Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Nem kell ezen fennakadni, sztem a nagy többség itt is editorozik. Nem hiszem hogy túl sok embernek van türelme és kedve, no meg ideje minden karival 3x végigvinni a játékot DLC-stől + kifarmolgatni mindnek az itemeket amik kellenek. Én pl. a Bee-t 3x ütöttem ki, de nem tudom minek. Beleöltem több órát a farmolásába, editorral meg fél perc átírni hogy a nálam lévő 50-es bee 72-es legyen
Ezzel csak időt spóroltam és hajtépést hogy mikor esik már ki. Ez van ha túl szegényre állítják a drop rateket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezzel csak időt spóroltam és hajtépést hogy mikor esik már ki. Ez van ha túl szegényre állítják a drop rateket.