Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Valaki írta, ha hálózaton van a jbl xtreme 3 akkor erősebben szól, ez miben nyilvánul meg? Mert mikor ráraktam a toltore a hangero nem változott.
Miért nem írják, hogy sztereó, mert az.
-
Tiger.
nagyúr
Megerkezett ez jbl extreme 3. Hát nem estem tőle hanyatt.
Egy blizwolf bw3 pro van és nem sokkal szól jobban.
Tuti eredeti és új. -
Tiger.
nagyúr
Jbl extreme lehet usbn keresztül zenét le játszani?
-
Tiger.
nagyúr
Melyik a jobb?
W-KING X10 Vagy jbl extreme 3. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Mitírjakide? #1647 üzenetére
Akkor már inkább a party
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Krill77 #1466 üzenetére
Sztem meg te nem érted mit írtam, nem azt mondtam hogy az enyém a jobb hanem azt hogy én filmre használom és a jamban a legtöbb a magas hang a mi filmnézésnél jó mivel a filmekben nincs sok igy számomra élvezhetőbb az egész, de ezt a videó is jól szemlélteti vagy talán süket vagy és nem tudod a hangokat megkülönböztetni, a mélye is elég jó de nálam nem ez a lényeg veszed az adást? Amit meg te ajánlgatsz az a jamtől hangzásilag elmarad.
Ja és megszeretném kérdezni neked melyik van ezekből?
-
Tiger.
nagyúr
Azoktól kérdezem akiknek jam heavy metal van hogy az normális hogy már kb 8 órája töltöm és még mindig villog a piros led úgy rémlik hogy amikor fel van töltve nem világit semmi sem.
-
Tiger.
nagyúr
Akkor most kinek van rajtam kívül jam heavy metál?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Fejlesztő13 #694 üzenetére
Én is neki köszönhetem hogy a jamat választottam jó minőségű videókat készít, nem úgy mint egyesek csak tudnám mi a fészkes fenéért tölti fel amikor egy rakás sar az egész de ott van amikor nagyobb teljesítményt mutatnak be teljesen torzan hogy annak megint mi az értelme nem tudom.
-
Tiger.
nagyúr
Vajon a jam szovegel? Mert amikor rárakom tölteni azt mondja.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Tarek El-Ali #640 üzenetére
A jam olyan mint egy 3 utas hangfal minden van benne.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Tarek El-Ali #639 üzenetére
Mostmár mind1
-
Tiger.
nagyúr
Ezt a töltést akkor sem értem, ki kapcsolt állapotban kezdtem el tölteni, pirosan világitott a led majd egy idő után kialudt, de levettem a töltőről és vissza raktam most ismét pirosan vlágit tehát max azért aludt ki hogy ne világitson de igy még mindig fogalmam sincs hogy hol tart.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
hatpersze #628 üzenetére
Nekem is jam van, én nálam jól szól. Igaz hozzá szoktattam, jól bírja a terhelést, szépek a mélyek, bár én filmezés miatt vettem és arra tökéletes. Amit nem értek a töltés led nem tiszta nálam, alapból kék, kezd merülnek akkor váltakozik pirossal, viszont ha töltöm akkor nem tudom mikor van kész mert ott végig villog valtakozva, ha be van kapcsolva, ha töltöm akkor azt mondja, de ha kész akkor semmi.
-
Tiger.
nagyúr
Részben igazad van de részben nem, enged meg hogy kifejtsem.
azok a hangkártyák amikről beszélsz hogy van benne erősítő ez igaz ,de mind1ikben van és is anno az sb livre kötöttem 2 hangfalat a másik kimenetére egy kis erősítővel a másik 2 hangfalat így kaptam meg a quad hangzást. Tehát minden kártyában kell lenni egy kis erősítőnek ami jelforrásként is dominál ha pl rá kötsz egy külső erősítőt. Ott a Deck abban nincs hangerő állító igaz? De van benne erősítő egy ismim átalakitotta és amivel amikor veszel fel és lehet erősíteni a hangerőt, ő azzal hangosította a hangfalakat külső erősítő nélkül.
Amit meg tudni kell hogy legalább a 2 szerese kell lennie a hangfalnak az erősítőhöz képest hogy ne verje szét. anno én is a kis magnómat kötöttem rá hangfalakra aminek max 2x 2w volt az erősítője és bizony elég erőteljesen tudott szólni.
