Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Hozzá szoktam tenni, hogy disztribútori/vezérképviseleti szintről beszélünk, és linkeltem az eredeti uniós szabályt is, amit legszebben szarulmagyarítva talán
"kínálatban tartás befejezéseként" lehet aposztrofálni.
A frissítéseket a gyártó adja a (képviselete által) forgalmazott készülékekre, és senkit nem fog érdekelni, hogy ha ők már nem tartják kínálatban, (és innen elindul a minimum 5 év)
a miskolci kis telefonos boltban hány db ragadt be évekre. -
Ez eddig oké is lenne ha nem úgy adták volna be hogy huuuuuu most az új projektünk mekkora ász lesz stb. Teljesen külön fejlesztik meg minden. Hát erre ittam hogy ezért nem kellett volna erölködni. Ulefone,blackview,meg unihertz,meg ki tudja még ki is csinál ilyen hulladékokat
-
Graphics
Jómunkásember
Tartsd fent, szerintem meg ha tartós eszközt vesz valaki, akkor egyenesági következés hogy nem egy évig akarja használni.

Nekem kicsit üti magát, hogy veszek egy TARTÓS eszközt, de nem tartós a szoftvere. Logikátlan.
Ez a telefon meg nem üt meg egy elvárható szintet, ismerve az Ulefone eddigi "taktikáját".. Elég nehéz védelembe venni, de hátha sikerül valakinek.
A hozzászólásod többi részét értem, de azért ne kezd el a fórumozókat nagyon bszogatni.
Vagy legalább tedd offba.
-
pengwin
addikt
Az értékesítés befejezése nem ugyanaz, mint "az utolsó darab eladása". Ennyi erővel ha valahol beragad készlet 2-3 évre akkor 8-10 év támogatást kéne biztosítani az érintett készülékekre.
Szóval vagy full retardált az EU-s szabályozás (már megint), vagy már megint féligazságokat szajkóztok mert félreértelmeztétek. Természetesen a legpofátlanabb hangnemben.
#14 kbyte1024
Élőben is így kommunikálsz? Mert ez nagyon seggfej hozzászólás volt.
Elolvastam amit írtál. És a Poco M7 mégis hogyan jön egy strapatelefonhoz? Most vagy strapatelefon kell, vagy a legjobb ár-érték arányú olcsó oksotelefon (és ez annyira fontos, hogy az sem számít milyen OS-nek álcázott adware szemetet kapsz).Továbbra sem válaszoltál rá, hogy melyik gyártó ad ennyi pénzért többet? Mert nem tudsz.
Az EU-s normák meg nagyon szépek, csak mit csináljon az, aki nem tud (vagy csak szimplán nem akar) 40-50 ezer forintnál többet költeni egy ellenállóbb készülékre? Mert azoknak a normáknak bizony komoly költségvonzata van. Szóval továbbra is ott tartunk, hogy a strapatelefon ami tényleg többet ad ennél és megfelel az istenadta EU-s normáknak az bizony háromszor ennyibe kerül hazai forgalmazásban.
Én értem, hogy ez a fórum és szubkultúrálatlanság is teljesen elveszett a saját fingjának a szagolgatásában, de a ti igényeiteken (meg az enyémeken) kívül is van élet.
#12 Graphics
Ez nagyon is almát az almával összehasonlítás. Tök jól mutatja, hogy kicsit erősebb hardverért és szoftveres támogatásért kétszer-háromszor ennyit kell fizetni, mert ekkora a pluszköltsége.
Én fenntartom, hogy nem feltétlen számít az ilyen készülékek tipikus felhasználása során a támogatás. -
-
cs.zs.
veterán
"...109 USD-ért mégis mit várunk?..."
pl azt, hogy (ha már strapatelefon, akkor) feleljen meg a 2025-ös uniós tartóssági normáknak. De nyilván azért nem árusítják EU-n belül, mert a követelményeknek nem felel meg. -
Vtwo
őstag
Eddig a szoftveres támogatás volt gatya, de most már legalább hardveresen is az
Szép munka
-
Krisszer
aktív tag
na igen. egy kicsit változtat a helyzeten, hogy egy strapafon (bár személyszerint nem bízok az ülepben, rossz tapasztalat), de amúgy teljesen ott a pont. a probléma szvsz az, hogy nagyobbat kell mondaniuk, mint a másik gyártónak, mert ez kell az r=1 konzumernek, pumpálni a semmit.
-
cs.zs.
veterán
6000 mAh Redmi 9T-nek van 18 wattos töltése, és 3 órán túli töltésideje. Ha ezt 10.000 mAh-ra nézzük, akkor az már 5 óra körüli vagy túli töltés. Tehát éjszakás. Nekem spec pont elég, de ezért mindig kikapok, mert sokan vannak akik 1-2 órát sincsenek konnektor közelben, és nekik már a 80 perces töltés sem vállalható. Akkor ez...?
Ekkora akkuknál már illene gyorsabb töltéssel operálni.
-
Hát ezért kár volt új almárkát kihozni
4/128....nem baj csak így tovább
-
Krisszer
aktív tag
elég butuska név, de legalább nem Kulaphone, Dudu* vagy hasonló
amúgy a 2 Pro így összevissza rohangálni, bütykölni, koncertezni/fesztiválozni egész szimpi lenne (ha nem kerülne többe egy fesztivál napijegy, mint a telefon..), az akku is tűrhetőnek tűnik (bár a UniSOC-ot nem ismerem), csak a töltés tűnik kicsit csirkének manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hát 118 euró vagy mennyiért már Poco M7-et veszek és az azért más liga. Még akkor is ha csak erre vagy arra kell.