Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ja, amikor kerestem megoldást a hatékony farmolására, és belefutottam a Hoplite-os trükkbe (ami már nem működik sajnos), akkor level 61-en Siren-nel 2 másodperc(!) alatt kilőtték a level 63-as Hyperius-t , de a minionjai már ott voltak amikor meghalt.
Amúgy ez a seraph drop szerintem is rohadt kevés. A tokeneket sem szórja a játék, de ott legalább gyors és egyszerű a farmolás. Ezek a raid boss-ok viszont rohadtul nem gyorsak, Maya-val meg főleg nem.
Amúgy milyen igazságtalan már, hogy ő az egyetlen, aki a fő skilljét a nagy boss-ok ellen nem tudja használni. Okés, hogy a sebzés nagyjából megvan, de a skilljének nem ez a lényege. Nem azt mondom, hogy úgy lehessen phaselock-olni mondjuk a warriort vagy éppen hyperiust, mint a hagyományos ellenségeket, mert az talán pont Maya-t tenné irreálisan jobbá a többi karakterhez képest (bár egy rohadt sok életerős raid boss ellen még ez sem igaz feltétlen), de azért meg lehetett volna oldani úgy, hogy pl. ha phaselock-olod ezeket a dögöket, akkor ha nem is válik harc és mozgásképtelenné amíg a képesség tart, legalább lassulna a mozgása/ritkábbá válnának a támadások, vagy valami ilyesmi.
Mivel én is siren párti vagyok (most és mindörökké
), én is megszenvedek solo-ban a seraph kristályok gyűjtögetésével. Ilyen célra nem OP szinteken Pete a legalkalmaabb szerintem, mert bár őt sem rövid idő kinyírni, a pálya bénasága miatt nagyon egyszerű és biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), én is megszenvedek solo-ban a seraph kristályok gyűjtögetésével. Ilyen célra nem OP szinteken Pete a legalkalmaabb szerintem, mert bár őt sem rövid idő kinyírni, a pálya bénasága miatt nagyon egyszerű és biztonságos.