De amiről szó van egy bl cucc és a gyártó szerint csak 2x 1,5w tehát nem 3 w
pl Van egy Orion HS 500-asom is ami 80/100 de nem azt mondjuk hogy 200w.
A fülhallgató az teljesen más mivel az nagyon bent van a füledben de ha kiveszed és csak a szélére teszed már nem fog olyan erősen szólni.
A balukpunt esetében nem az erősítő 2*1,5w hanem a hangszórók tehát az erősítője meg sem haladja az 1w. Nekem a Jam heavy Metal bl cucc 20w de az erőssége és a hangzás világa tényleg az, de nem szólna úgy soha a büdös életben mint egy ténylegesen 20w hangfal, miért? Mert nincs akkora dobozban és a hangszórók is elég picik ahhoz hogy akkora hangerőt tudjanak. De ha nézel videót ahol normális mikrofonokkal tesztelnek bl cuccokat ott már hallani lehet a különbségeket melyiknek van közelebb a hangzása egy tényleges hangfalhoz és melyiknek inkább egy műanyag dobozhoz A Jbl Go szépek a magasok de egyébként egy vicc hallgattam tudom, a Boose jók a mélyek de vicc a magas hangja 60k az is egy jó vicc. A jamnekem mindene jó nem kell nagyon meghajtani főleg azért is mert új hangszórókat fokozatosan érdemes terhelni de neki kellemes a hangja minden tartományban. Ha nem lenne az már rég eladtam volna. Blauk -
Tiger.
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #587 üzenetére
Ezt akkor sem értem, olyat még nem láttam hogy egy 2*10w helyett 2*1,5 w írjanak rá. De fordítva igen.
-
Tiger.
nagyúr
Itt is azt csinálta alapból kéken világit de egy idő után elkezd villogni felváltva a kék és a piros, ez a töltésnél is így megy mig végül csak a piros villog elvileg akkor van feltöltve. Bár értelmesebb lenne ha zölden világítana. De a hangja nagyon szépen szól, olyan mint egy mini 3 utas hangfal
Filmezni tökéletes.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Gabi 8906 #575 üzenetére
Én nekem volt szerencsém hallani, de a magas hangok nem tetszettek, maga a ketyere szép.
Van valakinek a csoportból Jam Heavy Metal cucca?
Jó lenne egy leírás hozzá, mert ez az akksi töltés nem teljesen világos számomra, rendben van hogy mondja hogy tölti, de nem tudom mikor van kész, volt olyan hogy már nem világított a led, talán ez lenne a normális, de olyan is volt hogy végig csak villogott a piros led, ebből meg nem tudok mit kinézni, kész van vagy még nem, de ez már akkor kb 6 órája mehetett. -
Tiger.
nagyúr
Meg van a jam, ez félelmetesen jó gyönyörű mély és magas hangjai vannak, tisztán szól, persze gondolom az sem mind1 hogy mivel hallgatod, én HTC one m9 el néztem, leginkább filmezni fogok vele.
-
Tiger.
nagyúr
Holnap itt is a jam, megkérdeztem azt mondta tag hogy az a győri boltra vonatkozott és csak ha személyesen veszed meg akkor volt 16k
-
Tiger.
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #545 üzenetére
Hát igen ha én valamire rá fekszek
De már úton van a kicsike, le is álltam már nem volt könnyű dönteni, de sztem ár érték arányban nekem ez a legjobb választás hallottam a Boose minit, de a magas hangja nem jó. -
Tiger.
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #539 üzenetére
Eddig csak egy Htc boombass, miért?
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Na megrendeltem ezt Jam
-
Tiger.
nagyúr
válasz
csabyka666 #522 üzenetére
ebayen 28eft körül van, idehaza nem is árulják.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
csabyka666 #519 üzenetére
-
Tiger.
nagyúr
válasz
csabyka666 #517 üzenetére
Ezzel jól járnál, én ennek a nagy tesóját veszem meg.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
XFishboneHUN #507 üzenetére
Nekem jam heavy metál lesz.
-
Tiger.
nagyúr
Itt találsz még 600ft-ért is van lol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest