Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Csokishurka #8105 üzenetére
Én az M82 -t (aka Barrett) várom, remélem valamelyik frissítéssel bekerül, közép - hosszútávon szerettem vele "operálni".
(#8120) astro12: Hasonló konfig mellett (ugyanaz a proci, ugyanannyi RAM) nálam nincsenek ilyesmi problémák. A vidkaridnak is simán bírnia kellene, így első körben én is szoftveres (driver) problémára gyanakodnék.
(#8065) Casanova*:
Nem hinném, hogy bejönne. A gyakorlás ugyan mindig elkel, de most is remekül el tudom találni az ellenfeletDe a HC - al összevetve számomra valószínütlenül sok találatot igényel egy kill, ami az én játékélményem rontja. Nem nehezebb ölni, hanem valószínűtlenül sokáig tart. Aki ezt szokta meg, annak bizonyosan jó ez is, nimcs ezzel semmi gond. Megjegyzem, HC -n sok segédeszköz hiányzik, és bár lehet "könnyebb ölni", de halni is
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest