- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz
Hunbeast87 #27925 üzenetére
Teljesen jó ez a grafika. Lényeg szórakoztató,játszható legyen és bugmentes.
-
redhunter
senior tag
válasz
Hunbeast87 #24629 üzenetére
Szia,én meg pont azt akartam kérdezni hogy van e esély arra hogy a shoot the ship visszakerüljön.De akkor úgylátom nem csak engem izgat a kérdés.
-
válasz
Hunbeast87 #24626 üzenetére
Cold War-ból most tértünk vissza, a CW az egy tartalmatlan bughalmaz sajnos egyelőre, viszont az MW-ben sok új tartalom van a pályák nagyon jók
-
válasz
Hunbeast87 #24626 üzenetére
Én későn csatlakoztam, de meg kell mondjam, hogy ennek ellenére nagyon élvezem. Karácsonykor néztem bele az ingyenes CW-be, de utána mégis a MW mellett döntöttem /főként mert anno az elődöt ps3-on rongyosra játszottam/. Gyakorlatilag az veszem észre, hogy nyomom a missionokat, szintezem a fegyókat, totál beszippantott (: Azt kell mondjam nem bántam meg a vásárlást, szerintem sokan maradtak még itt is, legalábbis a multi meccsek nagyon pörögnek, a coopnál se vészes a várakozási idő..
-
hitchins
őstag
válasz
Hunbeast87 #24077 üzenetére
Nem nagyon kovettem a hireket. Jatszani sem volt idom de latom az uj bp megjelent mw2-ben is.
Ez most valos hogy megvehetem ugyanannyiert mint aki bo-t jatszik a feloldott tartalmakhoz nem jutok hozza?
Nem kapok uj operatort stb? -
Laraxior
titán
válasz
Hunbeast87 #24080 üzenetére
MWnek mi koze a cold warhoz?
ket kulon jatek, a kozos a warzone, ott vannak vegyesen a dolgok
-
venom8888
őstag
válasz
Hunbeast87 #24082 üzenetére
sajnalom a MW-t, ez az utobbi 5 ev legjobb FPS lovoldeje a kategoriajaban. Es ennek is 1 szaros evet adtak,mint a CW fostos ,es hasonloan szar jatekoknak,ez szomoru.
Csak azert ,hogy fegyvert huzzak nem fogom megvenni a CW-t. Mas meg nem erdekel abban a jatekban, sot haragszok ra, hogy egy sokkal jobb jatekot, igy kitol a sorbol ( MW) . -
venom8888
őstag
válasz
Hunbeast87 #24080 üzenetére
a 2 jateknak teljesen mas a fizikaja, mas a karakterek mozgasa, nem akarok elszokni a MW tol,mert WZ ban akkor bajok lesznek a mozgassal stb.
Tehat azert nem latom az Operatort amit kaptam Battla Pass al, mert az csak CW ban van? Akkor miert jelzi zoldel, hogy kaptam valamit, es nem latszik ha bele megyek?
-
venom8888
őstag
válasz
Hunbeast87 #24077 üzenetére
Akkor mit ad MW ben ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest