a MW-t, ez az utobbi 5 ev legjobb FPS lovoldeje a kategoriajaban. Es ennek is 1 szaros evet adtak,mint a CW fostos ,es hasonloan szar jatekoknak,ez szomoru.
Csak azert ,hogy fegyvert huzzak nem fogom megvenni a CW-t. Mas meg nem erdekel abban a jatekban, sot haragszok ra, hogy egy sokkal jobb jatekot, igy kitol a sorbol ( MW) .[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Hunbeast87 #24080 üzenetére
MWnek mi koze a cold warhoz? ket kulon jatek, a kozos a warzone, ott vannak vegyesen a dolgok
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hitchins
őstag
válasz Hunbeast87 #24077 üzenetére
Nem nagyon kovettem a hireket. Jatszani sem volt idom de latom az uj bp megjelent mw2-ben is.
Ez most valos hogy megvehetem ugyanannyiert mint aki bo-t jatszik a feloldott tartalmakhoz nem jutok hozza?
Nem kapok uj operatort stb? -
addikt
válasz Hunbeast87 #24626 üzenetére
Én későn csatlakoztam, de meg kell mondjam, hogy ennek ellenére nagyon élvezem. Karácsonykor néztem bele az ingyenes CW-be, de utána mégis a MW mellett döntöttem /főként mert anno az elődöt ps3-on rongyosra játszottam/. Gyakorlatilag az veszem észre, hogy nyomom a missionokat, szintezem a fegyókat, totál beszippantott (: Azt kell mondjam nem bántam meg a vásárlást, szerintem sokan maradtak még itt is, legalábbis a multi meccsek nagyon pörögnek, a coopnál se vészes a várakozási idő..
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
pRoject22
őstag
válasz Hunbeast87 #24626 üzenetére
Cold War-ból most tértünk vissza, a CW az egy tartalmatlan bughalmaz sajnos egyelőre, viszont az MW-ben sok új tartalom van a pályák nagyon jók
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
redhunter
senior tag
válasz Hunbeast87 #24629 üzenetére
Szia,én meg pont azt akartam kérdezni hogy van e esély arra hogy a shoot the ship visszakerüljön.De akkor úgylátom nem csak engem izgat a kérdés.
PSN - RedFoxHun
-
Casanova*
veterán
válasz Hunbeast87 #27925 üzenetére
Teljesen jó ez a grafika. Lényeg szórakoztató,játszható legyen és bugmentes.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest