- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gügü
csendes tag
válasz
Jarod1 #10587 üzenetére
Nincs maximumon a hangerő, de ha maxra tolom, akkor erősebb ez az alap zaj. Ha leveszem minimumra akkor eltűnik. A sistergés folyamatos kb. 5-7 percig azután eltűnik. Szerintem a bluetooth adapter alapzaja. Csak egy ilyen ár cédulával rendelkező hangszórónál, ez picit kellemetlen. Még nem frissítettem, de a harman oldalán nem is találtam meg ezt a típust.
-
Gügü
csendes tag
Sziasztok!
Vettem 2 napja egy Harman Kardon Go & Play hangszórót, és alap helyzetben amikor nem küldök rá zenét, akkor ad egy "sistergős" alapzajt. Olyan mintha tápzavar lenne, de ha nincs bedugva a tápegység, akkor is hallani.
Esetleg van ilyen tapasztalata másnak is? Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy ez valami hiba lehet!
Direkt raktam mellé egy Sony MCV-11-est, és egy Samsung AKG VL351-es Mutiroom hangszórót, de azok nem csinálják ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest