- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
Mindenkinek az jön be nyugi, de az még a kisebb baj. Mindenre jó az fegyó. Close, mid, long range. Hip fire, ADS recoil zero, ADS time tök mindegy mit raksz rá úgyis gyors. Egyszóval mindenre jó. De ha ügyesebb vagy akkor ez sem olyan nagy probléma.
Ettől nagyobb vicc már csak a 725-ös soti, ami sniperként is tökéletesen funkcionál. Had ne mondjam mit csinálnék azokkal akik az a szart használják utána még a meccs végén “gg”-znek. Nem tudsz ellen mit csinálni. De tegnap este láttam pár trollkodós videót riot shieldel. Szerintem nekilátok begyakarolni, aztán ha sok lesz a féreg akkor átváltunk.
Nem érdemes mindig a legfrisebbet felrakni. De hasonlóak a tulajdonságok mint a BUGP-ben. Csak itt jobban számít az ADS time. Odenre feltoltam minden range növelő és recoil csökkentő cuccot, de olyan hosszú volt már az ADS hogy mire vállhoz emeltem a fegyót már lelőttek. Hát ezt majd neked kell kitapasztalni milyen a játékstílusod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- VoIP telefonálás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő