- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jas39
tag
válasz
craftsman01 #6882 üzenetére
Persze, simán! Ez egy zenei stúdió, kizárólag keverésre szánt gépe, egy külső méreg dréga UAD hangkártyával kb 30Giga zenei szoftverrel, egyéni presetek tömkelege... szóval akár XP is lehetne, mivel végzi a dolgát.... gondoltam játszanék egyet rajta, hamár a gyerek megvette.
Köszi aki segített, Üdv Tamás
-
jas39
tag
köszönöm a segítséget.. rá kell szánnom magam egyszer, az biztos!
-
jas39
tag
válasz
dombi81 #6872 üzenetére
Igen, köszönöm! Sajnos tudom.... van egy zenei stúdióm, emiatt nem tudom újra telepíteni a gépet, kb két hét mire mindent újra beállítok . Annyi progit használok és megannyi apró saját settings stb.... Azt hittem hátha van valami trükk amit nem olvastam, nem láttam. A gyermekem a multit nyomja, az megy érdekes módon, 23 as rangja van. A single nem megy sehogy, nekem a multi az
Köszönöm ! -
jas39
tag
Helló Srácok!
Gépem megfelel a kívánalmaknak , van 16 GB ram, Ati 590 I5 stb... DE! sinlge player gyakorlatilag játszhatatlan, visszaolvastam de erre még nem találtam megoldást :
Indítás után ,ahogy haladok a pálya töltésekor 5-20 másodpercre lefagy, aztán a négy öt ilyen után végleg és ctrl alt del következik, ahonnan 3 perc mire ki tudok lépni. Win 7 kompatibilitás és rendszergazda futtatás van mindkét helyen pipálva, mivel Win7 pro van a gépen. 1 TB os vadonat új WD vinyó ahonnan fut. Mit lehet tenni még??? -
jas39
tag
válasz
regener #5780 üzenetére
Mindkét módban a shader install megvolt, és ha be is tölt akkor kifagy szinte azonnal single módban. Multi módban pedig az egér ikon folyik Levettem mindent low ra, akkor is. Más játék, egyebek működnek a gépen.. Ja és eredeti a játék, nem mókolt. Ez sucks
valami menü beállítás lehet? 🤔
-
jas39
tag
Hello Srácok! Segítene valaki, hogy tudjak játszani vele! Szinte mindent elolvastam, de a se multi se single. Menü persze akad, és ha be is tölt akkor azonnal szétfagy a gép, vagy ha multit választok, az egeret sem tudom kezelni.
gépem / WIn7 64 bit, 16 GB ram, RX 590, Core I5 / szóval mennie kellene....
Van valami tudomány erre ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest