- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Köszi, idő közben én is megtaláltam, működik.
A többiek kommentjére meg inkább nem mondok semmit, nagyon vicces gyerekek vagytok
Lehet itt lenézni a másikat, mert nincs hozzá idegzete, ideje, kedve, hogy minden karaktert szintezgessen a max szintig, ha nektek van akkor áldásom rátok én se szól bele ti mit és hogyan csináltok. 
Egyedül szint beli "csalást" akarok (azt is ugyan arra a szintre ahol a jelenlegi legmagasabb kasztal vagyok, nem akarok se új cuccokat, se több pénzt, semmi extrát csak hogy ne kelljen 0ról kezdeni 1 másik kasztot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Overwatch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Lehet itt lenézni a másikat, mert nincs hozzá idegzete, ideje, kedve, hogy minden karaktert szintezgessen a max szintig, ha nektek van akkor áldásom rátok én se szól bele ti mit és hogyan csináltok.