- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
Nem hiba, mert nem csak ebből van akció, vettem pl 1 digi fényképezőgépet 19e ft-ért, boltokban akciósan 60-65e ft. Holnap átvehetem. Egyszerűen szerintem csak megelōztek téged.
Okos óra 25k helyett 6k, és többen jelezték, hogy sikerült nekik...
4K-s tk 160k helyett 99k...szintén többen megrendelték... -
FireFox1996
őstag
SONY SRSXB30 9980 Ft-ért a Telekomnál, ennél jobb ajánlatot nem fogotk találni sehol
-
FireFox1996
őstag
Nem tudom mennyi votl az akció ára a Sony SRS-XB31-nek, de most a Sony szalonnál 31.192 ft-ért kapható, és ez szerintem már nagyon jó ár.
(szerk.: bocsi, most láttam, hogy megelőztek)
-
FireFox1996
őstag
válasz
Mandarinn #5214 üzenetére
szerk.: erre válaszolva: (#5214) Mandarinn
Nekem SONY SRS-XB31-em van (4-5e ft-tal drágább a felső keretedhez képest), és eddig nagyon megelégedetten használjuk
Nagyon jól szól, sosem kellett legmagasabb hangon használni, kertben, strandon, pecázás közben használom, és otthon a tv hangszoróját is "lecserélem" erre, néha a tv-t rádugom a Sony-ra, és jobban szól.
Főleg a youtube-ról, internet rádióról megy a Sony-ra.(gyerek már 2x leejtette a kezéből a kis kövekre. Csak annyi látszott rajta, hogy a fénycsíkon fél cm karc lett)
-
FireFox1996
őstag
Megérkezett a Sony SRS-XB31 hangszóró
Brutális hangja van, elsőre tényleg kicsit dobozos a hangja, de a beállításban ez beállítható, így eddig minden szuper -
FireFox1996
őstag
Hétvégén volt alkalmam kipróbálni az Sony SRS-XB21 hangszórót MediaMarkt-ban, abszolút jónak tűnt. 30m-rrel arébb is tisztán hallom
25e ft-ért már jó vétel? -
FireFox1996
őstag
Van vkinek vmi tapasztalata, vagy infója, hogy hogyan lehet kiszúrni a hamis jbl Charge 3+ hangszórót?
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- E-roller topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest