- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igen, egyet kell értsek. A phaselockos slagolás ugyan nem rossz, de egy guzerkerhez képest elég harmatos.
Seraph kristály farmolásra nálam Hyperius/Pyro Pete a menő, Voracidous elég kaotikus, Master Gee meg egyenesen tortúra és elég vontatott.Ancient dragonok ellen igyekszem minél jobban alakítani, a többihez képest nagyon korrekt lootot dobnak, igaz op8-on resetelnem kellett az UVHM-t hogy proper sandhawkom/lady fistem legyen. Mondjuk még ígyis eléggé melós, itt egy hete készült video amit a spanomnak vettem fel, hogy nem lehetettlen:
Játékórában mérve elég horror Warrior/Terra farmolás kellett mire esélyem lett ellenük.
Apropó, talált már valaki crites interfacert, vagy olyat ami crites ÉS elementálos is?
Nem tudom mit meg nem adnék érte, Voracidous-t op8-on solózni esélytelen (nekem), multiban eddig tán 4x öltem le, egyszer dobta csak az interfacert, senem crites senem elementálos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Elden Ring
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Viccrovat
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest