- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Igazad volt, elég.
Viszont frissítéssel, telepítéssel végeztem. Kivettem a lemezt, nyomtam egy Warzone meccset. Visszaraktam a lemezt, MW-vel játszanék. Megint kéri, hogy vegyem meg. Bezártam a játékot, újra elindítottam, akkor is... Box újraindítása segített. Érdekes.
Jó méretes játék amúgy. 150 giga csak a játék + data és mp valamint textúra pakk(ok).Ha már itt vagy, szabad a boxba állítva lemezt rakni?
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Megvettem a játékot Xboxra. Csak a multi érdekel kizárólag. Elég akkor nekem a 2 data pack, meg a 3 multiplayer pack? Meg még a textúrát tölteném le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged