- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megint itt a Xiaomi születésnapja a kedvezményes ajánlatokkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Nekem i3-mal meg HD7770-nel sem droppol be ennyire még csaták alatt sem. 30-35 köré beesik, de az alá nem nagyon. A beállításokban az Ambient occlusiont, meg a Depth of field-et kikapcsoltam, plusz a view distance-t vettem mediumra, az offical nvidia tweak guide alapján. Az előbbi kettő nem sokat vesz el az élményből (a Dof amúgyis hülyeség), utóbbival meg együtt lehet élni. Esetleg próbáld meg így, hátha segít. Mondjuk a guide-ban aavarage fps-ről szól a fáma, a droppokat nem nagyon mutatják a grafikonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest