- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #1124 üzenetére
Az a pálya egy daráló
Szerintem 8v8 is volt ott, vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz stattal lehetett kijönni, gyengébb napjaimon be sem mentem inkább
A tegnapi teszt margójára: Tetszett, hogy változott a sniper távcső megjelenítése, a korábbi rohamtávcsőhöz hasonlóan a környezet is látszik, nincs kisötétítve. Kíváncsi vagyok, ez mindegyik típusnál így lesz -e.
Egy furcsaságot tapasztaltam, egy felállított raklap szerű fedezték mögé beslisszolló ellent egy M4A1 egy tár lőszerével sem lehetett kiszedni, holott a réseken keresztül remekül látszott. Lehetett bug, de az is lehet, hogy csak nem volt szerencsém / elbénáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest