- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
válasz
Williamgrant #12259 üzenetére
Akkor ezek alapján ezentúl hanyagolom a kábeles összekötést és élvezem a bluetooth nyújtotta előnyöket
Ezeknél az eszközöknél amúgyse igazán a hangminőség az elsődleges, hanem inkább a kényelem.
Köszi! -
ProdyG
őstag
Sziasztok,
Marshall Stanmore bluetooth hangfalamhoz van gyári, jó minőségű jack-jack kábel, amivel a telefont vagy bármit egyszerűen rá lehet kötni. Szerintetek ez a kábeles összekötés jobb hangot eredményezhet, mintha simán a bluetooth kapcsolatot használnám (ami nyilván sokkal kényelmesebb és hát erre lenne alapból kitalálva ez a hangfal)?
Valahogy én még a régimódi, kábeles összeköttetésben jobban bízom, de tény, hogy hangminőség-beli különbséget nem igazán hallok a 2-féle összeköttetés közt.
Műszaki szempontból mi a véleményetek?
A bluetooth amúgy analóg jelet közvetít vagy digitálisat? Bluetooth összekötés esetén a digital-analóg konverzió hol történik?
Köszi, ha valakinek van ez irányú tudása/tapasztalata! -
ProdyG
őstag
Ezt megértem, konyhai cuccot én se vennék belőle, nem túl bizalomgerjesztőek, ezért is lepődtem meg ezen a hangszórón, mert ezt meg kb mindenhol dicsérik (tesztek, vélemények) és én is sokkal rosszabbra számítottam. Nagyon jó minőségű az egész érzésre. És egész jól is szól. Kuponnal 26-ért vettem, bontatlanul, 2 év garival. Így szerintem nem nagyon lehet mellélőni, 2 év gari azért nem rossz...
Csak hát 2 és fél kiló, szóval a hordozhatóság hosszú távon kérdőjeles. Szóval ez most egy tapasztalatszerző kör
Amúgy van egy Marshall Stanmore-om, amit kertben használok hálózatról, na az rommá veri ezeket a szóban forgó cuccokat, persze nem is egy olcsó darab. Meg hát annak akksija nincs... másra való... -
ProdyG
őstag
Köszi!
Indulunk nyaralni és gondoltam gyorsan veszek valamit az útra, ha találok valami jót. Nagyon nem tudom beleásni magam a dologba, mint ahogy azt kellene
Amit hirtelen meg tudnék venni az egy Flip4, Flip5 vagy egy Charge3 (használt piac). Többet pénzben most nem szánnék a dologra.
A Charge 3 régebbi darab gondolom, ennek is lehet jobb a hangja, mint az újabb Flip-eknek? Vagy azt ne erőltessem inkább?
Köszi! -
ProdyG
őstag
Sziasztok, a következő 3 hangszóró tekintetében:
- JBL Flip 5
- JBL Charge 5
- JBL Charge EssentialAlapból a Flip felé hajlanék, mivel a Charge-ok extra szolgáltatásai annyira nem érdekelnek, de hangminőség szempontjából van érdemi különbség a Charge-ok javára?
Látom, hogy 20W vs 30W, illetve a Charge talán kicsit mélyebbre megy, de egy alap (nem max hangerőn) használat során érezni lehetne a Charge jobb hangját, vagy nagyjából ugyanazt kapom, ha Flip-et veszek?
Köszi, ha van valakinek tapasztalata
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest