- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Tegnap jöttek a villanyszerelők és hoztak egy Xtreme 1-et magukkal -> így legalább ki lehetett próbálni a párosítást. Lebecsültem ezt a dolgot, de amikor 15% hangerőn életre kelt a másik is "kinyílt" a tér, betöltötte az "egyirányú" űrt, amolyan "körbe fogott" a zene hatása volt. Mint egy hálózatos jól beállított sztereó vagy 5.1 esetén. Kifejezetten tetszett.
Ez a JBL összekötés nélküli probléma viszont a generációk között, hogy pl. az Extreme 2 nem kompatibilis az előddel vicc és felháborító, kb. mint az intel új processzora - új alaplap kombó. Nevetséges
Üzletpolitikai szempontból sem megalapozott. Pl. lehet vennék egy 2-est, de így nincs értelme, 1-est pedig nem szeretnék már -> tehát buktak egy 2-es eladást. Annyira azért nem vagyok fan, hogy eladjam az 1-est és vegyek 2 új kettest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Üzletpolitikai szempontból sem megalapozott. Pl. lehet vennék egy 2-est, de így nincs értelme, 1-est pedig nem szeretnék már -> tehát buktak egy 2-es eladást. Annyira azért nem vagyok fan, hogy eladjam az 1-est és vegyek 2 új kettest.