- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenor
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #392 üzenetére
Milyen árkategóriában érdemes nézni adaptereket? Melyik a legmegbízhatóbb márka? Van egy M-TECH MT-201BT 2.1 hangfalam, és az a baj, hogy gyakran elmegy a hang jack kábellel, most vagy a kábellel van probléma vagy az alaplapi jack aljazattal. Adapterekből 1000-től 5000-ig látok, de nem kell, hogy annyira messzire vegye a jelet, mert a hangfal a gépem mellett van.
-
Boborján9
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #394 üzenetére
Az általad is hallott kettő közül (amit az 1-es és 3-as pontba írtál) csak a hangzás (nem a hangerő) alapján melyiket választanád?
Funkcionalitásban többet ad AM10, akkumulátorban a Xiaomi, de ezeket tudom kombinálni, ha a hangképben rangsorolnád.
Annak, hogy AM10 bluetooth 3-at használ tapasztaltad hátrányát? pl nehezebben kapcsolódik, vagy a hatótávolság?
Köszönöm szépen a segítséged. -
twi452
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #173 üzenetére
tényleg nem rossz cucc
elég komoly basszus van benne a méretéhez mérten
persze nem kéne, hogy meglepjen hiszen a tetején figyel a brummogó
a négy oldalán meg 1-1 a magasaknaknekem kicsit sok is a basszus úgyhogy EQ-val le is húztam..
ami viszont fontos, hogy kis hangerőn is jelen van, nem kell üvöltetni
pl a jam classic-nál csak feltekerve jön elő egy kis basszus persze butaság összehasonlítanibe is lőttem rajta végre a bt-t úgyhogy innentől egy jobb fajta hordozható kütyü
az aksira kíváncsi leszek.. 20 órát ígérnek.. ha már 10-et tud az is jószemeztem a nagyobb tesójával (T4X) de annak kell betáp abban nincs aksi
gondolom az elég durvát szól ha ez a kisebb ígyja a legfontosabbat nem írtam..
nem villog!!! nincs őrjítő kék led ami egész éjjel bevillogja a szobát
az elején van a bekapcs gomb körül egy folyamatos! normális zöld világítás, alvó módban pedig narancssárga de az sem villog hálisten -
Virág et.
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #115 üzenetére
Nézd meg ezt hátha a kinézetén kívül a hangja is hasonló a Xiaomihoz...
Esetleg ha találsz még valahol sima (nem plus) JBL Clip-et, azok 9900-ért mentek még egy-két hete.
Vagy kicsit a megcélzott határon túl a TDK A12.A Telekomos árak egyébként nem rosszak, ebben a kategóriában kínálnak pár lehetőséget (JBL Go, Sony, Nokia)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest