- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Fuvaros #15259 üzenetére
880 gramm, ez még pont hordozható!
Kulacstartóba rakod gondolom.#15261bogdanypeter
Ami valóban outdoor és vízálló is az a Anker Soundcore Motion Boom. Talán ezt merem ajánlani, ha nem fontos hogy IPX 7-es vízálló legyen akkor a W-King D8/Dockin D Fine és lehet opció.
Dockin csak fröcsennés álló, így ovatosan a víz közelébe. -
stellaz
veterán
válasz
Fuvaros #14113 üzenetére
Ha nem kell aksi,akkor az Edifier D12 talán jó le lehet. Akksija nincs, de van távvezérlője, többféle bemenet (RCA, Line in), Bluetooth, Line out kimenet.
Nagyon szépen szól, hangos is, de nem party hangszóró, azoknál szerintem könnyebben szét lehet hajtani. 30 körül megkapni. -
válasz
Fuvaros #9580 üzenetére
Akkor tisztázzuk pár dolgot:
- 33 éve motorozok, nyugodtan be lehetne tőlem tiltani az összes nem gyári kipufogó dobot az utcai gépeken. Az ilyet használók nagy része egy bunkó gyökér, akik szarnak mások életére.
- a mentős példád béna
- csak egy bunkó tuskó üvöltözik éjszaka pl az utcán, sőt akár otthon pl a párjával is.
- a gépjárművek hangjelzéseinek használata a KRESZ szerint szabályozott, attól hogy sokan ezt leszarják.
- a felszálló gépek zaja szintén szabályozott. Aki reptérre mellett él, azért tudhatta mire számítson. Én sem hőbörgök hogy hangos a vonat, itt volt olcsó a telek.
- a munkagép szintén béna példa.
- a kutya és gyerek példa még szánalmasabb.De térjünk vissza nyugodtan az eredeti témára, attól hogy valami egy korosztályban divat lett, ne legyen már kötelezően elfogadott bármekkora tahóság is. Ha te kint az utcán a válladon vagy kezedben üvöltő hangfalat viszel, az semmivel sem jobb mintha téli torokból üvöltenél ugyanott. Ilyet ugye csak egy bunkó gyökér tesz, aki ezért simán pofont érdemel ha már a kedves szülei nem tanították meg a társadalmi együttélés minimális szabályaira, és egy ilyen ostoba kretént engedtek az emberiségre. Mivel te nem vagy ilyen ember, légy szíves ne vedd már magadra az ilyenek felé irányuló kritikát. Köszi.
-
-
mjani1172
addikt
válasz
Fuvaros #9580 üzenetére
"akkor a motorosokat is,
a mentőket is, a S Imprezákat is, ahangosan beszélőket is, az ugató kutyákat is, a dudálókat is,a felszálló gépek pilótáit is, amunkagépek vezetőitis, akukásautókat"
A rossz tételeket kihúztam.Más aki a munkáját végzi, pláne egy mentő, meg egy idióta, aki bömbölteti a szarját az erdőben.
-
carl18
addikt
válasz
Fuvaros #9580 üzenetére
Itt a kukás autó nagyon hangos, de a fűnyíró is elègè áthalatszik. + A szomszèd gyereke is folyton sikit.
Szóval minden honnan jön a zaj mèrgezès. El kell fogadni az èlej hangal jár. Ameddig nem korlátozza az èletem nincs gond.Fiatalok is persze hangoskodnak, lázadó korszakukat èlik. Egyszer mentem haza aztán valami kis JBL go szerű hangszóróról hallgatták a zenèt ès nèztèk a reakciómat xd. Èn magamba gondoltam na ha most itt lenne az enyèm.
Meg számít a zene ha jó zene szól amit ismerek mèg oda is szólok vedd hangosabbra. De hát nincs abba több szufla.
-
-
válasz
Fuvaros #9556 üzenetére
Tudom hogy cucchalmozó vagyok, de nekem erre egy sokkal jobb megoldásom van (szerintem).
Ami miatt kényelmes:
- Telefontartó, ráadásul tökéletesen rálátsz a kijelzőre, masszívan fogja. Ha nagyon süt a nap, max zsebbe teszed.
- Digitális csengő (ami egy baromságnak tűnik elsőre, de amúgy nem az), nagyon kényelmes hogy nyomsz egy gombot és üvöltő retró csengőhangot hall a környéken mindenki.
- USB player (pendriveről zenelejátszás)
- Külső táp (beépített akku terhére tölthető vele tetszőleges usb eszköz, pl teló)
- Bluetooth zenelejátszó (hangerő, léptetés, beletekerés funkciókkal)
- Nagy fényerejű lámpa (két brutál cree led van benne, nagyon jó szolgálatot teljesít éjszaka)
- Bluetooth kihangosító. Tökéletes minőségben lehet vele menet közben telefonálni, volt hogy hárman tekertünk egymás mellett és kvázi konferenciabeszélgetésben voltunk a barátainkkal. Mindhárman beszéltünk, a másik oldal jól hallott mindent, mi is frankón őket.
Egy Balaton körbetekerést kibír ha nem töltöm róla a telefont (nekünk az 3 napos, kocsmázós, beszélgetős program). -
tranceplanet
addikt
válasz
Fuvaros #6312 üzenetére
Viccet félretéve, méretükhöz képest elég tisztességesen szólnak. Nyilván nem a Bowers & Wilkins hifidet fogod ezekre cserélni, a helyükön kell kezelni ezeket a hangkeltőket. A lényegük a vezetéknélküliség, kompaktság, hordozhatóság és huzamosabb ideig ne igényeljen hálózati feszültséget. Jómagam is elégedetten használok egy JBL Charge 2 készüléket az edző szobában hangkeltésre (~4 éve, szóval még viszonylag tartós is). A nappaliban komolyabb Harman Kardon szett üzemel zenehallgatáshoz és filmezéshez. Szóval trollkodni szerintem felesleges ezekkel a készülékekkel kapcsolatban, a létjogosultságuk kétségtelenül megvan, a célközönség szintén.
Az megint egy más kérdés, hogy a gyártók elmentek a műanyag irányába a régi masszív fadobozok helyett, ez nem jó! Aki mondjuk igényes hifiben gondolkodik és veszi a fáradtságot, utánaolvas, az úgyis minőségi fadobozokat vesz a műanyag "bögreszettek" helyett. Szomorú látni a régi patinás nagynevű gyártóktól, hogy elmennek a kommersz irányba, kinában legyártott és sokszor ott is tervezett gagyi termékekkel kiszolgálják az alsó igénytelen szegmens igényeit.
Persze azért ebben a szegmensben is lehet igényeset alkotni:
Marley boombox
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Asustor NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged