Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
Sziasztok!
GOTY verziót tolom,nemrég értem el a 60-as szintet UVHM-ban.A neten sok videót megnéztem hogy juthatnék hozzá legendary fegyókhoz,mert a loot az katasztrófa.Commandóval kezdtem sajnos,de szó szerint esek-kelek folyamatosan
Állítólag ebben a módban már benne van midget loot "gyárilag" Arid Nexus-ban,de én 3x elszenvedtem már odáig és nemhogy legendary lenne,de még törpék sincsenek a dobozokban
[link] Próbálkozzak még,vagy tárgytalan szerintetek? Eddig egy Bee-t volt hajlandó adni a játék,azt is még 50-es szinten piros ládából...azzal küszködök de hát így egy feladat fél nap,3 tár kell egy emberbe ha tele a Bee és a legkisebb hibáért is már fekszem 
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Állítólag ebben a módban már benne van midget loot "gyárilag" Arid Nexus-ban,de én 3x elszenvedtem már odáig és nemhogy legendary lenne,de még törpék sincsenek a dobozokban