Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- 
			  Mobilarena Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Acheron őstag válasz  Csokishurka

üzenetére Csokishurka

üzenetéreÉn az M82 -t (aka Barrett) várom, remélem valamelyik frissítéssel bekerül, közép - hosszútávon szerettem vele "operálni". 
 (#8120) astro12: Hasonló konfig mellett (ugyanaz a proci, ugyanannyi RAM) nálam nincsenek ilyesmi problémák. A vidkaridnak is simán bírnia kellene, így első körben én is szoftveres (driver) problémára gyanakodnék.
 (#8065) Casanova*:
 Nem hinném, hogy bejönne. A gyakorlás ugyan mindig elkel, de most is remekül el tudom találni az ellenfelet De a HC - al összevetve számomra valószínütlenül sok találatot igényel egy kill, ami az én játékélményem rontja. Nem nehezebb ölni, hanem valószínűtlenül sokáig tart. Aki ezt szokta meg, annak bizonyosan jó ez is, nimcs ezzel semmi gond. Megjegyzem, HC -n sok segédeszköz hiányzik, és bár lehet "könnyebb ölni", de halni is De a HC - al összevetve számomra valószínütlenül sok találatot igényel egy kill, ami az én játékélményem rontja. Nem nehezebb ölni, hanem valószínűtlenül sokáig tart. Aki ezt szokta meg, annak bizonyosan jó ez is, nimcs ezzel semmi gond. Megjegyzem, HC -n sok segédeszköz hiányzik, és bár lehet "könnyebb ölni", de halni is  
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De a HC - al összevetve számomra valószínütlenül sok találatot igényel egy kill, ami az én játékélményem rontja. Nem nehezebb ölni, hanem valószínűtlenül sokáig tart. Aki ezt szokta meg, annak bizonyosan jó ez is, nimcs ezzel semmi gond. Megjegyzem, HC -n sok segédeszköz hiányzik, és bár lehet "könnyebb ölni", de halni is
 De a HC - al összevetve számomra valószínütlenül sok találatot igényel egy kill, ami az én játékélményem rontja. Nem nehezebb ölni, hanem valószínűtlenül sokáig tart. Aki ezt szokta meg, annak bizonyosan jó ez is, nimcs ezzel semmi gond. Megjegyzem, HC -n sok segédeszköz hiányzik, és bár lehet "könnyebb ölni", de halni is